Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš po sekmadienio treniruoklių salės antra diena jaučiuosi labai gyva. :mega_shok: Musculus gracillis, m.gluteus maximus, m.biceps ir triceps - nu viską skauda.  :mad2: o treneris Bartas, kurio žastas mano šlaunies storio, sakė:" chmmm, pirmą kartą prie treniruoklių? tuomet padarysime įvadinę lengvą susipažinimo treniruotę".  :oh:

Aišku norėjai pasirodyti ne iš kelmo spirta ir ne visai išgvėrusi,ir darei tiek kiek treneris liepė.Reikėjo pasimuliuoti.Nes įsivaizduoju kaip tau viskas skauda.

Gielux,dukriukui greito sveikimo. :4u:​ 

Atsakyti

Aha, viską dariau "ščyrai" pagal instrukcijas. Kažkaip nesitikėjau, kad pastoviai dukart per savaitę jau ketvirti metai lankant individualius kineziterapijos užsiėmimus, raumenys prie treniruoklių iškrės tokį "šposą". Matyt, tos "mašinos" pergudravo mane.  :hmm:  :D Bet šiandien jau nesiraukydama galiu ištiesti ranką arba koją.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 27, 12:27)
Aišku norėjai pasirodyti ne iš kelmo spirta ir ne visai išgvėrusi,ir darei tiek kiek treneris liepė.Reikėjo pasimuliuoti.

Oi tos moteriškės. biggrin.gif

Aš tai pripažįstu, kad išgverimo levelis man jau gal ir paskutinis. Tokius išgverėlius veltėdžius PRIVALĖTŲ į pensiją išleisti.
Sekmadienį nedaug tereikėjo pasivaikščiot, kad inkšt pradėčiau. Einu už rankų susikibus, kakta pradrėksta, kaip praskelta atrodo, lūpa prakąsta, ant nosies įsižiūrėjus, dar irgi dantų žymės matyti senos (dėl jau minėto smurto artimoje aplinkoje), sakau "žmonės, padėkit, neištversiu". Jaučiu, gerai, kad praeiviai lietuviškai nesupranta. lotuliukas.gif Paskui mintyse guodžiaus, kad gal avalynė nelabai patogi buvo.
O vakar tai padirbau pusdienį, bet, jaučiu, tikrai perdegus aš... Nereikėjo ten mąstyti daug, darbas gan įdomus, bet kol įpusėjau, net fiziškai pykino, atrodo, visa esybė priešinos. Jaučiaus, lyg būtų reikėję griovius kasti ir galo būtų nematyti. Bet nieko, padariau, daugiau darbų neturiu.
Atsakyti

Night,tik jau neparadėk savęs nurašinėti.Visiem visko būna.Spėsi dar į pensiją.

Aš vakar sporto klube buvau.Po dviejų savaičių pertraukos.Tai užpakalis žeme velkasi,rankos ir kojos skauda.Ir iš kur ten tų raumenų radosi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 lapkričio 2019 - 14:38

Gėda, bet aš tai nesu gyvenime sporto klube buvusi. Ir jaučiu, kad jau reikia, nes visi turėti raumenukai baigia sunykti dėl jokio rimtesnio fizinio krūvio nebuvimo paskutinus kokius 6-7 metus. O kadangi aš sarmatlyvas​ žmogus, tai ir bijau eiti nieko nežinodama ir nemokėdama ten.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 27, 14:35)
<p>Night,tik jau neparadėk savęs nurašinėti.Visiem visko būna.Spėsi dar į pensiją.</p>
<p>Aš vakar sporto klube buvau.Po dviejų savaičių pertraukos.Tai užpakalis žeme velkasi,rankos ir kojos skauda.Ir iš kur ten tų raumenų radosi?</p>

Tai jau... dar tik kokių 30 ar 40 metų ir vuolia... biggrin.gif doh.gif Aš noriu DABAR. cry.gif
Sėdėčiau kur ant pečiaus su Pusne su vilnonėm kojinėm sau, bent galvos neskaudėtų.
Nu ok. Gal nesėdėtų su manim ta Pusnė, ne tiek jau labai aš jai patinku. Parsivilkčiau dar kokį meilesnį katuką ir tada sėdėčiau.
Kažkaip įsivaizduoju, kad būčiau dar kvartuką (taip kaime vadindavo prijuostę) užsidėčiau, kad neišsimozočiau nuo pečiaus.

