Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Azu, procentas neskaičiuojamas vaikams, kaip Erendira ir rašė  :hmm: Na notaras taip, niekur nepabėgsi.

Aršios kokios katės pas Night ir Colomba  :blink:

A mano tarpusavy pliekias

Yuffie ne arši, ji šoko pasimeilinti kaip įpratusi. Tiesiog aš biškį blogu kampu atsistojau ir gavau :D

Atsakyti

Azu, aš jau tuos kelius praėjau,.. Notariniai nebuvo toks jau kosmosas, gal apie 350 pinigų plius minus. Pardavinėjau po 2,5 metų, pasidariau vertinimą už 100 pinigų, GPM mokėti neprireikė.

Spugos nugarikė  :wub: 

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

Nu turtas tai tik sodas ir parduotuves ten kazkoks nedidelis procentukas. Buta pasidovanojom birzeli spejom dar.. Sodo buvo nepriduotas namelis, o pard dali galvojo parduos bet nepardave... Tai tik tiek to palikimo prisiimt turiu. O keistai sake ji. Dar tau cia moketi ir moketi. 

Atsakyti

Butas ar dovanotas, ar paveldėtas, lygiai tas pats. Kai norėsi parduot neišlaikius 10 metų, išlys gpm, bet kaip ir rašė Erendira, ten Pan bus baika. Sodas, jei nėra kadastri, tada jau jo, visi matavimai, bet čia irgi paveldėhimas neprieko. Va dėl parduotuvės nieko nepasakysiu, nesusidūrusi su tokiais reikalais. Tai aišku, kad reiks mokėti, bet tos sumos ne kosminės. 

Atsakyti

Apie turtą nepapasakosiu. 

O va katinas... Jis visas vaikų - nesvarbu, kad gulėti ant kampuotų Magic Tracks trasų nepatogu, ir kad tave kėsinasi nušaut...

Priedas  Webp.net-resizeimage-23.jpg   261,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lapyna, a kodė nepatogu, gi nebandei  :D  Bet tai reto fainumo katas  :wub: 

Atsakyti

Lapyna, a kodė nepatogu, gi nebandei  

Nebandžiau, bet mačiau, kiek laiko ir kaip skausmingai Haku į tą dėžę braškinosi. Bet vis tiek įsibraškino, nes nugi reikia vaikų dėžę išgulėt. :rolleyes:  Dar būna labai juokinga, kai vaikų spintoj iš džinsų krūvos ausytės kyšo. :D

Atsakyti

Labas rytas, mielosios  :4u: 

Prisiduodu - Runciaus pusė šašo nusilupo, atrodo visai neblogai, gal tokiomis komplikacijomis ir atsipirksime. Nasriukas dar patinęs, bet nebesmirda.

O va bet tačiau nu blin - Pedrui nemy*as  :oh:  Matyt  per ilgai užsižiūrėjo iš voljero kaip aš lapus grėbiu. Sušėriau stebuklingu būdu nošpos, palikau su švariu tualetu, gal ką išperės tyrimams.... Nes iš  išpešti sysalo tyrimus yra ką veikti, kažkada per visą dieną nieko nepadarė ir kai grįžau dar gal valandą kartu vonioje sėdėjome, kol teikėsi  :B 

Žodžiu, profilaktika, kad gyvenimas pernelyg gražus neatrodytų  :D 

Colomba, gavome siuntinuką  :mirksiukas: 

Atsakyti

Atsiskaitau vėl - Pedras išties peršalo, uždegimas bakterinis, gaus antibiotikų. Pakalbėjome klinikoje, kad atvėsus orams tokių uždegimų padaugėja...

Nepagyriau Lapynos katiniukų - giriu visus tris  :wub:​ 

Atsakyti

Šaunuolis Pedras, kad nepaliko mamkos nežinioj. Na, ir lengvo sveikimo jam. :4u:

Dėl analizų, tai su Zaiza būdavo tikras iššūkis: ta galėdavo vaikščioti nemy*us 1,5 paros. :oh: Laimei, dabartinių katinų pūslės ne tokios talpios. :)

O ką?

Priedas  Webp.net-resizeimage-24.jpg   211,37KB   0 Parsiųsta kartų

Kaip noriu - taip miegu!

Priedas  Webp.net-resizeimage-25.jpg   202,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Lapyna, bet tavo vaikai kokie mažuliai...
Kolomba, ar akis vietoj liko? unsure.gif Pas mane tai buitinis smurtas dažnėja - vakar vakare vaikščiojau su suklijuota pleistru kakta. Dabar atrodau grynai kaip po drakių. doh.gif Kas ir yra tiesa. Čia vadinasi bandžiau iškomandiruoti iš virtuvės baltapūkę.
Erendira, linkiu kantrybės ir sveikatos jumi visiems.

Aš toliau miegu, nieko nenoriu... Pačią užknisa, bet nieko negaliu sau padaryt...

Pridėta:

• Priedas  g.jpg   76,95KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 20 lapkričio 2019 - 20:28
Sveikatos visiems ligoniams smile.gif ypač vienaausiui piratui. smile.gif
Taip ir niežtii nagus tuos kailinius padarus minkyti.

Katino neišgulėta dėžė - tikras įžeidimas katinui.

Koks nekaltas baltosios veidelis: Mam, kodėl čia mane šmeiži prieš visą forumą? Nu... Tik pažiūrėkit į mane, ar AŠ GALĖČIAU? Gal ji kaip nejaukiai jaučias.... kad taip suagresyvėjo.
Atsakyti