Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vaje, vaje, per tuos darbus pamiršau pasidžiaugti,kad vakar Setukas pažymėjo 13 gimtadienį.Džiaugiuosi,kad jis sąlyginai sveikas, vikrus, ir linksmas.Nors rytais ilgai mankština sustingusias kojukes.f79bcfd0fa4b.jpg

Atsakyti

Iš tikro žiauriai pasimetus gyvenime esu. Tikslas šios kelionės ir buvo susidėlioti taškus ant i. Gavos kažkoks š be paukščiuko. Iš kitos pusės, Papildyta:
ninja.gifninja.gifninja.gif

Night, veikla veikla ir dar karta veikla, aišku dūšiai miela veikla, kai esi užsiėmęs, mažiau laiko randi savy tarakonų ieškot. Nekalbu apie darbą, tiesiog apie kažkokį užsiėmimą, kuris tau patiktų.  :4u: 

Turim, na jau beveik turėjom kačialką 16 metų, galėčiau paklodę supilt savo subjektyvios nuomonės, jei kam bus įdomu  :D , nūū bet tema tai apie kačiuuuukus, ta proga, triskart valiovaliovalio Setukui  :yahoo:  :wub: 

Atsakyti

Setukai, su gimimo diena!  :4u: 

Gielux, supilk, man įdomu. Gal į salę daugiau negu tik grupinėms treniruotėms eičiau :D

Atsakyti

Priedas  P_20191119_183319.jpg   136,7KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P_20190718_083138.jpg   115,18KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  P_20181222_084800.jpg   127,7KB   1 Parsiųsta kartų

Labas rytas! Mano chebrytė sveikina Setuką su garbingu gimtadieniu! Mes gyvenam normaliai,kartais taikiai,kartais su kovos elementais,pvz vakar Pupsė vaikėsi Špulytę po namus,vis į kuprą taikėsi įkast, bet ta nelabai leidosi,vis kojom ilgom Pupsei palei nosią mosikavo... Tiesa,Špulę prieš savaitę vežiau pas daktarus dėl kūdumo pasitart,tai sakė ,kad ji he kūda o smulki,nes ir galva smulki,tai sveria mažiukė 2,2kg, kraujo nedarė,nes nematė prasmės daryt,tik vaistų nuo kirminų sudavė, eisim kitą savaitę skiepytis. Nukirminau ir Špulės sugyventinius,tai Kolumbui greitai vaistus sugirdžiau,nes jis pratęs tabletes ryti, o Pupsę tai pusę dienos vaikiausi, kol sugirdžiau,kovinė katė ji, Jei man jai reiktų vaistus kaip Kolumbui girdyt,pražūčiau...

Atsakyti

Zundytės gaurimantai  :wub:  Bet tai kaip pagalvoji, tokia Špulė ir turi būti - pusė įprasto katino  :rolleyes:  Visada buvo pusė  :) 

Setukui tris kartus valio  :bis 

Pas mus po senovei, Runciaus ausikė baigia sugyti, gal savaitgalį jau nuimsiu toršerą. Pedras toliau myli savo mažąją dėžikę ir smagiai ją graužia. Matilda ir toliau graži ir autistė  :D  Bižū neužmiršta apurgzti visus katinus. Planuoju pasisiūti "neperšaunamą" (nagais) prijuostę katinų mylėjimo reikmėms, nes Bižū minkydama labai jau išleidžia nagus, tai reiktų neperduriamos prijuostės nuo kaklo iki kelių  :lol:  Galima gražiai dekoruoti :hihihi:

Atsakyti

Erendira, ką ten prijuostė, jamk išminuotojo kostiumą  :D 

Zundytės pūkiai  :wub:  

Atsakyti

Gielux, galiu jame sukaisti  :blush-anim-cl:​  :hihihi:

Atsakyti
Kokia Špūlė. wub.gif Viduramžiais būtų mistinių galių priskyrę, nors gal ir viduramžių nereikia. biggrin.gif
Atsakyti

Mažulė Špūlė su sese  :wub: 

20160515-180735.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 07:36)
<p>Vaje, vaje, per tuos darbus pamiršau pasidžiaugti,kad vakar Setukas pažymėjo 13 gimtadienį.Džiaugiuosi,kad jis sąlyginai sveikas, vikrus, ir linksmas.Nors rytais ilgai mankština sustingusias kojukes.

