Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dėl kainų, tai aš už Bugi echoskopiją, kraujo tyrimus (inkstų, kepenų ir dar ten kažko), suleistus vitaminus, antibiotikus, priešalerginius, lašiukus nuo parazitų, ir raminamuosius 14dienų sumokėjau 55eur. Žinoma aš užsirašau pas klinikos vadovę, nes ji man taiko nuolaidas (dėl buvusių globotinių gydymo ten ir dėl to, kad Rainys pas juos klinikos stacionare kol buvo visai mažiukas gyveno ir kolektyvas jį prisimena)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zundyt, taip, Šuja Špulės sesė. Bet tai Špulytė visad už ją 2 kartus mažesnė buvo  :rolleyes: 

Night, vajė  :hmm:  nepigu mylėt segantį kačiuką toj šaly... Bet labai tikiuosi,kad atsigaus gražioji Pusnė  :4u: 

Klinikoj, kur mes lankomės, irgi ne baisos kainos,  pamenu, kai Runciukui 6 dantukus rovė, jau buvau nusiteikusi išsileisti, o gavosi gal 60 eurų. Aišku, mano visas žvėrynas ten užrašytas ir dar krūva atsitiktinių globotinių (nes kai skambinu, kad noriu atvežti kačiuką, visad klausia - kurį nors iš sąrašo, ar naują  :D )

Gielux, tokie baletai po antklode - mano kasdienybė, tiksliau, kasnaktybė :hihihi: Bo Pedras iš pradžių ergonomiškai į pakinklius įsitaiso, bet kai man reikia apsiversti, jis ignoruoja bet kokią ergonomiką ir toliau ramiai miega  :D​ 

Atsakyti

Žiūrėkit, radau broškę apie pilną vidinio grožio Čiją  :wub: 

HTB1ng-Tvp-Vko-BKNj-SZFkq6z4t-FXa-U.jpg

Atsakyti

Labas rytas. 

Erendira, kokia teisinga broškė  :D  beje, kaip seniai begirdėjau šį žodį. 

Kalbant apie Čiją ( žinau, žinau, kad ne toje temoje  :P ), dabar einant į mišką turime savo informatorę apie piktosios haskės ne/buvimą. Viena vyresnio amžiaus kaimynė iš gretimo namo ( ji viską žino, viską stebi) mūsų miškelio prieigose rytais stabiliai daro mankštą. Tai dabar visada pokalbis prasideda "sveiki. O haskę jau pravedė prieš valandą, galite paleisti Čiją ". Arba "šiandien haskę vėlai vedė, tai gal dar miške, saugokitės. ". Arba šio ryto" sveiki, kaimyne. Miškas švarus, ką tik apėjau, tik normalūs šunys.". Aš tai moteriškei taip dėkinga, kad noriu padovanot saldainių ar gėlių .  :D ( Merginoms pasakojau, bet kas nežino - prieš kelis mėnesius Čiją apkandžiojo miškelyje netoli namų vedžiojama pikta haskė. Teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad maniškė buvo palaida ir pati džiaugsmingai pribėgo prie su pavadžiu vedamos anos isteroidinio tipo agresyvios kalės, kuri be skrupulų sukompostiravo Čiją). 
O apie miegojimo su katinais ypatumus - Ainu prie manęs miegančios nesigula ilgam. Tik vyro kojūgalyje. Kai buvo maža, kažkaip netikėtai kelis sykius esu miegodama išspyrusi/išvertusi  katytę. Išvadas pasidarė - šita dvikojė letargo būsenoje neprognozuojama.  :rolleyes: 

Chmmm, tikrai brangus Pusnės gydymas toje Vengrijoje.  :hmm: 

Kokio gražumo Špūlytė  :wub: 

Atsakyti

VE, turėjau minty Vakarų Europa lotuliukas.gif
Geriau patylėt apie gydymo kainas man, nes jau net mama sakė geriau užmigdyt. doh.gif
Esu beveik tikra, kad ilgainiui būtų atsigavusi ir savaime, katinai juk taip lengvai neužmušami. O ir nebuvo taip blogai - bėgiojo, šokinėjo ir pan., tiesiog aišku kad su laiku silpnėtų, o ir aš pavargau tas putas valyt kas 5min. Žodžiu, visai nesinori žiūrėt į besikankinantį gyvūną ir pačiai dėl to graužtis.
Priduota ryte į kliniką, kol kas nėr žinių kaip kas. Pasigirsiu arba pasiguosiu vakare.
Papildyta:
Ir atsiprašau už lapų ištampymus su nuotraukom, nesugebėjau sumažint telefonu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 23 spalio 2019 - 13:07

Sveikos, aš jungiuosi į kačių turėtoją/neturėtoją ir kačių ligų gydytoją.

Pas mus kada nori galima glostyti tiktai Kingą ir tai nusiplovus rankas.  Nes kvapas turi būt nuo mamkos rankų padorus, o ne koks česnako, ir jau griežtai ne apelsino/mandarino, fe.

Kingas yra meilės priiminėtojas visada, bet kada, ir bet kuria forma, na, spyriai aišku, nepageidaujami, bet MB su juo susitvarko užšnypštęs, kada jis susimano parėkauti, pvz 4,30... Kačiukui liūdna gi... Bet kai vakar mačiau, kaip Kingas įkalbinėja Jomantą (sūnų) jį paglostyt ir neštis jį į miegamąjį, tai net apsidžiaugiau, kad jų toks ryšys... 

Mauricijų galiu glostyt bet kada, netgi kaip noriu, bet šiukštu neimti ant rankų. Ant kelių irgi nebus. Ne. Nu kas per nesąmonė, mam, kokie keliai, karšta... 

