Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, tikiuosi visos saugiai čiūžu čiūžu į darbelį nukakot? Va MB nukako į darbelį, bet jam čiūžu čiūžu į priparkuotą mašiną prie darbo padarė :) 

Šnd nedirbu, bet iki sporto klubo nuvykau laimingai.Kaimukan be paslydimų irgi sulaksčiau.Kelias visai neslidus.Kieme, tai jo :oh:, per plyteles čiuožiau kaip Drobezko, be Vanago.Kad juos  kur biesas, tas lijundras.

Eglutę parsivežiau, šeštadienį statysiu, ir dar pasipuošiu.Kariausiu su tamsa. :ax: 

Atsakyti
Kaip anksti eglutė!

Night, paklausiau dar dukros - na, sakė, svečiams tikrai pasirodė vienodai pilki namai. Bet gal nuo Vilniaus rajono priklauso, pokalbis vyko prieš metus Pilaitėje, o čia tikrai pilkoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2019 11 26, 14:19)
Kaip anksti eglutė!

Night, paklausiau dar dukros - na, sakė, svečiams tikrai pasirodė vienodai pilki namai. Bet gal nuo Vilniaus rajono priklauso, pokalbis vyko prieš metus Pilaitėje, o čia tikrai pilkoka. smile.gif

Na man pas jų viskas vienodžiau atrodo, bet gal čia subjektyvu. smile.gif

Plikledis Vilniuj, ane. Prieš porą metų maždaug tokiu metu irgi slidų rytą nuskridau nuo kelio su mašina. Nugrioviau kažkokį storą medį (tikriausiai papuvusį gerai). Mašinai buvo šabaš. Man nieko.
Atsakyti
Sveikutės. Na ir prirašėt bigsmile.gif Bet man labai patinka, kai ateinu, o čia vieksmas vyksta, yra ką skaityti.
Aš kažkaip dirbu ir dirbu paskutiniu metu, nėr kada rašyt.

Ainu uodega puiki thumbup.gif Balsu pažvengiau biggrin.gif

Kugio dubenėlis jau su žuvytėm biggrin.gif Kai aš ten žiūrėjau tai jų dar nebuvo.

Šiandien ryte ir aš čiuožiau taip, kad net širdis galvojau iššoks. Gerai, kad mašinų nebuvo, būtų buvę p..c. Rankos ir kojos drebėt pradėjo, tai iki darbo ramiai, tyliai ir lėtai važiavau rolleyes.gif
Atsakyti

Ir gyriu visus katulius :wub:

20191123-093722.jpg

Atsakyti

Draugeliai nepakartojami, na ir Kruopos poguliuks  :wub: 

Pusnes žvilgsnis man patikti, tooobulasis kačių - dulkės jūs  :B  :D 

Mėta  :wub: 

Bela irgi šildomas grindis nugulinėjo visas. 
Išdesiravau Spurga prašyt skanukų, trečioj dienoj supratau, kad čia ji mane išdresavo  :huh2: 

Erode, dar kartą ačiū, labai fainas tavo kursiokas. Padarė jau operaciją vyresnėlei. 
Džiovinu samanas, žadu daryt Kaledini vainiką  :D  Flioooooristė

5133-B3-CF-19-ED-4-ACA-A8-FB-9-F4222453-

Atsakyti
Gielux, kaip vyresnioji jaučiasi? kaip praėjo viskas?
Atsakyti

Aš truputį off-topic: Erode, ar ten Tavo giminėj kažkas riešines ir "nukirstas" pirštines mezgė? Noriu. :ax: 

O dabar į temą. Turėjau šįryt vežti Haku kraujo nuleist. Neėdusį. Po vakarienės atėmiau nedaėstus likučius, paslėpiau bliūdelius. Ryte rengiu vaikus, matau - MB iš rūsio lipa visas laimingas: "Suradau bliūdelius ir daviau vargšėms katytėms pusryčius. Labai prašė!"...  :oh:​ 

Atsakyti

Raporruoju, Pedro nemy*as įveiktas  :yahoo:

Gielux, greto gijimo dičkei  :4u:

Mėta pasirodė  :wub:

Lisitėja, šaunuolė :super: Aš ryt einu lempučių ieškoti

Atsakyti

Džiugu už Pedriuką  :bigsmile: 

Lapyna, niu ir neina pykt ant vyro, gi gero norėjo, o katinų derybiniai sugebėjimai irgi nešpietni  :lol: 

Daredi, dar pusėtinai, niu bet tikuosi po truputį gerės.

Abi katės ėjo cekavint kas per įtvaras, ryškiai sakė, ką čia tokio beryšio užsidėjai. 

Atsakyti

Gielux, sveikatos dukros kojai .  :4u: 

Smagu už Pedrą.  :D 

Magnunos draugeliai  :wub: 

Lapynos rūpestingas vyras  :lol: 

Aš po sekmadienio treniruoklių salės antra diena jaučiuosi labai gyva. :mega_shok: Musculus gracillis, m.gluteus maximus, m.biceps ir triceps - nu viską skauda.  :mad2: o treneris Bartas, kurio žastas mano šlaunies storio, sakė:" chmmm, pirmą kartą prie treniruoklių? tuomet padarysime įvadinę lengvą susipažinimo treniruotę".  :oh: 

Atsakyti

Gielux, sveikatos dukros kojai .  :4u:

Smagu už Pedrą.  :D

Magnunos draugeliai  :wub:

Lapynos rūpestingas vyras  :lol:

Aš po sekmadienio treniruoklių salės antra diena jaučiuosi labai gyva. :mega_shok: Musculus gracillis, m.gluteus maximus, m.biceps ir triceps - nu viską skauda.  :mad2: o treneris Bartas, kurio žastas mano šlaunies storio, sakė:" chmmm, pirmą kartą prie treniruoklių? tuomet padarysime įvadinę lengvą susipažinimo treniruotę".  :oh:

Man panašiai buvo. Sakau per treniruotę, oi nebegaliu kojos išlaužti ta poza daugiau. Pasakiau, kad kelio girnelės problemą turiu ir nu skauuuuda. 

Tai pasilenkė ir suėmęs koją sako, "Girnelei blogai? Tai šitas pratimas sustiprins. Tempiam dar labiau!"

Tą akimirką ėmiau svarstyti, jeigu koja nuluš tai tikrai padės, nes nebeskaudės girnelės. :D

Atsakyti