Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

:D be komentarų

6-AEF79-E5-395-A-440-F-8-A8-E-9822-BA501

Atsakyti

Jums irgi smagu žiūrėti į tas gauruotas kulšikes? Spurga tokia jauki katė atrodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Joooo tos kulšikės gerulės, gaila kailis tarp dantų veliasi  :B  :D 

F8507590-329-C-4-DD6-866-A-9807-A92162-B

Atsakyti

Sugalvojau pietum cepelinus daryt, dabar galvoju ką čia daryt, kad nedaryt  :unsure:  :lol: 

Atsakyti

Gielux, išvirk makaronų :hihihi:

Atsakyti

Pasakyk,kad cepelinai baisiai nesveika,ir kalorijų daug turi. :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 rugsėjo 2019 - 10:45

Tai kaip, Gielux, sulipdei cepelinus? Bo kažkaip nesitiki, kad nuobodžiautum makaronus virdama :hihihi:

Pasiilgau jūsų, megikės :blush-anim-cl:​ . Ko mes taip nebesusiderinam prasipliurpti? a?

Atsakyti

Erendira, tu gerai mane pažįsti, lipdžiau  :oh:  :lol: dabar sėdžiu darbe ir ilsiuosi  :lol: 

Aga, kažkaip nykuma, tyluma. Reiktų susibėgt, nors pašliaužiot kur.

Užtat mano merginos kalba, trečią nakties Spurga pragydo ir taip nuo dūšios viskaviska papasakojo  :lol:  kad teko imtis tapkinimo idan švelniai primint katytei, kad tie kvaili dvikojai kartais naktį pageidauja miegot :D

Erendira, kaip dukriukas?

Atsakyti

Gielux, vaikas gerai :) Džiaugiasi miegodama plačioje ir minkštoje lovoje ir susilaukdama dėmesio iš katinų  :D 

Šiaip dar nespėjome visos jos kelionės aptarti, tiek visko ji ten pamatė ir nuveikė  :D 

Atsakyti

Sveikos. Lapkričio 9-10 galima susirinkti pas mane.

Atsakyti

Sveikos. Lapkričio 9-10 galima susirinkti pas mane.

Rezervuoju vietą  :D​ 

Atsakyti

Sveikos.  Man irgi reiktų susitikti su jumis, merginos, idant įvyktų išsikalbėjimo/išsiklausymo/pasibuvimo terapija.  Toli dar tas lapkritis. O gal kas norėtų pas mane sekmadienį 22 d apie pietus atbėgt? Vyras 13 val išskrenda paskaitos skaityti į Italiją. Tai gal kokią 14 val jums tiktų? 

6500137-A-8-A70-4897-9434-071-A25-D46-D1

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 rugsėjo 2019 - 23:19