Beje, kol ilsėjaus, pražiopsojau, rodos, neblogą pasiūlymą dirbui. Dabar belieka melstis, kad pasitaikytų dar toks geras. :/
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 11 27, 14:47)
<p>Gėda, bet aš tai nesu gyvenime sporto klube buvusi. Ir jaučiu, kad jau reikia, nes visi turėti raumenukai baigia sunykti dėl jokio rimtesnio fizinio krūvio nebuvimo paskutinus kokius 6-7 metus. O kadangi aš <em>sarmatlyvas</em>​ žmogus, tai ir bijau eiti nieko nežinodama ir nemokėdama ten.

Baiiiiik jau. Ten ne kūno kultūros pamokos. Garantuoju, kad nėro ko gėdytis ir nieko nereikia ten mokėti, išskyrus €. Visi ten eina sportuoti, ne kitais domėtis, kas ką pajėgia. Jei su treniruokliais, tai pirmą kartą parodo, kaip su jais elgtis, kokius pratimus daryti, kaip juos taisyklingai atlikti, po kiek kartų. Visą pirmą treniruotę treneris su tavim praleidžia, o kitose jau darai savarankiškai ką parodė. Jei ten kokia aerobika, pilatesas, kalanetika, ar joga, ar dar koks grupinis velnias, tai vienas rodo, kiti daro kaip Jurgelis daro tiek, kiek išeina. biggrin.gif
Atsakyti

Baiiiiik jau. Ten ne kūno kultūros pamokos. Garantuoju, kad nėro ko gėdytis ir nieko nereikia ten mokėti, išskyrus €. Visi ten eina sportuoti, ne kitais domėtis, kas ką pajėgia. Jei su treniruokliais, tai pirmą kartą parodo, kaip su jais elgtis, kokius pratimus daryti, kaip juos taisyklingai atlikti, po kiek kartų. Visą pirmą treniruotę treneris su tavim praleidžia, o kitose jau darai savarankiškai ką parodė. Jei ten kokia aerobika, pilatesas, kalanetika, ar joga, ar dar koks grupinis velnias, tai vienas rodo, kiti daro kaip Jurgelis daro tiek, kiek išeina. biggrin.gif

Na gal dar rasi darbelį, bet šiuo metu, manau gerai, kad jį pražiopsojai, visvien nebūtum padirbusi

Į bendras jogas, kalanetikas ar kokius strakaliojimus nenoriu ( esu trumpai lankiusi pilatesą ne sporto klube). O ant treniruoklių nesu buvusi, o ir nežinau ar ilgai vaikščioti sugebėčiau, bo labai jau turėtų nuobodu būti. Man reikia su veiksmu, kaip ir koks krosfitas tiktų, o, bet, tačiau, širdis bijau nepaveš :D

Atsakyti

Gėda, bet aš tai nesu gyvenime sporto klube  O kadangi aš sarmatlyvas​ žmogus, tai ir bijau eiti nieko nežinodama ir nemokėdama ten.
Ir žinok ,neik ten,net nežiūrėk ton pusėn.Ten renkasi vyrai kultūristai ir panos kaip gazelės🤣 O jei rimtai šnekant,tik eik nieko negalvojus. Aš irgi bijojau,kad būsiu seniausia,storiausia,nerangiausia.Nieko panašaus.Treneris puikus,žmonės lankosi faini,pritapau kaip čia buvusi. Tau tik trenerį gerą pasirinkti reikia.Geriau,jei pats būtų sportavęs,ir kūno kultūrą baigęs.Nes dabar priviso visokių,tik kursus baigusių treneriūkščių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 lapkričio 2019 - 16:04

Labos, 

jo Šponkiuk, ir aš tuo klausimu biškį sarmatlyva  :rolleyes: 

