Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labukas,

grožiai  :wub:  :heart: visi katinukai

O dėl grožio ir meilumo nesutinu  :beee:  kas gali pasakyti, kad mano Nikutė negraži, a?... o meilumas toks, kad kartais net užknisa  :hihihi:​  

Atsakyti

Reiškia, kad Pusnės reikalai buvo dar neblogi, kad tvarkosi tik nuo dietos. Papildas man buvo pats pačiausias Renal Vet kapsulikės, Tašė buvo nuo jų be proto. 

Zundos guliašiukiniai reikalai panašūs į mano Kingo - pareinu, tas ant palangės ir traukia tą liūdną dainą - kad jis jau 20 min nieko nevalgė... Ir kaulija LIDL guliašo - pašteto... Nu žinokit... skonis, ką aš žinau... Kobido to. Prastas, 0,36 euro cento.

Tašė ėda Animonda Renal diet šlapiaką ir Smilla Renal sausą - čia iš zooplus.de. Animonda Renal yra ir sausas, nuo Hills`o ji viduriuoja, kur renalinis. Trovet irgi pirkdavau čia LT - viduriavo.

Rainys  :wub:  :wub:  :wub: ... 

Magnunos labai gražus relaksuotojai ir Aist foto daili.

Juokiausi iš Haku ir Mikutės.

Sukūdinau Mauricijų - žaidžia be perstojo. Zooplus už tas čipines šėrykles davė pelikę - labai tikroviška, tai nešiojasi dantyse ir turiu mėtyt, kaip šuniukui.

Vincukas.

Man neramu dėl Runciaus....  :hmm:​ 

Atsakyti

Erode, ir man neramu... O bet, tačiau, nuo 2013 metų jis nelabai ką daugiau veikia, tik kuo nors daugiau ar mažiau serga  :rolleyes: 

Žiūrėsim, kaip bus. Klinika sako, kad negyti gali dėl tų kačių leukemijų ir pan. Bet tada būtų nesugiję dantenos, kai metų pradžioje dantis rovė, o nuo to laiko kontaktinių globotinių buvo tik viena... (na, nuo ko užsikrėsti). Aišku, jei teks operuot ausį, tirsim tą darinį, kuris dabar negyja.

Na, ir matysim kas bus. Vis tiek, jis puikiausiais katinas  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2019 11 06, 10:55)
<p>Reiškia, kad Pusnės reikalai buvo dar neblogi, kad tvarkosi tik nuo dietos. Papildas man buvo pats pačiausias Renal Vet kapsulikės, Tašė buvo nuo jų be proto. 

Kad, manau, gal taip sutapo su ta vad. dieta. Manau, liksim su Royaliu, bet tik sausu ir papildais.
Beje, o papildus duodat nepertraukiamai, ar darot kažkokią pertrauką kas kurį laiką?

Ir dar norėjau paklausti, kokius kraikus mėgstat labiausiai? T.y., ne jūs mėgstat, o perkate katinams. biggrin.gif
Mes dabar gyvename kaip karalienės, bet grįšime vėl į savo vieną kambarį, todėl aktualu, kad bent kiek sugertų kvapus. Ne tiek daug jų esu mėginus, bet kiek mėginus, labiau nei silikagelis niekas nelipo. Sakau, gal esat atradę kokių gerų variantų.

Atsakyti

Night, Runciui inkstų papildus daviau apie 7 mėnesius, kol 3 mėn iš eilės parametrai nebelipo už ribų. Tada klinikoje patarė nebeduoti, nes nereikia, kad daug to forforo surištų. tai, sakyčiau, pagal rezultatus....

Dėl kraiko ne kažką patarsiu, nes turiu 4 uodegų kompaniją ir geriausiai man tinka pjuvenų granulės (be to, panaudotas galime dar sukūrenti, nereikia teršti aplinkos), nes man jos kvapus sugeria daug geriau nei bet kuris betonitas. Tačiau, žinau, yra kačių, kuris tų pjuvenų nesupranta  :D  Beje, visi mažiukais globotiniai ir pradžių gauna betonitinį, nes pjuvenos jiems neaiškios, tik paskui, nusižiūrėję į dičkius, ima eiti į pjuvenas.

Atsakyti

Vajei, Runciau... Tikiu, kad tavo gerumas įveiks visas negandas. :4u:

Lisitėja, kiba radiatorius gerai žiebia, kad abu taip gražiai susipagalvėlino. :)

Night, iš to ką galima rasti čia, Ukrainoje, man labiausiai tinka pjuvenų granulės. Net ir wc joms specialų nusipirkau, dvigubu dugnu: https://www.peeweein...dex.php?lang=en(siunčiausi iš vokiečių ar UK, nebeprisimenu). Haku veisėja taip rekomendavo. Tada tik kankorėžius nurenki, o apačią su vienu katinu užtenka iškasti 1-2 kartus per savaitę. Ryškiausias kvapas yra medienos, kitko nesijaučia. Tik va, kad mano zosė jį išbrokijo... 
Lietuvoje buvau radusi kraiką, kažkokį lietuvių gamybos, kuris kažkas tarpinio tarp bentonito ir medienos granulių: tokios mažos granulikės, šiek tiek kvepia medžiu ir gražiai sušoka. Net ir Mikai tiko. Bet tai buvo seniai ir LT... Dabar ponia kapsto bentonitą tūlike su durelėmis ir filtrais - arba kasa pilkapius lauke.

Beje, Haku wc su durelėmis negaliu pasiūlyti: jis duryse nieko neraukia. Jokiose. Kad katinas šitaip nemokėtų atsidaryti pravirų durų, dar nesu mačius :oh: : kasa kasa, kol uždaro galutinai...

Atsakyti

Saviškiams naudoju patį pigiausią maksiminį,Sušoka gerai, bet dulka ir nešiojasi po visą pirkią.Dėžės reikalingos ekstra atvejams, kai niekas negali išleisti katinų į lauką.Šiaip jie į lauke savo reikalus tvarko

Atsakyti

Lankytojas. Žiūrėti su garsu. Ir dar duot saviškiam keturkojams paklausyt 

https://youtu.be/RBWbCN8w7wY

Atsakyti

Zunda ne prasčiau moka, ypač kai nenusiteikusi glostytis. :irnesakyk: Kaip supratau, čia vietinis duoneliautojas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 lapkričio 2019 - 18:43

Turi jis šeimininkus, kurie neapsikesdami jo rėkimo išleidžia į lauką. Nepasisekė su šeimininkais jam. Garantuotai vaikų užgaida tas katinas. 

Atsakyti

Runcius leukemijos ir imunodeficito neturi, penktadienį pjausim ausį.

Atsakyti

Nabagas tas Runcelis, gaila katuko. :(Apie tave, tai ir nešneku  :console: 

Atsakyti