Tašė pyksta imama ant rankų, paglostyti REIKIA!, kada pareini namo ir sutinka, paglostymas turi būti toks, kaip priklauso  - ne taip glostant mikliai gaunu per nagus... Na, ji tikra carienė ir Mauricijaus auklėtoja... Matytumėt Mauricijaus snukutį... Tieas, Kingas juos susipliekusius su Taše išskiria, esu mačius kelis kartus ir tada Tašė apraminimui gauna į tarpuragį, kad nepamirštų, kas po mamkos yra hierarchijos vadas... Tada visi miega guoliukuose atskirai, Tašė dabar vartinėjas pas mane ant palangės ir naktį būtinai mano pašonėj šildos šoniuką ir prideda prie manęs letenėlę 1. Ir burzgia. 

Kingas ėmė draskytis kairę ausiukę, išvaliau, bet giliau ten nematau nieko, teks vežt klinikon... Bijau, jog vėl operuos.

Tašė - kol kas ok, kai ji ištisai vėmė, tada ir gavome tyrimų krūvą, kada paaiškėjo, jog inkstai ir kepenys nelabai veikia.

Bet lašelinėm nepasirašė. Leidau skysčius po oda ir krūvos vaistų bei spec maistas. Dabar spec maisto pagalba ir laikos.

Linkiu Pusnytei sveikatos, Haku atsigauti, nes labai liūdnas.

Visi kiti - matau, labai gerai laikosi.

Gražaus rudenėlio.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 23 spalio 2019 - 13:37

Vajei, Erode, tavo kieme irgi yra kas veikt. :oh: 

Laikau sukryžiuotus pirštus už Pusnę.

Išsikalbėjau su moteriške, kuri kates pažiūrėjo mums išvažiavus. Tai pasirodo, penktadienį rado visus namus nuvemtus. :huh2:  Štai kodėl virtuvės grindys mums grįžus atrodė lyg šviežiai išplautos - nes BUVO išplautos. O taip pat laiptai ir pusė rūsio... Ir štai kodėl Haku vaikščiojo susirietęs ir svėrė gerokai per mažai. Nežinau, dėl ko taip įvyko: ar pagraužė kokio katėms nelabai sveiko augalo, ar iš streso tulžies pūslė sustreikavo. Bet prižiūrėtoja sakė, kad visuos namuos ant grindų mėtėsi sausiako gniutulai ir juodų seilių balutės.

Atsakyti
Bože, kiek prarašėt bigsmile.gif

Visus ir visas giriu, nuotraukos nuostabios. Ypač Kernavės piliakalniai su Čija priešaky biggrin.gif
Pusnė kokia graži baltuolė wub.gif Linkiu, kad viskas išsispręstų.
Haku nabagas, prisikankino blink.gif Moteriškė kokia šaunuolė, ėjo ir viską plovė.
Pas Šponkiuką gi buvo akvariumas, dar žuvyčių ieškojom hmm.gif Čia dabar jau kitas? O Rainys tai kukulaitis, tik minkyk ir minkyk...
Prakalbot apie svorius, tai reikės pasverti Mėtą. Nors vizualiai žiūrint, moteriškė laiko stabilų svorį, matyt prisižiūri labai biggrin.gif
Iš Zundytės glostymų ypatumų tai kikenau.
Mėta nėra ta, kurią gali glostyti ir niurkyti kiek nori. Ant rankų pabūna max minutę ir bėga lauk. Dabar vakarais ateina ant kelių ir liepia pakasyti už ausų, kaklą. Tik gink dieve, ne letenas ir ne pilvą. Tai jei gerai elgiuosi ir darau viską pagal pageidavimą, tuomet pabūna net kokias 10 min. O jei padarau neteisingą judesį, tai galiu gauti iš kojos ir dingsta kaip kulka.

Atsakyti
Mes jeigu paliekam vienus porai dienų, kažkodėl visada būna privėmaliota verysad.gif Nors šiaip tai ėdalui sausam neturėtų nieko nutikti..
Atsakyti
Erode, o tavo gal tikrai darbas ar savanorystė su katėm? Nžn ar teisingai supratau išsireiškimą. smile.gif
Kaip faina, kai Pusnė čia tiek komplimentų susilaukė. wub.gif Pati nepadėkotų ir suprasdama, bet dėkoju už ją.
Ponia namie, dar apgirtus nuo anestezijos (ar kaip tai vadinas?). Išrovė 1 dantuką ir turi bėdų su kepenim: vienas mažesnis nei turėtų būt ir jis ne nelabai funkcionuoja; kitas didesnis nei turėtų būt ir ant jo akmenukai.
Viskas blogiau nei nuteikė vet. pirmąkart.
Kepenėlės nesusigadino per dieną, tą suprantu. Bet kaip neįžvelgiau požymių seniau, nesuprantu. verysad.gif Buvau tik pastebėjus kad jautriau reaguoja kai kažkurį šoną liečiu. Visad buvo valgi, žaisdavo, atrodo...
Įdomumui. Rentgeno kaina 115€.Visa šiandienos suma 358€.
Atsakyti

Foto Pusnės pilvuke tik nykštukam ir miegot  :D čia kaip iš to eilėraščio, apie neminėtiną metų laiką . Oiii jooo, vargšas katukas ir jūsų piniginė. 
Aist, sugijo Čijos žaizdos? Visiem ligoniam  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 spalio 2019 - 17:40
OJOJOI.

O kepenys, ne inkstai (ar vetas normaliai kalba angliškai)? Pagal aprašymą labiau inkstus primena :O
Atsakyti