Paspausk leteną ir nuo manęs.
QUOTE(gielux @ 2019 11 28, 09:31)
Night, veikla veikla ir dar karta veikla, aišku dūšiai miela veikla, kai esi užsiėmęs, mažiau laiko randi savy tarakonų ieškot. Nekalbu apie darbą, tiesiog apie kažkokį užsiėmimą, kuris tau patiktų.  :4u:Turim, na jau beveik turėjom kačialką 16 metų, galėčiau paklodę supilt savo subjektyvios nuomonės, jei kam bus įdomu  biggrin.gif ,

Apie kačialkę man įdomu. Naudodavai? Ar ten vyro? Daug kam sunku namie prisiversti, todėl eina į sportklubius, kur visi sportuoja, tada nėr kur dėtis, turi sportuoti.
Tai ir yra blogiausia, kad nieko aš nenoriu (graudu pripažint, bet taip yra). Kartais kažkiek paskaitau, ir tai sunku dėmesį sutelkti. Atradau "hobį" tik tokį: veidaknygėj yra grupių apie interjerą, namus ir pan. Tai pakonsultuoju žmones iš kiek turiu žinių. Tikiuosi kažkokios naudos aniems iš manęs. Nors kartais jie mane siutina biggrin.gif (šiaip esu kantrus dvikojis, besitvardantis gal net per daug). Na, dar youtube klausau kas įdomu. Ne veikla, bet bent ir nežiūrėjimas į vieną tašką.
Žodž., nekreipkit dėmesio į tuos mano vėmalus.

QUOTE(Erendira @ 2019 11 28, 10:24)
reiktų neperduriamos prijuostės nuo kaklo iki kelių  lotuliukas.gif  Galima gražiai dekoruoti hihihi.gif

Reikia sakyti KVARTUKAS. lithuania.gif

Šitoj temoj atradau savy vagies geną. Noriu pavogti kažkaip tuos jūsų katinus, kai parodot.

Papildyta:
Papūskite odigon.

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 11 28, 16:24)
Šitoj temoj atradau savy vagies geną. Noriu pavogti kažkaip tuos jūsų katinus, kai parodot.
Papildyta:
Papūskite odigon.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kolegė pasidalino:
vartotojo įkelta nuotrauka

Sūnus taip pakomentavo: "protingas vyras. Vyrai myli katinus." biggrin.gif [Man labai gražu, kai tos ilgas ištįsęęęs paauglys taip myli kates].

Pusnės TAI ODIGAAAA. Čia ODIGU ODIGA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 28 lapkričio 2019 - 15:33

Žinai, Night, "nieko nenoriu" skamba labai jau abstrakčiai ir klampina, nes tokiame nieko nereiškiančiame pasakyme nėra už ko kabintis. O tarkim, įsivadinus ir atmetus viską (ne nieką :rolleyes: ), ko nenori, liks dalykai, kurių, išeina, nori  :D  Na aš čia apie tai, kad situacijos paprastai  turi du galus, kurių vienas kartą per metus iššauna ir tada jau gali šokti per griovį, bet į šulinį vis tiek geriau nespjaudyti  :D  Todėl tas situacijas galima ir reikia vartyti nuo vieno šono ant kito, nuo kojų ant galvos, dar paridenti ir taip gali kažkas naudingo pasimatyti. Katės taip ir daro (pavarto ir paridena  :D ) Ir ką, blogai gyvena?  :) 

O čia radau Špulės seskių pasines nuotraukas  :wub: 

DSC-8519.jpg

Atsakyti