Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dabar prasigūglinau ir radau, kad fūrų tachografus iš tikrųjų reikia kalibruoti. :hmm: Bet vis tiek, "įteisinsim nelegalią statybą" (kas neskaito rusiškai - čia ta reklama ant stulpo) skamba neblogai. :) Ir daugiau esu mačius siūlomų "legalių" paslaugų, susijusių su turto dalybom, skyrybom ir užsienio dokumentais. Šitoj šaly įstatymų apeidinėjimas ir valstybės apgaudinėjimas tapo tokiais įprastais, kad daug kas to net neslepia. Ypač turtingieji. Kolomoiskis net nemirkteldamas per televiziją drebia: mokesčius moka tik bailiai.

Ir dar. Jei šita šalis nebūtų buvusi maskolių engiama ir grobstoma paskutinius penkis šimtmečius, tai būtų viena turtingiausių Europos valstybių. Bet pusė tūkstantmečio draudimų, represijų ir nuolatinis geriausių meistrų bei protų išvežimas į Maskvą padarė savo. Plius prasigyventi galėjo tik turintys ryšių - taigi, ir korupcijos šaknys tvirtos. O dabartiniam "tautos tarnui" pro kostiumą vis dažniau švysteli slidi gyvatės oda. Ir dabar sunku pasakyti, kas šitos šalies laukia: ji gali skausmingai ir po truputį, bet išsiplėšti iš priklausomybių. Ir lygiai taip pat sėkmingai gali prasmegti į gilų liūną kaip kokia Moldova.

Atsiprašau už politinį offtopic'ą - pratrūko...

Atsakyti

Prisiminkite kas pas mus prieš kokius 15-20 metų buvo.Lygiai tas pats bardakas,kaip ir Ukrainoje.O,kad šalis gali būti turtinga,tai faktas.Vien kokie neaprėpiami dirbamų laukų plotai.

Iš stalinio kalendoriaus lobyno-šiandien Šv.Andriejus.Kuo jis taip nusipelnė, nežinau.Bet ši diena skaitosi kaip Saulės grįžtuvių laukimo pradžia.Tai, ta proga pasikabinau Kalėdinį vainiką, ir pasipuošiau eglę.Lauke žinoma.Zunda padėjo puošti, ne viena darbavaus.Įdomu, nesugalvos mažoji į eglę lipti burbulų paskaičiuoti?

Atsakyti

Šiandien reik merkt vyšnios šakelę ir varažyt, jei ana pražys iki kalėdų, noras išsipildys, Klimka sakė per tv. Pagūglinau dar, tai reik aną iš svetimo sodo jamt  :D 

Per vius postringavimus apie sportą pamiršau visai, mergyyynos, gal kam reik jaunolio 40 kelių metelių prie ūkio?  :D 

Atsakyti

Per vius postringavimus apie sportą pamiršau visai, mergyyynos, gal kam reik jaunolio 40 kelių metelių prie ūkio?  :D

Tu čia rimtai? Realiai žmogiuką siūlai?A, ką su juo reikia daryti? Ar darbams ūkiškiems, ar namų gaspadoriaus funkcijai?

Atsakyti

Tu čia rimtai? Realiai žmogiuką siūlai?A, ką su juo reikia daryti? Ar darbams ūkiškiems, ar namų gaspadoriaus funkcijai?

Nu teip. Turiu tokį dabar jau vienišą klientą, seniai pažįstu. Kaip tik šią savaitę užklausė ar neturiu kokių vienišų pažįstamų, aš jį ant tinderio pasiunčiau  :D  nu bet galvoju, mažu kam susgadys. Ans toks ūkiškas.

Atsakyti

Atsisakau,man per jaunas.O ir šeimos kurti nesiruošiu.Bet kaip keista,kad jis vienišas.Juk moterų daugiau nei vyrų.Ir geri vyrai nesimėto.

Atsakyti

Na, va, Gielux, būtai anksčiau parašius, būč pasiūlius iš mano sodo tą vyšnios šakelę pasivogt  :D 

O jaunuolį kur iškišt tai nežinau  :hmm:​ 

Atsakyti
Lapyna, jei ne paslaptis, kodėl tu toj šaly? Vyro tėvynė gal?

