Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, Spurgai net per storą kaldrą beždžionių giminaičių kelienai kažkas neapsakomai baisaus. Kažkada taip netyčia ant dukros susirangė, o kai suprato, kad po kaldra žmogus, kai nešė savo kulšis  :D 

Atsakyti

Kad jau apie žuvytes prakalbot (kurių  nėra nė vienos dar, ir tikrai ne taip myliu maistu kaip katinus), tai rodau šiandienos darbą. Dar ne visi augalai, bus papildymas, bet plius minus galima suprasti koks bus akvariumas 

20191022-195416.jpg

20191022-191231.jpg

20191022-191324.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Šponkiuk, kaip gražu ten vandenyje!  :wub: 

Haku kuo greičiau atgauti formas.  :4u: 

Gielux su savo katinais prajuokino  :D 

Pusnei linkiu rasti pykinimo priežastį ir su ja susidoroti.  :4u:  Graži baltukė.

Toras ir Vincas labai dera prie rudeninių lapų.  :wub: 

Erendiros netikėta klasta Matildos atžvilgiu.  :D 

Ainu išskyrus dienos metą, visu kitu laiku :rolleyes:  ateina pasiglaustyti ir pamurkti šalia. Bet irgi eina ratais kvadratais aplink, po kojomis kritinėja pilvą išvertusi, bet, kad pati ant kelių užliptų, tai retas atvejis. Bet jei aš pati užsikeliu, tuomet guli laiminga ant kelių ir murkia. O sekmadienį ryte, kai man dar pats gilus įmygis buvo, vyras ėjo į tūliką, įleido Ainu į miegamąjį ir ta pinda kaip tik nusprendė ant manęs užlipusi pasiglaustyti. Kadangi miegojau ant šono, katytei nebuvo lengva išlaikyti pusiausvyrą ant mano siaurosios pusės. Pabudau nuo jausmo, kad esu lynas, kuriuo murkdamas kažkas bando praeiti nenukritęs.  :rolleyes: 

Atsakyti

Pusnei sveikatos. Greiciau kad vetas nustatytų priezasti.

Toras irgi budavo toks aink o ant keliu ni ni. Dabar gi ant senatves baisiai ismeilejo. Neateina  bet jei pasiimi isitaiso ir guli kol nzn gal su prakaituoja ir pabega ant grindu. O va Vincas tai meilums neispasakyts visada. Visus pavergia visi ji myli ir visus apglausto. Vk su drauge kalbėdamis prisiminiau Vincas turėjo buti Kestu o pries tai dar i aplamai vienkiemyje kieme gyvent... Mb is pradziu cia pries ju atsivezima buvo burbuliavo ir pan dabar neatsistebiu kaip pata juos myli. Zaidzia glosto snekina. Sako kaip gerai kad jie cia.

Del šeimininkų nezino nei jis nei agentura. Ateis tikrinti slepsin katinus masinoj su visais tulikais. Sako daug kas taip daro. Neturim kitos išeities pasakyt baisu,neaisku ar nesugalvos išmesti musu tada.

Panasu kad Toro ausis taisosi. Nebeina juoda siera ir nesmirdi nuo jos puse namų. Gal suveikė tie antibiotikai. 

Snd uzsuko kažkoks ryzikas i svecius Vincui sakau eij paziurek issigando gi bailys uz namu sienu apsnypste ta ryzika 😂😂😂 anas ir pasiplove 

Atsakyti
Bandau, bet, kol kas, nelabai dar gaudaus tarp narių ir augintinių. smile.gif
Pamenu, kadaise buvo kačių tema, kur nebuvo galima komentuoti jų išvaizdos ir pan. Kiek supratau, ne šita, arba taisyklės pasikeitė. dry.gif
Ką gi. Pusnės močios nuotaikos ne kokios, malšina gėlą degiaisiais skysčiais.

Susinervinau.
Pirmiausia vet`ai, švelniai tariant, nepigus malonumas ir mūsų šaly, bet, kur esu, tai dar nepigesnis.
Antriausia šian irgi tik suleido vaistų pykinimui malšinti. Na, dar paėmė kraujo mėginį (tai yra veterinarė iš Pusnės, o Pusnė iš veterinarės). Kačiokas ėsti nepradėjo. Vooos palaižė konservų, kuriuos klinikoj įdėjo. Apart simptomo malšinimo, progresuoja į blogesnę pusę nuotaikos ir jėgų prasme.
Neėdus kokias 5d ir nusivėmus aš jau su anapusybe ryšį gaudyčiau. Pusnė pagal esamą situaciją dar gyvybinga.
Trečiausia ryt iš ryto priduosiu damą į "ligoninę". Užmigdys ir tirs, nes kitaip neįmanoma. T.y., ji sunkiai besitvardanti moteriškė. Ne tai, kad liesti negalima, ir pažiūrėti leidimo kartais reikia.


