QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 23, 18:01)
<p>Night, pas tave dabar žalia?Nusigraušiu letenas iš pavydo.
</p><p>Tamsu pas mus, nyku, šalta ir pilka.Skambino draugė iš Ispanijos, tai sakiau tik man žydro dangaus lopelį parodyk.
</p><p>Beje, šiomis dienomis mūsų platumose meteorų lietus matosi.Kas gyvenat užmiestyje, galite pasižiūrėti.
</p><p>Magnučiuko labai labai batai

Tokiems tik sniegelio reikia.
</p><p>Rainys gi kad nusiganęs. :blink:Atitinka tikro katino standartus.
</p>
Uoj, čia nežinau kodėl kiemelyje ta žolytė žalia, aš irgi stebėjausi. Visa kita pan., kaip LT šiuo metu. Vasara irgi buvo panaši. Sako, greitai prasidės vėjų sezonas, kai dažnokai nekursuoja traukiniai ir kitų atsiranda trikdžių. Sniego čia nebūna, jei iškrenta, jis nesilaiko, kaip pas mus. Pasirodo, ir žieminės padangos neprivalomos. Sako, lietaus čia daugiau nei pas mus, bet aš nepastebėjau per tuos kelis mėn.
Aš tai myliu mūsų Lietuvos orus, nes stichijos nesiautėja, yra 4 metų laikai.
Magnuma labai skaudžiai nuskambėjo, Lapynos Haiku irgi sveikatos
odigai.
Nedirbau jau dvi savaites. Nesuprantu, kodėl amžinai jaučiuos pavargus.
Net nusiprausti ir susišukuoti sunku... Mano namiškis stebuklas. Gamina man valgyti ir nė karto nepriekaištavo už gulėjimą. Dažniausiai ir lėkštę griebia išplauti, ir kavos lovon atneša. Dabar visai negausiu pajamų, bet iš kitos pusės gyvenu kaip princesė. Ir ko man trūksta... Maniau, stresorių panaikinsiu, atsigausiu. Šiandien galvojom važiuot arba tokios pilies apžiūrėt, arba kažkokio dvarelio su bažnytėle. Nesugebėjau atsikelt...

Nu gal rytoj kažkaip.