Mano judėjimo veikla yra kokie 2 kartai per savaitę (jei neturiu daug darbo, kaip šian) 7 km greito ėjimo ir nugaros treniruoklis tarpuose... Gal kada priaugsiu kokiam grupiniam pilatesui, bet ką ten žinai, kuriuo metu man žmonės bus ypatingai negražūs ir neprotingi  :D​ 

Atsakyti

Oi galėčiau pašnekėt treiruoklių tema, ale tingiu, jaučiu perdegiau  :D Bet jei po pirmos treniruotės rankyčių, kojyčių nepakeliat, vadinasi treneriukai smaginasi  :D techniškai to neturėtų būti. Tačiau, jei raumenukus jaučiat, tai visiškai normalu, nes tai izoliuoti pratimai. Liaudiškai sakant nu nedarot atsistoję ūkinėj veikloj tik Musculus triceps brachii  :D 

Atsakyti

Gėda, bet aš tai nesu gyvenime sporto klube buvusi. Ir jaučiu, kad jau reikia, nes visi turėti raumenukai baigia sunykti dėl jokio rimtesnio fizinio krūvio nebuvimo paskutinus kokius 6-7 metus. O kadangi aš sarmatlyvas​ žmogus, tai ir bijau eiti nieko nežinodama ir nemokėdama ten.

Aš irgi nebuvau (išskyrus vieną pabandymą sporto klube, kur man išvardinus mano sveikatos problemas ir požymius, pasiūlė aerobiką ir po 10 minučių akyse ėmė smagiai temti, po to kojos nekėliau daaaaug metų). Bet darbe yra sporto salė ir grupinės treniruotės. Sporto salėje esantis treneris išklausęs kas man negerai, kokie simptomai, t.t. rekomendavo kelias treniruotes - core balance, healthy back ir strong yoga. Nuėjau. Ir neįtikėtina... bet man, tokiai skeptikei ir sporto nekentėjai... patiko! Sąžiningai jau 2 mėnesius einu 2-3 kartus į savaitę. Man čia rekordas :D 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 11 27, 15:36)
Na gal dar rasi darbelį, bet šiuo metu, manau gerai, kad jį pražiopsojai, visvien nebūtum padirbusi. Į bendras jogas, kalanetikas ar kokius strakaliojimus nenoriu ( esu trumpai lankiusi pilatesą ne sporto klube). O ant treniruoklių nesu buvusi, o ir nežinau ar ilgai vaikščioti sugebėčiau, bo labai jau turėtų nuobodu būti. Man reikia su veiksmu, kaip ir koks krosfitas tiktų, o, bet, tačiau, širdis bijau nepaveš biggrin.gif

Iš tikro žiauriai pasimetus gyvenime esu. Tikslas šios kelionės ir buvo susidėlioti taškus ant i. Gavos kažkoks š be paukščiuko. Iš kitos pusės, tokiai, kaip man, kartais reikia stabtelti, tik baisu dabar kad tas stabtelėjimas nebūtų per ilgas.

Man bendros treniruotės irgi nelipdavo. Juokingiausia buvo aerobika su šokio elementais. Aš šokiuose nk nesusigaudydavau, man ten per greitai. Tai lakstydavau kaip meška su pačiūžom iš sudegusio teatro. biggrin.gif Treniruokliai labiausiai iš sportų lipdavo, bet tai buvo jau seniai. Dabar kas kokią antrą dieną verčiuosi padaryti atsilenkimų ir šikną pakiloti namuose. Pats sunkiausias darbas yra nueiti į kitą kambarį ir išsitiesti kilimėlį (PRAŠAU NEŽVENGTI ninja.gif).

Fusnė visiškai manęs atsižegnojo. Nesileidžia imama ant rankų, o man taip kartais norisi.

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2019 11 27, 17:20)
<p>Oi galėčiau pašnekėt treiruoklių tema, ale tingiu, jaučiu perdegiau  biggrin.gif

ninja.gif ninja.gif ninja.gif
Atsakyti