Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux - ačiū, jau beveik atsigavau  :4u:  kas nežino - prieš dvi savaites nesėkmingai (o gal ksip tik sėkmingai) nukritau gatvėj, net nesupratau ksip užkliuvau. Susimušiau vidką ką galėjau, stditrenkiau skruostu į bordiūrą ir ksžkaop susimuųiau šonkaulius. Gerai kad ne viena buvau, o tai visiškas šokas pirmas minutes. Veido pusė aptino, o jau šo kauliai saudėjo iki apsisiusiojimo. Gerai kad niekad nelūžo, tsi galima sakyti laimingai viskas baigėsi. Šonksuliai naktį vis dar skauda, negaliu ant tos pusės miegoti, bet jau viskas į pabaigą  :) 

Į dėžučių mylėtojų temą - mamka nusipirko naujus aulinius

20191122-063725.jpg

Na ir du laimingi draugeliai

20191121-144740.jpg

Atsakyti

Sveikos

Buvau šiandien kraujo nusileist, bo labai gražiai kažkoks jaunas berniukas paskambines paprašė  :D jau toookiu gražiu balseliu : norime jus pakviest. Galvoju : kviesk, vaikeli, kviesk  :D vienžo pasirašiau nedraugavus. Nueinu, klausia : nu tai pasveikot nuo kraujo ligos  :blink: tiesa sakant gyvenimas prieš akis pabėgo. Sėdžiu toj kėdėj, medituoju, ir tada dašliaužė, kad jie mano prieštvaninį laimą taip įvardino  :D 

Atsakyti

Magnučiuk, apkabinu.Tikrai laimingai nukritai, galėjai ir dantis išsipilti, ir rankas ir kojas susilaužyti.

Labai smalsu.O kokie batai?

Atsakyti

Kur Grikelis dėžutėj, tai toks mažiuks katinuks atrodo, va kai šalia Juma, tadanebelabaimažiukas  :D  o kai paskaičiau, kad aulinukų dėžutė, tai gal ir dėžute nebelabai maža  :D 

Smagu Magnun, kad viskas gerėja  :4u: 

Atsakyti

Lisitėja - jo, galėjau visa dalimis išsibarstyti, ufff kitą dieną baisoka buvo kai pagalvoji, jog vieną akimirką eini gatve, šyosaisi, o kitą akimirka jau esi visa sudaužyta. Būkit atsargios visos ir saugokit save  :4u: 

Batai  :)  dėžė kaip tik Grikio dydžio  :D 

20191122-201933.jpg

Pogulis po dienos darbų

20191122-192855.jpg

Atsakyti

Magnuciuk gerai tikrai laimingai. Saugokis. Cia nezinai sekundziu reikalas ir kazkas gali nutikti.... 

Draugeliai labai jau 🥰

Maniskiai gerai gyvena. Toras sveria 5.6, o Vincas kaip visada is savo 8kg neislenda. Toks balionas su maza galva... Bet negali pro bliudus praeiti. Tora nustums ir aprys. Nesvarbu nori est nenori niekada nepraso bet visada surenka viska...

O siaip visokiu problemeliu sociai. Masinos nepataiso vis. Net nepradėjo o jau savaite praejo

Lietuvoj irgi cirkai aj. Uzkniso viskas... 

Atsakyti

20191122-200828.jpg

Atsakyti

Kookia nugarikė Rainio  :wub:  Magnun, šaunuolė, batai faini, katiniukas laimingas :super:  o būtum kokias balerinas nusipirkusi ir ką tada ? :D  Gielux, o taip kaip jie tavo laimą užtiko? Nes man nė mū nei be nesakė. Gal neužtaikiau tiesiog o paskui ir pėdsakai tos laimės dingo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 lapkričio 2019 - 21:40

Gražūs Magnunos batukai  :wub: 

Azu  :4u: 

Rainio tai nugaryščė  :D 

Erendira, net neįsivaizduoju  :blink:  gal kokias duomenų bazes sujungė ir duomenys matosi. Šiap iki tol niekad neklausė, o po laimės pati sąžiningai prisidaviau ir klausiau po kiek galima duot.  :hmm: 

Atsakyti
Šiandienė meilės istorija su dėžėmis:

Pridėta:

Atsakyti

Man irgi skambina ir pasikviečią. Vieną kart vaikinuas skambino, po to mergina. Abiems pasirašiau :D O jie mato viską, kas Santariškėse buvo daryta. Kas kart turiu pasiaiškinti dėl tachikardijos diagnozės. Buvo ir klausimų dėl kraujo ligų tyrimo, kodėl mane ten siuntė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 lapkričio 2019 - 17:02
Koks Grikio minkštumas!
Bet kačių draugystė tiesiog neįtikėtina. wub.gif
Beje, mamkos batai irgi labai liuks.
Atsakyti