Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

Aist, turi puikias mokytojas  :super:  :super: 

Jumukas  :wub: 

Poilsio mokytojas  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Juma koookia miela  :wub: 

Po pusmečio bandymų, šiandien man pavyko  (pirmą kartą per 6 metus) "sumedžioti" Ainu šlapimą. Kadangi esu gan įtari ir fantazija ligų fronte nesiskundžiu , išgirdusi, kad kažkada šlapinantis wc katė kelis kartus gailiai miauktelėjo, jau seniai gaudžiau tą reikalą, idant nunešti tyrimams. Daugelis kartų nuėjo katei ant uodegos - ji arba prie manęs nieko nedarydavo, arba ant maistinės plėvelės, kurią išklojau wc dėžės dalį dugno, rasdavau ne skystą reikalą, arba maistinė plėvelė sąžiningai būdavo užkasama  kraiku. Bet šiandien viskas susidėliojo kaip patepta - buvau namie, išgirdau, pipete surinkau, nedelsiant  į vet kliniką nunešiau. Na tai ką, nieko labai blogo nerado, tik pavieniai struvitiniai kristalai ir ph 7. Gydytoja sako, gal profilaktiškai paduoti šlapimą rūgštinančio ir struvitus tirpdančio maisto ir pakartoti po mėnesio tyrimą. Merginos, kurios su tuo esate susidūrę, ką jūs patartumėte? 

Atsakyti

Aist, sveikinu su sėkme  :4u:  (kai paskutinį kartą gaudžiau Runciaus šlapimą ir suskubau pakišt ja po uodega lėkštute, MB dar kokią savaitė mane už tą lėkštutę traukė  per dantį).

Dėl maisto - gyvūnams labai individualu - Zundytės Kolumbui griausiai tinka RC SD High dilution, Runciui tiko Specifc FSD arba Hills S/d. Šiap visi jie      veikia...

Atsakyti

Dar yra kokia tai pasta rūgštinanti. Naudojau ir Trovetą urinal - Mauricijui, irgi tiko. periodiškai abiems katinams duodu.

Kingas nuo jo darydavo laisvai, tai metėm.

Diinka, gal tavo katinams reikia atstatančios pastos? Tašei neįkišu, gavau dovanų su maistu inkstininkei. Taip pat turiu Duphalac to sirupuko. 

gal kam reik?

Atsakyti

Dar yra kokia tai pasta rūgštinanti. Naudojau ir Trovetą urinal - Mauricijui, irgi tiko. periodiškai abiems katinams duodu.

Kingas nuo jo darydavo laisvai, tai metėm.

Diinka, gal tavo katinams reikia atstatančios pastos? Tašei neįkišu, gavau dovanų su maistu inkstininkei. Taip pat turiu Duphalac to sirupuko. 

gal kam reik?

Atsakyti

Aist gyvenimo įkvepėjos puikios, gaila, kad Ainu turi problemėlių.

O aš šeštadienį vakare vežu Bugi į vet. Virš akių sumažėjo plaukų, ji ten trina, tai vienas vokas lengvai tinstelėjęs. Tuo pačiu padarysiu kraujo tyrimą dėl inkstų ir kepenų rodiklių, vistik jau virš 9 metų jai.

O čia šiandien vakare lauke (tamsoka jau buvo, tad prasta kokybė):

IMG-20191016-193621-499.jpg

Atsakyti

Sveikos, aš  irgi  ryt  Kolumbą  vežu  pas  daktarą  kraujo  tyrimo  daryt,jei  išeis  šlapimą pagaut,tai  bus  labai  gerai! Tyrimus  noriu  padaryt,nes  jau   daugiau  nei  1,5 metų  vaistus  girdau nuo  širdies  nepakankamumo ir  RC nebegamina  hight  dilution,yra  dabar  tarpinis  tik  ir  man  paranoja  jau  antras  mėnuo  jį  ėda  ir  lyg  porą  kartų  mačiau,kad  sėdėjo  dėžėj  ir  nieko  nedarė....žodžiu,noriu patvirtinimo,kad  viskas  gerai....

Jumcikui  atskiras  sveikinimas  gerai  įsikūrus!

Aist  kolektyvas  moka  džiaugtis  gyvenimu!

Atsakyti

Namukas Hipukui

20191016-215502-01.jpg

Atsakyti

Aist, prieš 1,5 metų Zaizai nuo struvitų daviau RC Urinary High Dilution - padėjo. Bet tikrai žiūriu, kad jo pardavime nebėr...

Tiesa, Haku ant akies ragenos pastebėjau skylutę. Duobutę. Kokio 1mm dydžio. Akis neraudona, netraiškanoja. Ieškoti bėdų, ar sugis savaime? :unsure:​ 

Atsakyti

Mergaitės,Kolumbo  tyrimai  idealūs - kraujas  be  priekaištų  visi  parametrai,net  šlapimas  be  struvitų!Džiaugiamės  ir  gyvenam  toliau! Reiks  dabar  Pupsę  vežt  tyrimų  daryt,nes  jau  jai  10 metų yra  ar  bus...

Atsakyti

Valio Kolumbui :super:

Lauksim žinių apie Pupsę  :)​ 

O mudu su Runcia vargstam - nes su toršeru sugeba tą ausį užsigauti... Šarvuojuosi kantrybe  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos. 

Labai džiugu dėl Kolumbo. Tikiuosi, ir Pupsei viskas bus gerai. 

Kokio jaukumo Hipės namas. O ir Šponkiaus braškės šaunios kokios vėlyvos. 

Erode, aš rūgštinančią pastą uropet nuo struvitų ( ten DL metioninas) duodu Čijai. Ji tinka ir šunims, ir katėms. Bet Ainu nuo jos net žiaukčioja ir nė iš tolo jos neėda. 

Runciui ir Erendirai kantrybės su toršeru ir sklandaus ausies gijimo. 

Nupirkau Ainu gydomojo RC Urinary S/O. Saujelę kaip skaniukus pasiūliau, suėdė lyg ir skaniai. Tai ir duosiu kurį laiką šitą. Bet dar taste'o turiu kokiam mėnesiui, nemesiu, bandysiu ir tą sušerti.  

Miške šiugžda sausi ryškiai geltoni lapai po kojomis. Patinka man tas garsas. O Ainu patinka tokia draskyklė:

C4-D49943-12-F6-4-E9-F-8-EEF-D83-C20619-

0-B4-FABFD-1925-4-B42-8-BC3-BE3-DB2-C509

Čijos pasinė nuotrauka:

196274-A0-341-A-40-D7-92-F9-B1-B393-BCB9

Atsakyti