Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Princesė liepė pasakyti, kad ji nestora, tik prisplojus gulėjo ant šiltų grindų. O štai kokia liekna visu stotu

Miela Princese, tikra katytė turi būti aptaki, na panašiai kaip aš.Tikra katytė nesilaiko dietos, dietos tik dvikojams.Pagarbiai.Zunda.8835d1527c68.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 lapkričio 2019 - 05:59

Vakar galvojau, o smagus oras ir pas mus. besidarbuodama būsiu per daug sukaitusi, tai šiandien sėdžiu (teisingiau guliu) namuose. Bandysiu kaip nors peršalimą įveikti per dieną, kad neužkiltų aukštesnė temperatūra. Dėl gerklės kovą tai spėju jau pralaimėjau, skauda, pradėjo jau ir ausis skaudėt. Ryte galvojau, kad aš apsinuodijau mandarinais, pusę nakties buvo negerą, beveik niemiegojau. Ryte parašiau bendradarbei, kad neateisiu ir snūstelėjau iki 10h, neįsivaizduoju, kaip būčiau darbe ištvėrusi. Namuose irgi ne kažką, nes mano visi katinai brokuoti slaugymo atžvilgiu, net Rainio negaliu nulaikyti, kuris šiaip mėgsta šiltai įsitaisyti šalia. Kugis tai išvis tik tas, į kurį galima iš toliau žiūrėti. va išsiliejau, einu bandyt ką nors suvalgyti.

Atsakyti

Sponkiuk, Lapyna sveikit... Siandien mabieji su visais rakandais valanda sedjo narvuose masinoj pakavoti... Nes kazkoks matuotojas namus mieravo.. Gal ir nieko, bet apsidraudem, ka neateitu su kokiu savininku.. 

Mano katibai geri daiktai vietoj. Nieko nemeto nevercia aplamai gal i pensija jau isejo..

As gi ne tokia sekminga ivaziavau i masina. Ta taup greit sustabde kad as nebespejau. Nuostoliu daug. Nes kils draudimas gal tukstanciu kaip nieko metam ir dar man kad tvarkytu masina sumoket reikia 800. Nzn buvo 550 kaip cia padare 800 aiskina bet nesuprantam... Kazkoks blogas finansiskai metas. Dar moketi uz tuscia buta LT reikia. Neismoku niejaio savo issimoketinu daiktu ir dar ta masina cia... O dar i Lt gryzus reiks palikima prisiimt ir vel mokėti valstybei procentus nuo turto.. Nu gal kada praeis. Galvojam gal aplamai gryzti i LT gyventi  o dabar ur pasitaupyt nebeina uzpuole cia kai tycia visos finansines bedos

Issikalbejau nes jau kazko nervai nebelaiko 

Atsakyti

Oi, Azu, tie finansiniai sunkumai žlugdo... Būna problemų ir be jų, bet jie kaip nuolatinė naktinė užuolaida ant lango: trūksta šviesos nors tu ką. Tai irgi kažkada praeis - tikėkimės, kad greitai.

Šponkiuk, sveik! :4u: Aš jau savo draugę zarazą išgrūdau už durų. Turbūt buvo iš tos pačios padermės: iš pradžių miegoti trukdė, paskui užgulė nosį ir ausis, "sulaužė" stuburą, dar ir vestibiuliarą iš rikiuotės išvedė. Ir pilvą irgi...

O kai kam nusispjaut į prastą orą:

Vėjas pučia, bet tai baika,

Man nešalta su fufaika.

Priedas  IMG_5816s.jpg   387,74KB   0 Parsiųsta kartų

Kai mamka treptelėjo koja, katinas išsibuzojo per ekraną.

Priedas  IMG_5850s.jpg   240,18KB   0 Parsiųsta kartų

Užtat Mikutė gerai žino, kad katytės geriausia draugė yra šiluma.

Priedas  IMG_5808s.jpg   291,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi, Šponkiau, Lapyn, nesirkit, a?

aha, lapyn, sutinku, ta cepelinų spalvos užuolaida ir mane nervija, aš kaip višta kokia - sutemo, vadinasi laikas miegot  :oh: O kada gyvent?  :D 

Azu, kodėl manai kad reiks mokesčius mokėti? Artimiausiems giminaičiams nereikia.... tik, aišku, visi notariniai mokesčiai nemažai sudaro, gal juos turėjai omenyje? Šiaip, užjaučiu baisiai dėl visų techninių nesklandumų, labai muš iš pusiausvyros. Bet. Pinigai uždirbami. O ką susigadini galvoje beservindama dėl jų - neatauga. Aš panašiais atvejais "susitrumpinu" visokius įpročius ir būna, kad pasitaisiusi fin. padėčiai, jų net nebeprisimenu  :D​ 

Atsakyti

Fufaika  :wub: 

Azu  :4u: 

Šponkuti, sveik  :4u: 

Atsakyti

Ta ir turiu omeny notariniai. Ir gi procentas nuo turto sumos valstybei. O uz ka jai? Gerai buta soejom pasidovanoti au mama. Liko sodas ir parduotuves kazkoks procentas dabar da dovanok kazkiek tai valstybei kuri tik pesa, o nieko neduoda... 

Atsakyti
Šponkiukui sveikatos ir linkėjimai Evangelic mOnekenei.

Laikiau Pusnę, namiškis ją paerzino ir dabar turiu ant rankos skylučių ir didelę mėlynę. Kažkodėl ėmė mėlynuot. Žodžiu, patyriau smurtą artimoje aplinkoje.

Bet visa tai dzin, šian jau imu galvot, gal man grįžt anksčiau. Čia labai patogu, bet... Nežinau ką su jausenom savo daryt. Dar net nepradėjau nieko su darbais. Irgi gi ateis finansinis krachas, jei taip ir toliau. Nu o taip tuščia galvoj ir skauda dūšią, kad nežinau kur dėtis, ir jėgų visai neturiu.
Atsakyti

Šponkiuk, sveik  :4u:  Aš jau atrodo pasveikau. 

Iki gruodžio 21 kaip ir esu laisva. Tai mielai prisijungčiau picos. :)

Nightn tau mėlynė, o man Yuffie sugebėjo šokdama ant pečių (ji taip pasitinka grįžus po darbo, užšoka ant nugaros ir trinasi), pataikyti į veidą pastumiant akinius ir su koja į akį.  :blink: 

Atsakyti

Azu, procentas neskaičiuojamas vaikams, kaip Erendira ir rašė  :hmm: Na notaras taip, niekur nepabėgsi.

Aršios kokios katės pas Night ir Colomba  :blink: 

A mano tarpusavy pliekias526-ACF34-4-DF7-4-FD7-BF40-D75-EFFB0610-

Atsakyti

Kazi kode tada, pati notare sake kad reiks ir nepamenu koks tas %. Saki cia tik oradzia da mokesi i mokėsi 🙄

Atsakyti

Azu, gal kalba ėjo apie pardavimą. Nes neišlaikius 10 metų, reikia mokėti gpm, bet tada dovanojimas irgi nebūtų išgelbėjęs, nes tas pats. Gpm mokamas nuo skirtumo,  tarkim buto įvertinimo ir pardavimo kainos, tai su Panevėžio kainomis gali būtu visai kapeikos. Aišku pats vertinimas gali kainuoti. Nebent ten pas tave koks specifinis turtas  :hmm: 

Atsakyti