QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 02, 17:21)
Baik jau tiktai, 40 metų vyriukui tik gyventi ir gyventi.Apie 50 metus vyrams garantija pasibaigia.O kur dėti, Evangelic parašė.Aš irgi būč taip pasiūlius.
</p><p>Nusipirkau stiklinę vazą,nes pernykštė nualpo su visais burbulais.
Uoj, čia gal jei gerai prisižiūrėjęs 50. Patręštas, išmankštintas, šertas premium plus, neišnervuotas, etc. Būna būna ir iki 40 infarktų. Net susidūriau su vienu atveju gana artimai. Vienas kolega penktadienį dirbo (jo darbas buvo fizinis + kažkiek išmanumo protinio, nelengvas, mano akiai irgi stresinis), o šeštadienį pas savo mamą montavo naują klozetą. Vakare pasijuto blogai ir mirė. Pirmadienį jau ruošėmės laidotuvėms. Visa mano laimė, buvau tik pradėjus dirbt tame darbe, nebuvau dar gerai susipažinus. Bet ir tai kažkaip nefaina buvo. Tai aš įtariai žiūriu į tą amžių jų.
Kaip tikra lietuvė pasakysiu: kaip malonu žinoti, kad ne tik pas mane tiek visko nualpę buvo.

Pusnės ankstyvoje vaikystėje ir jaunystėje nuomojomės butą su virtuve, kur indus laikiau
pakabinamoje kampinėje spintelėje. Uždaroje. T.y., Pusnei reiktų užsilipti ant stalviršio, atsidaryti spintelės dureles ir išsitraukti indus iš indų džiovyklės. Žinokit, naktimis pašokdavau nuo kokio nualpusio puodelio ar lėkštės. Galop jų beveik visai nebeliko.