Pamiršau anąkart Evengelic sūnų pagirti. Prisiminiau, kad buvau bjauri paauglė. Anuomet nieko nemėgau. Net kačiukai nežavėjo.

Tai, kaip supratau, š iš tų mano atsilenkimų. Reik intensyviai varyt. Ech. Taip ir buvau seniai girdėjus. Ale žinot, viltis durnių motina. Ala "geriau, nei nk nedaryt".

Jaunuolis siūlomas kažkoks senas. biggrin.gif

Mane šian kulinaras išdūrė. Tarp vištienos karštam sumuštiny ikišo arklienos. ARKLIENOS.
Todėl dabar mudvi mąstome apie gyvenimo prasmę:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 30 lapkričio 2019 - 23:13

Jau gruodis, pirmas žiemos mėnuo.Advento pradžia.Jau galima pradėti laukti saulės pargrįžimo ir dienos ilgėjimo.Galima pradėti jau svajoti apie saulę ir šilumą.Pas mus jau yra sniegelio.Gal net koks 1 cm :lol: O aš jau kastuvą planavau neštis iš garažo.

Pusnė,kad liežuviuką iškišusi :wub: Labai derėtų prie sniegelio.Night,ar būna tavo šalyje sniego?Čia, šiaip, iš smalsumo klausiu.

Į dėžučių temą.Jau gerus metus dėžių nereikėjo nei vienam, o tik atsinešiau eglutės žaisliukus, staigiai užsireikė abiems.Zunda net prisiminė kaip smagu kambarius dekoruoti dėžių atplaišomis.Kad mama be darbo nebūtų ir siurblys turėtų ką veikti. :P

67359902df1b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 gruodžio 2019 - 09:26

Lisitėja, iš aš turiu rūpestėlį dekoratorių  :D 

20191201-102607.jpg20191201-103536.jpg

Atsakyti

Night, a girdž kaip tai kemsubiški senas  :blink: nestumk, mes, bet jau dauguma, jaunos gražios  :D 

Arkliena, jooo stipru  :blink: 

Pedriuk, tave barė????  :blink: 

Tūsinuosi su mergina Santariškėse  :oh:  susiruošė didčkė nualpt, tai nutransportavo mus į gydyklą, tyrimam, bet lyg skysčių trūkumas. Dabar jau geriau jaučias. 

Atsakyti
Lisitėja, nesilaiko sniegas, jei pasninga, iškart ištirpsta. Nors įprastai net nesninga. Pasirodo, ir žieminės padangos neprivalomos.

Niurku kniurku jūsų dekoratoriams.

Lietuva jau įsižiebė egles, čia pagrindinę žiebs tik po 2-jų sav., nors šiaip šviečiančių dekoracijų gausu. Man ir gražu tie papuošimai, bet bendruomenine labiau, nei vizualia prasme, bet ir slegia ta tokia tuščia jų gausa.
Šiandien šiaušiu į lietuviškas mišias.

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2019 12 01, 13:01)
<p>Night, a girdž kaip tai kemsubiški senas  blink.gif nestumk, mes, bet jau dauguma, jaunos gražios  biggrin.gif </p><p>Arkliena, jooo stipru  blink.gif </p><p>Pedriuk, tave barė????  blink.gif </p><p>Tūsinuosi su mergina Santariškėse  doh.gif  susiruošė didčkė nualpt, tai nutransportavo mus į gydyklą, tyrimam, bet lyg skysčių trūkumas. Dabar jau geriau jaučias. 

ACiprašau, po to tik perskaičiau, kad per jaunas. lotuliukas.gif Nu šiaip aš irgi pensininkė.
Arklienos draugas seniai ieškojo. Konstatavau, kad aš, nors mėsėdė, jau tikrai nevalgysiu tokio tyro intelektualaus tvarinio. Pastebėjau, kad tarp vištienos paslėpta, bet atsikąsti spėjau. Dabar esu patyčių objektas šiuose namuose bei tas kąsnis vakarykštis man kelia viršun gyvenimo prasmės klausimus. mad.gif

Omg. Ramybės ir sveikatos jum.
Atsakyti