Atsakyti

Priedas  P_20180312_105723.jpg   98,73KB   0 Parsiųsta kartųPusnei -kad greičiau bėdos išsispręstų,nors ir skausmingai šeimininkės kišenei! Erendira,Šuja yra Špulės sesė? Blyn,man jau tie 4kg,tuoj paranoją įvarys - mano turbūt dviejų nesveria šakaliukas...Išrankumas merginos per kraštus liejasi,o kai glostai,tai pirštai už menčių užkliūva...Kai mano visi katinai netoli 6kg ir glostomo paviršiaus plotas didelis gaunasi,tai Špulė man -kaip iš konclagerio..... MERGINOS,nuraminot,mano visi trys ant kelių nelipa,išskyrus Kolumbo prezidentinę valandą vakarais,trunkančią apie 5-10 minučių. ŠPULĘ kai pasiimu ant rankų paniurkyt,tai kenčia kiek reikia,ir pasitaikius progai mauna prakasais kur nors toliau,PUPSĖ paėmus ant kelių,kenčia ilgiausiai 1 minutę ir staigiu judesiu išsivaduoja iš nelaisvės.Kiek ilgiau,apie 3 minutes galima ją paniurkyt prispaudus prie lovos šalia savęs,toliau seka tas pats staigus judesys ir analogiškas veiksmas,Kolumbas neprezidentinėj valandoj paėmus ant rankų,pradžioj įjungia perspėjančią sireną,jei jos neišsigąstu,tai toliau į darbą paleidžiami dantys ...ir tremtis baigiasi.Jei pasiimu pašukuot,tai dantys paleidžiami nuo grandinės iš karto!

Atsakyti

O kokioj saly esat? As UK sumokejau uz apžiūra 10sv cia pagal kuponą. Ir uz 7 tabletes 24.5 svaro

Zundyt o va Vinca tik imk atsisėda salia kai valgau ant dezes ir miauksi ant keliu imk o sunkus jis netelpa ant tu keliu vistiek laikosi kažkaip laimingas

Atsakyti

Apie kates ir kelius. Atsiguliau, Bela prisistatė. Bet sėdėjau, dabar bandau atsigult nepajudinus kačiuko. Pasijaučiau moterim gyvate  :D  Na iš manęs gyvatė, kaip smaiglys po gerų pietų, todė dabar liko kažkaip antklodės kampuką iškrapštyt, kad užsiklot  :oh:  :lol: 
Verge, guli ir nejudi aišššku!!!
B44-E8-D30-252-A-4-D24-BD8-E-2-E17834-C8



Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2019 10 22, 23:15)
<p>O kokioj saly esat? As UK sumokejau uz apžiūra 10sv cia pagal kuponą. Ir uz 7 tabletes 24.5 svaro</p><p>Zundyt o va Vinca tik imk atsisėda salia kai valgau ant dezes ir miauksi ant keliu imk o sunkus jis netelpa ant tu keliu vistiek laikosi kažkaip laimingas</p>
[right][snapback]72527173[/snapback][/right]

Nenoriu viešintis kur esam, bet VE. unsure.gif Atvykome pagyventi keletui mėn. Šiaip gyvenu ir aš dirbu Vilniuje. Pusnė tai nesimoko ir nedirba. unsure.gif Vis grasinu, kad teks eit dirbt jai į cirką. Arba skerdyklą. Tegu renkasi kur karjerą daryti.
Nžn svaro ir € santykio. Informavo, kad ryt teks palikti 300-500€. Bet čia ištyrimas, paskui, tikriausiai, bus + gydymo išlaidos. Db per vakar ir šian suplojome beveik 120€. Žinoma, ką padarysi, bet man tai tokios jau rimtos sumos.
Siaubas kiek klaidų pridirbu tekste. Gal nuo degiųjų skysčių.
L. nedaug, bet įsiūliau 4k nuo piršto konservukų palaižyti. Ir gausokai atsigėrė H2O. Jė.


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 22 spalio 2019 - 23:33
Tiek rašiau ir dingo. verysad.gif

Pusnė nepaprastai graži katė. Linkėjimai pasveikti.

Kainos tikrai nenormalios.... Lietuvoje už kažką panašaus (ištyrimas su primigdymu, nulaužto danties šalinimas, antibiotikų injekcijos ir pora lašinių) prieš porą metų mokėjom apie 150 e.
Atsakyti

Prieš  septynis  metus,kai  Kolumbas  mirtim  vadavosi  del  užsikimšusio  šlapimtakio,tai  5 paros  stacionaro  su  visais  primigdymais,vaistais,lašelinėm  ir  kateterizavimais kainavo  500 litų,tai  kiek  čia  eurais  būtų?tyrimai  pas  mus  brangūs - dabar  už  Kolumbo  kraujo  bendrą  ir  biocheminį  ir  šlapimo  tyrimus  bei  apžiūrą  sumokėjau  55 eurus 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto.Džiugu dėl Pusnės pagerėjimo.Kainos tai jooo, solidžios. :oh: Bet pas mus LT irgi tokios nieko sau.O jei dar į Vln atbildi su bėdomis, tai piniginei vienos ašaros.

Teisingas miegojimo būdas pagal Zundą.O tas rudas makaronas tegul žino savo paskirtį( šoniuką šildyti)b55bdd07da71.jpg

Atsakyti