QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 27, 14:35)
<p>Night,tik jau neparadėk savęs nurašinėti.Visiem visko būna.Spėsi dar į pensiją.</p>
<p>Aš vakar sporto klube buvau.Po dviejų savaičių pertraukos.Tai užpakalis žeme velkasi,rankos ir kojos skauda.Ir iš kur ten tų raumenų radosi?</p>
Tai jau... dar tik kokių 30 ar 40 metų ir vuolia...

Aš noriu DABAR.

Sėdėčiau kur ant pečiaus su Pusne su vilnonėm kojinėm sau, bent galvos neskaudėtų.
Nu ok. Gal nesėdėtų su manim ta Pusnė, ne tiek jau labai aš jai patinku. Parsivilkčiau dar kokį meilesnį katuką ir tada sėdėčiau.
Kažkaip įsivaizduoju, kad būčiau dar
kvartuką (taip kaime vadindavo prijuostę) užsidėčiau, kad neišsimozočiau nuo pečiaus.
Beje, kol ilsėjaus, pražiopsojau, rodos, neblogą pasiūlymą dirbui. Dabar belieka melstis, kad pasitaikytų dar toks geras. :/
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 11 27, 14:47)
<p>Gėda, bet aš tai nesu gyvenime sporto klube buvusi. Ir jaučiu, kad jau reikia, nes visi turėti raumenukai baigia sunykti dėl jokio rimtesnio fizinio krūvio nebuvimo paskutinus kokius 6-7 metus. O kadangi aš <em>sarmatlyvas</em> žmogus, tai ir bijau eiti nieko nežinodama ir nemokėdama ten.
Baiiiiik jau. Ten ne kūno kultūros pamokos. Garantuoju, kad nėro ko gėdytis ir nieko nereikia ten mokėti, išskyrus . Visi ten eina sportuoti, ne kitais domėtis, kas ką pajėgia. Jei su treniruokliais, tai pirmą kartą parodo, kaip su jais elgtis, kokius pratimus daryti, kaip juos taisyklingai atlikti, po kiek kartų. Visą pirmą treniruotę treneris su tavim praleidžia, o kitose jau darai savarankiškai ką parodė. Jei ten kokia aerobika, pilatesas, kalanetika, ar joga, ar dar koks grupinis velnias, tai vienas rodo, kiti daro kaip Jurgelis daro tiek, kiek išeina.