Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, o jau pafantazavai sau, kad blogiausia gali nutikti? Gal tikrai nėra taip baisu? 

Aš suprantu, kaip bloga nerimauti, be nerimas yra kitų neįsisąmonintų dalykų  - pykčio, baimės ir pan. - išraiška. Kai pabandai juos pačiupinėti, būna, kad randasi sprendimų, o pats nerimas savaime nėra produktyvus... Bet yra žiauriai varginantis.

Atsakyti

Patarinėti visad lengviau, rugpjūtį išeidama atostogų susikapojau su šefu, bet jau stipriai...dėl atlyginimo, išvada, jo- atl

yginimo nekelsiu, netinka gali ieškotis kito darbo, kaip tik laiko turėsi...mano atsakymas, tai gerai dabar Jūs žinot mano nuomone, aš žinau Jūsų....taip ir išėjau, pirmą kart per beveik 20 metų(oho) per mano atostogas nesulaukiau nei vieno skambučio, net galvojau, kad grįžus būsiu atleista....mėn. pradžioje gavau 20 Eur premiją už minimalų darbelį (ankščiau tai darydavau už ačiū) ...ir pažadėjo po Kalėdų peržiūrėti atlyginimą...Tiesa pasakius giliai širdį norėjau, kad atleistų...aš gi mokausi...profkei (bet dykai) iš pirmo testo gavau 10 :) ir yra visokių minčių, blyn pakels atlyginimą vėl nieko nekeisiu :) Šponkuti kažkaip prisiversk nesinervinti ir gerai maitintis...kaip sako viskas as nevyksta, tik į gerą, permainos reikalingos, man tarybinei sunku keistis, o jaunimui privalu judėti, rasi kažką geresnio,  :4u: Svarbiausia esi mylima ir mylinti :4u: 

Atsakyti

Šponkiuk, suprantu ir užjaučiu. :4u:  O bet tačiau...gal tikrai pokyčiai bus tik geri. :hmm:  Arba turi kitą variantą - pati eit į dekretines.  :D 

Runciaus ir Erendiros vargai  :unsure:  kad greičiau elfo ausys sugytų  :4u: 

Zundos gyvenimas geras  :) 

Atsakyti

Šponkiuk, man rodos, tai tiesiog yra baisu, kada nežinai, kurlink nori sukti, bet aš visada galvoju, kad bet kokie pokyčiai gerai. Dažniausia, jei norima, jie sprendžiasi gerosios pusės link.

Kažkaip man nebūtų baisu, man baisu tada, kada nuo manęs nepriklauso pokyčiai. Šiuo atveju tavo vadovybė, manau, svarstytų klausimą, jei tu rodytum iniciatyvą. Aš visada vertinu iniciatyvius žmones.

O jei ne - tu turėsi laiko atitokti, pasvarstyti ir pagalvoti, ko realiai nori.

Apkabinu ir palaikau.

Būk tvirta. Kas iš to stradaliojimo. Stradaliosi 5 dienas, kai pasakys, kad tau reikia išeit, ir tai išeitį rasi.

Atsakyti

Laikykis Šponkiuk. Užjaučiu dėl galvos. Man irgi kaklą taip susuko, kad ašaros vakar byrėjo ne taip pasisukus. Šiandien vaistų privalgiau, jau geriau.

Dėl darbo ir aš nervyjuos, nežinau kur teks sukt, bet kad teks, tai aišku. Ir taip ir taip mintis dėlioju, gal tą čiupryną nuo nervų susuko  :hmm:  

Erode, vis tik pasirinkom Northway'jų. Ačiū tau didelis didelis. Norėjau tas skambyt atraportuot, bet mažu užsiėmus. Rakinėsim vyresniosios koją 11.25. Vėl visokių minčių  :unsure: 

Šiandien dar ir katės pablūdo naktį. Bela išpradžių sakė ką gero apie mus galvoja, o po to ir Spurga lakštingala pragydo  :unsure:  sėdžiu pikta neišsimiegojus susuktasrandė - kartyna maslom  :D 

Atsakyti

3-C162129-0-CDD-4006-873-B-F8-BA3-AC3009Kiek kačiukų matot arba idilė BelaSpurgiškai  :D  per atstumą

Atsakyti

Poilsiukas dviese

20191018-224424-01.jpg

Atsakyti

Visoms, kam reikia, ir kam nelabai reikia palaikymo siunčiu po :4u:

Buvau aplankyti savo krikštakatės.Auga mažylė, visiems namams vadovauja, visus tvarkos moko.Ir pagalvojau, yra gi kažkas aukščiau,kas dėlioja likimus.Pavyko murklei,kad į parduotuvę ėjo būtent tas žmogus.

Savaitgalis pagal Luną. fa1ebab3c4a0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 spalio 2019 - 07:52

Labas rytas. 

Gielux kačiukai komufliažiniai. Šponkiuko du padūkėliai ilsisi prieš naujus nuotykius. Taip, Lisitėja, man taip pat atrodo, kad Luna laimėjo loterijoje. 

Pusryčiaujame įkvėpti Šponkiaus braškių vaizdo  ( tik čia jos iš Lidlo):

A91-E4-A56-2812-4548-AC06-3-C28-D279-D36

Atsakyti

Sveikos

Koks Kugis kukulakis  :D  Šponkiuk, kaip sveikata?

Lisitėja, tikrai katytė laimėjo loterijoj pagrindinį prizą - gerus namus. 

Aist, tobulieji pusryčiai su monochromine braške  :wub:  :D 

Diinka, kokius mokslus padėjai krimst?  :ax: Geros tau kelionės!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 spalio 2019 - 13:35

Šponkuti - nepasiduok, viskas išsispręs. Žinau, kad nežinomybė labai slegia, tačiau merginos teisios - pokyčiai būna į gerą  :4u: 

Kugis su Rainiu - draugiški poilsiautojai  :) 

Aist tobuli pusryčiai smagiai nuteikė  :D 

Runciukui - sveikatos bučkis :oro_buckis:  labai linkiu ausikėms sugyti  :4u: 

Atsakyti

Aist pusryčiai erzinantys, noriu braškių :)

Gielux, ačiū, šiandien geriau, bent jau galvos neskauda. 

Vakar paršivežėm akvariumo stiklą, tai šiandien paleidau akvariumą, ir ką - liūdesėlis, lempa, kurią pirkom iš Lenkijos, nes Lietuvoj nėbėra ir tiekėjai neturi, pakliuvo su brokuotu maitinimo blokeliu, kuris po pusdienio numirė. Apmaudu. 

Šiandien vakare vežėm Bugi pas vet. Visą dieną medžiojau Bugi šlapimą, tai nepavyko. Nuo namų nuvažiavus kilometrą, padarė bokse :D Kraujo tyrimai geri, inkstų ir kepenų rodikliai geri, uždegimonis taip ant ribos. Kadangi ji buvo pasišlapinusi kelionėje, ehoskopijos metu nieko negalėjo pamatyti, leido šlapimą varančius vaistus ir po 20 min vėl echoskopavo. Kaip ir nieko blogo nesimato, bet per riebalų kiekį labai ir sunku ir ką įžiūrėti. Sakė šlapimo puslės net negali apčiuopti  :) Gavom vitaminų, prieš alerginių, antibijotikų, raminamųjų. Reikia kažkaip šlapimą sumedžioti. Pirmadienį važiuojam vėl. 

Atsakyti