Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mika kartais irgi išverčia, kai daug priėda. Man atrodo, tai natūralu: sausiakas išbrinksta, nebetelpa skrandy - tas ir atsikrato naštos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 25 lapkričio 2019 - 17:39

Vežiau Haku pas vetus. Pirmiausia dėl akies ir jos "traumos" - kas pasirodė esant ne paviršiniu pažeidimu, bet kalcio arba riebalų sankaupa ragenoj. Tai rytoj vešiu neėdusį kraujo nugręžt, kad būtų aišku, ką gydyt. 

Tuo pačiu ir odigą rodėm. Nešvietė, bet pagal apčiuopimą sakė sumušimas. Jaučiasi, kad jam skauda, bet ne kritiškai. Prirašė tablietkų, kažkokio "ibuprofeno" (rikarfa).

Atsakyti

Ainu tooobula odiga  :wub: 

Oi Haku, greito visų galų atsistatymo  :4u: 

Atsakyti

Vai, vai, kokia puiki Ainu uodegaitė  :D  ir Kugio vandens bliūdelis labai tinkamas  :D  Pusnės mamka tinkamai katytę dėžutėmis aprūpina  :) 

Mėgaujamės šildomomis grindimis

20191125-102716.jpg

Kruopa sekmadienio vakarą grįžo namo  praleidus savaitalį pas tėvukus - miega spintoje iki šiol, išlenda tik pavalgyti. Ko gero dirbo visą savaitgalį pas tėvukus, kad taip nuvargo.

Žinoma, kad nuvargau kol visas pagalves tinkamai nugulėjau

20191124-194011.jpg

Atsakyti

Magunos lepūnai   :wub: 

Bet taip nenorėčiau, kad Grikutis per pilvą peršuoliuotų, kaip Pedras kartais padaro  :hmm:  :D​ 

Beje, Lietuvos viduryje yra tokia gyvenvietė Grikieniai  :rolleyes: 

Atsakyti
Nesakykit Pusnei, kad turit šildomas grindis, turbūt, iš pavydo numirtų...
Užvakar pastūmiau jos dėžutę su adijaliuku arčiau radiatoriaus, tai lovon nebeeina, užpakalį kaitina.
Nepirmąkart pastebiu tokį fintą, va ir ką tik: spokso pro langą ir urgzti pradeda. blink.gif blink.gif blink.gif Neilgai urzgė, tingėjau keltis žiūrėti kas ten ją nervina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 11 25, 22:36)
Nesakykit Pusnei, kad turit šildomas grindis, turbūt, iš pavydo numirtų...
Užvakar pastūmiau jos dėžutę su adijaliuku arčiau radiatoriaus, tai lovon nebeeina, užpakalį kaitina.
Nepirmąkart pastebiu tokį fintą, va ir ką tik: spokso pro langą ir urgzti pradeda.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Neilgai urzgė, tingėjau keltis žiūrėti kas ten ją nervina.  unsure.gif

Pas mus vonioje šildomos, princesė vertina. Storasis mėgsta nutekinti galvą nuo palangės virš radiatoriaus ir guli toks nutekėjęs katinas.
Pusnė turbūt mato kitą katę, jeigu urzgia. smile.gif

Kaip gražu draugeliai. wub.gif Ir visada kartu. Kruopą jau atpažįstu iš baltų kojinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 26 lapkričio 2019 - 00:19

Pusnė tikriausia matė paukščiuką.Mano katai taip urzgia,kai zylės palei langą pradeda trintis.

Beje, Lietuvos viduryje yra tokia gyvenvietė Grikieniai  :rolleyes:

Šita gyvenvietė yra Vln rajone,Anykščių raj yra Grikiapeliai,ir pavardė tokia yra. Dzūkijoje yra kažkoks edukacinis Grikio kelias.Žinau,kad yra Kruopių kaimas.Ot , įdomūs mūsų vietovardžiai :lol:

Net pavardę Molis esu girdėjusi.

Tsss, nesidaužyk po namus, duok miegoti

24dbd4e153a2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 lapkričio 2019 - 07:24

Labas rytas, tikiuosi visos saugiai čiūžu čiūžu į darbelį nukakot? Va MB nukako į darbelį, bet jam čiūžu čiūžu į priparkuotą mašiną prie darbo padarė :) 

Dėl kačių vėmimo, gali ir dėl inkstukų (jom užsirūgštinęs skrandukas, todėl pykina (bent jau taip man pasakojo, kai dar Zugiuką bandėm gydyt, tau gaudavo vaistukų nuo pykinimo)), gali ir dėl greito apsiryjimo (Bugi ir Rainys laikas nuo laiko atpila, tik skirtumas, kad Rainys atgal susiurbia. Kartais ir ne paties atpiltą :D )

Atsakyti

Labrytis  :4u: 

Je, yr Lietuvoj smagių vietovardžių  :) 

O draugeliai ir šiandien linksminasi

20191126-103214.jpg

20191126-104021.jpg

Jau daugiau nei metai kaip jie vienas kitam nenusibosta  :) 

Erendira - uch kaip gerai kad Grikis neturi Pedro įpročio tekinom per pilvą :D  ans tik atsargiai letenom įsiremia paminkyti, bet ir to užtenka kai iš peties minko  :)​ 

Atsakyti
Draugeliai wub.gif

Mūsų storasis minko, princesė niekada. Tiesa, pastaruoju metu kažkaip ir storasis metė.

Nesu 100 proc. tikra, bet pas mus urzgiama pastebėjus priešišką katę, o paukščiukus - čirpiama. biggrin.gif Juokingi tie medžiokliniai katinai.
Atsakyti
Pusnė kai minko, paklausiu, ar neserga ir ar negėrė ko nors draudžiamo, nes kas čia užėjo. biggrin.gif Bet taip būna, kaip jau, gal minėjau, per šventes tik.

Apie šildomas grindis prašau rašyti tyliau. unsure.gif

Evangelic, vis galvoju, kaip man keista, kad vaikai sakė, jog Vilniuj daugiabučiai vienodi pilki. Nes jųjų šaly man irgi vienodos spalvos statiniai atrodo, tokie pilkai rudi. Net ir naujos statybos spalviškai neišsišoka. Man regis pas mus daugiau spalvų, bet ir netvarka tose spalvose.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 26 lapkričio 2019 - 14:05