Bižū, labanakt.
Dar Magnunos draugelius pamiršau pagirti. Giriu. Ir aulinukai faini, mano skonio.
Lapynos mažieji su Haku - žaisliuku nerealūs.
Aš iki kokių 40 metų laisvalaikiu tik grožinę skaičiau. O dabar ant dokumentikos pramušė.
Dėl Haku uodegos - nėr taip blogai. Kartais užsimiršęs jis iškelia tą uodegą - bet tuoj vėl nuleidžia. Matyt, skauda. Šįvakar virtuvėje besisukdama netyčiom užmyniau uodegos galiuką - buvo labai skaudus MIAU! Vadinasi, viską jaučia.
O šiandien vakarinio pasiutimo pagauti, abu su Mika taip nešėsi nuo laiptų, kad man visi saugikliai užrūko. Jau reanimacijos kainas pradėjau skaičiuoti... Bet ne - abu laimingi. Šiaip kerėpla tas Haku, jam ne stebuklas susitraumuoti.
Sveikos sekmadienio rytą :4u:Jau ta Aist, buržuikėlė kaip pralinksmino, kaip norėč turėti tokią.
Tikrai reikėtų Haku parodyti vetams, juk uodega tai stuburo tęsinys.Šiandien šalta ir vėjuota, šunis jau rengiu.Šalta gi seneliukams.
Nors lauke ir šalta, bet Zundos negaliu parvaryti namo.Lekia per kiemą, uodega kaip burė plaikstosi, matomai jai visai nešalta.
Ei, ryžas, nebūk tinginys, lekiam po kiemą palakstyti
Labas rytas.
Lapyna, gal viskas ten nelabai ir rimta su uodegos trauma. Stebėk, o po to matysi, ar reikia kur vežti. Kadangi aš neturiu patirties su katinų uodegomis, tai mano akiai keistai iš viso katės su tokiomis įspūdingomis "vėliavomis" šiknose atrodo. O va giminaičiai neseniai lankėsi ir žiūrėdami į Ainu vis stebėjosi: "žiūrėk, kokios jos ausys!". Nes jų pačių katytė škotų nulėpausė.
Lapyna, ta "buržujkė" visai pasiteisino. Mes įsikūrinėdami židinio norėjome, bet architektas primygtinai siūlė krosnelės variantą dėl nedidelės erdvės. Na, sukandę dantis sutikome. Ir realiai gyvenime tikrai pasiteisino. Priežiūra lengva, dega ekonomiškai ( dviejų malkų visam vakarui užtenka), smagiai šildo. Žinoma, ji pas mus neskirta būsto šildymui, bet jei ką, su piru aukštu puikiai susitvarko.
Aš dar Čijos nerengiu, tipo, grūdinu senikę. Nors plaukas retas jau jos, poplaukio nėr visai. Kai bus žemiau -5, jau rengsiu.
Night, nežinau Tavo situacijos. Bet jei nėra fizinių priežasčių jėgų nebuvimui, forumai Tau nepadės. Neseniai skaičiau apie depresiją ( tikrai nesakau, kad Tau depresija, nes nesu tos srities žinovė, tik dalinuosi savo pamąstymais ) ir man patiko mintis, jog depresija kaip ir danties skausmas nieko nedarant savaime nepraeina. Jei yra pulpitas ( danties nervo uždegimas), neguli lovoje laukdama, kol jis pats išgis, eini pas odontologus.
https://www.lrt.lt/n...li-net-pakenkti
Rimtam katinui ir bliūdelis rimtas
Night, tu žinok, kad katė labai gerai perima tavo nuotaiką ir ligą. Nu išgerk tu vitamino D bent po 4000 veikimo vienetų, 4-5 min nueik į soliariumą, jei toks ten yra... Nes serotonino kiekis pasikels moment.
Bet realiai reik prisiverst judėt...
Linkiu, labai.
Lapyna, parodyk Hakūno uodegą... Maža kas...
Šiandien vos buvau nepaskersta, nes kirpau Tašei nagus. Matu varė moteris... Ir anaip ir taip... Nukirpau tik priekines...
Pasižiūrėjau užpakalines, nu ir ten reik... Bet nepyko ji ilgai, gavo iš manęs tą kačių milky skanuką ir atlyžo.
Kingas net nekiauktelna, Mauricijus grasino - šnypštė ir visaip kaip rangės. Bet tokius dalykus nuraminau ir viską nukirpau, o va senutė... Jos nenugaliu... Kovinė.