Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jetus, Gielux, visą spektrą vienišų vyriškių pasirinkimui turi  :D 

Erendira - labai pritariu tavo išmintytoms mintims  :D  :4u: 

Pusnės iškados prajuokino  :D  išdykėlė kokia  :) 

Erendiros ir Lisitėjos dėžučių graužikėliai-apipavidalintojai  :D  maniškiai dėžutes myli ir taupo ir dailiuoju dėžučių apkramsnojimu neužsiima

Aist - puokštė šventiškai puiki  :rolleyes: 

Merginų pokalbiai virtuvėje ant spintelių

20191129-102339.jpg

Kaži apie ką jos čia taip ilgai plepėjo?

20191130-142107.jpg

Atsakyti

Vakarinis pasigulėjimas

Priedas  IMG_5915s.jpg   469,78KB   0 Parsiųsta kartų

Pasisakyčiau, bet bėgu vaikų guldyt...

Atsakyti

Labu dienu... Na cia apie vyru garantijas. Maniski pasiemiau 40ies. Tai kitiem kaio Erendira sako toli grazu. Lekia sportuoja. Darbus visus nudirba vyriskus. Maista ziuri dar ir mane kontroliuoj. TTai nusidedu kartais kai nemato 🤣Zodziu ir atrodo ne ant tiek.. Cia gal kaip kas. Zinau ir 30ies ne kazka... Gielux dukrai sveikatos  :4u: Katinai gerai. Vincas periodoskai baubia uz duru rytais. Toras lyg grazeja kailis atsigauna bo buvo baisiai nutriuses. O gal mano isravetas. Nes visas buvo kaltunuotas. Eglute jau pasipuosem katinam ana neidomi nei neziuri

IMG-20191127-200641.jpgIMG-20191201-203938.jpg

Atsakyti
Vis dar neatskiriu Azu katinų, bet tas pirmas oranžinis nepakartojamas. Dukra pažiūrėjo, sakė "alaus pilvas ir nosis raudona". O šiaip tai tik minkyt ir minkyt.
Atsakyti
Kaip čia nepasigirsiu. Pusnyna vėl pradėjo ateidinėti pas mane ryte ir vakare padraugauti, ant rankos pagulėti, kad ir neilgam. Ir visa tai net nesibaigia muštynėm!

Pridėta:

Atsakyti

Night, spešali for jū 

AF35-E3-EE-BFDF-4-AD9-A6-AA-3-A54-A35-B0 
Bela - vedžiojama katė, tol baubia ir kabo ant rankenos, kol išsibaubia, kad ją išvestum į laiptinę  :D 

Aist, pas tave viskas preciziškai idealiai  :wub: vainikas, žuvis ir Ainu su Čija  :wub: 

Erendira, smagu už Runciuką. Kaip jam dabar?

Azu broliai :wub: 

Lapynos ir Magnunos idilė  :wub: 

Atsakyti

b4da029848d6.jpg

Vakar buvau aplankyti krikštakatės Lunos.Auga katytė, ilgėja, šniūriukas toks :hihihi:  Kada ją pradėti tvarkyti, ar kai užeis pirmas morcius, ar anksčiau.Neaišku kiek jai laiko, įkatinta rugsėjo 15 dieną.Kai ją paėmė, pagal dydį mėnuo ar pusantro buvo. Ką daryti? :hmm:

Kiek grožybių pridėjote, ir senai matyti broliai šaunuoliai, ir Magnunos mergiotės greta, ir Bela išėjusi pasivaikščioti.Lapynos odigos, ir Pusnytė :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 gruodžio 2019 - 07:25

Labas rytas :4u: 

Lisitėja, pagal tai ką pasakei, gerai būtų vasario pradžiosj sterilizuot... o tai meaišku, kiek morčius truks, ar nepasikartos greičiau, nei bus galima operuot... aš spec.  morčiaus nelaukčiau.

Sėdžiu kaip sąmoninga pilietė namie -kvaraba kažkokia nori įsidrauginti...  tai ketinu niekuo su ja nesidalyti :B  Runcius, va, padeda  :D

20191203-083150.jpg

Atsakyti

Dėkui,Erendira.

Skaudžiai Runcios ausiukė atrodo.Jam garantuoji visai vienodai,svarbu neskauda.

Atsakyti

Lisitėja, kai dėl Belos domėjausi, tai kuo vėliau, tuo geriau, nes hormonai turi įtakos kaulų normaliam formavimuisi ir šiap augimui, bet jei katė gali pabėgti į lauką, jei ne viena katė, jei šeimininkų nervai nelaiko, tada pasirinkimo nėra  :) jau nepamenu koks ten legalus minimalus amžius. 

Atsakyti

Laba ryta,

Gieliux dukriukui sveikatos kibiras,

Runciukas visai gražiai atrodo :) Erendira, nesidalink:)

Aist vainikas fantastiškas

Magnunos kompanija tokia minkštutė

Bela su Spurga savo stiliui tokios skirtingos

Pusniukas padykus mergytė buvo, o gal tiesiog tarnaitė daiktus ne vietoje laikė :)

Broliai šaunuoliai :wub:  Eglutę puošiu arba 23 arba 24, kieme lemputers jau įžiebiau, daug mieliau mano grįžti....ankščiau nejausdavau, o dabar veikia ta tamsa, matomai senstu :)

Zundytė pati pačiausia :)

Dėl sterilizacijos, legalus ir nuo 2 mėn. populiariausias 6-7 mėn. aš globotines nuo 4 mėn. arba nuo 2 kg sterilizuoju, tada ramiai dovanoju, 

Maikuka

ae8d8e5681972162226bd8cde992b322947.jpg

Mistika

3b0b3e3d6e930dd3b3380e43a0f08a81296.jpg

Baltas Daiktas

1f1edc845ba387f5f3e64f75dbb4d376585.jpg

Sasiska

9829fa4133c5f17fd0ff465eaf096791171.jpg

Neperseniausia Čiūčia būvo užbėgus trumpam.

ab29ecd833bf546114efe7e157c0d4e8133.jpg

Atsakyti

Tai va Diinkut,sėdžiu zarazą užsiskriaginusi ir namie klaviatūra kaukšiu, darbai nuo zarazos niekur nedingsta  :rolleyes: 

Čiūčia  :wub:​ 

Runciui nė motais ta ausis ar jos nebuvimas, sugijo jau beveik visas pjūvis, keli taškiukai liko, bet paleidau nuo gaubto, kad išsipraustų vaikas  :)  

Atsakyti