Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Įsitaisė vaikas lodžiją :hihihi:

20191204-203704.jpg

Atsakyti

Vaje, kokia lodžija puiki  :D  nusidirbę slaugai dabar nusipelno, kad juos kas palepintų  :D  juk šitsip gerai savo darbą atliko

Zundytė - namų valdovė  :D  alkana nelieka

Šponkiuk - man tinka abi dienos, bet jeigu Erendira negali šeštadienį - tadu lieka sekmadienis  :4u: 

Haku - daug sveikatos linkėjimų  :4u:  :4u: 

Lapyna - prašviesk kokie orai pas jumis? Pirmadienį-antradienį skrendu į komandiruotę iki jūsų  :4u: 

Pas mumis kaip kiekvieną vakarą

20191205-175632.jpg

Atsakyti

:wub: 

20191205-191228.jpg

Atsakyti
Beveik širdies formos. wub.gif

P. S. Kai rašiau dar nebuvo Erendiros. Geras, kartu parašėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 05 gruodžio 2019 - 19:23
Colomba, o man įdomu, tavo 9 draugai nesimuša? Ar pas tave keturkojai išauklėti, daug nedaužo ir netūsina?
Vis galvojau, jei taip 9 Pusnės. Linksmiausia būna, kai kartais sumąsto vakarėlį viena surengt, būna siaubas, kokie garsai, kaip kad paklaikęs arklys lakstytų. Tai jei taip 9 daugiabutyje... laugh.gif

Įdomu, kaip Haku.

Aš prisiverčiau išeit laukan. Žinau, kaip debiliškai skamba, bet jau galvojau, nieko aš nenoriu, patrypsiu už durų tą valandą, jei taip reikia. Bet nieko, paslankiojau. Dar nuslinkau nusipirkti striukę, nes vaikščiojau be jos ir be paltuko. Atsivežtos užtrauktukas parėjo. O šilumos jau nelabai yra.

Kai grįžau, baisiapūkis labai skundės. Jaučiu, kad tarnaitė buvo dingus. Tiek įprato dvikojį matyti, kad, atsiprašant, pasysiot vienai negalima, rėkia už durų. Pasidarė, kaip koks tikras vaikas.

Papildyta:
Tiesa, kaimynai turi 6 šuniukus mažus kambarinius (beje, būstas jų irgi ne nuosavas, o nuomojamas). Vienas su sauskelnėm. Bet kažkaip jie netriukšmauja. Tik kartais girdžiu, kaip senukas ant jų rėkia. Jų nevedžioja, bet laukan išleidžia į tokį nedidelį uždarą kiemelį. Iš Pusnės kambario gerai matos. Tai kartais abi spoksom.
Atsakyti

Night, pas mane gyvena 4 gyvuliai.Du katai ir du šunys.Jie seni, tik Zunda jauna.Būna visko, ir vazonai laksto ir vazos griūna, ir kompozicijos virsta.Jei nebūtų kiemo, ir katinai niekur neitų, tai gal ir stogo nerasčiau.Nesipeša maniškai.Tik Zunda periodiškai patikrina ,na kas gi namie karalienė.Kadangi niekas nesikesina į jos titulą,tai ramybė vėl būna namuose.Taksiukas labai skriaudė Molį, gal pusę metų su jais vargau.O katė per porą dienų tvarką įvedė.Taksas gavo snapan, ir teritorija buvo išdalyta.

Gerai,kad išėjai pasivaikščioti.Iš tupėjimo namuose nieko gero, ir svoris auga, ir socialiniai įgūdžiai nyksta.

Magnunos širdukai :wub:

Ale, Pedras kad pirkią pasidarė  :lol:

Atsakyti

Magnun, pas mumi orai panašiai tokie pat kaip pas jumi: vyniojasi apie nulį iš abiejų pusių. Tik pas mus sausa. Na, antradieniui mačiau lietaus prognozę, bet iki tol prognozė dar porąkart pasikeis. 

Gal turėsi ten porą tinginio valandų, kai norėsi išgerti arbatos ir ką nors nuglostyti? :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lapyn, kaip ten Hakūno sveikata?

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 12 06, 10:37)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p><strong>Lapyn</strong>, kaip ten Hakūno sveikata?</p>


Prisijungiu ir linkėjimai jam 4u.gif
Atsakyti

Pas mus Mauris vėmaliotojas... O Kingas, kai dredus išvemia... Bet Maurio apetitas... surytų mane, Jomantą ir visas kates bei jų maistą, ale negali.

Atsakyti

Na dredų specė pas mus Matilda :) Ji net nežino, kaip jai nuskilo, kad ją su vaikais iš po balkono surinko, nes su tokiu vatiniu kailiu nebūtų išgyvenusi...

Atsakyti

Pas mus Tašė yra dredų specė, bet aš ją nukerpu - pilvą ir kojukes užpakalines (ne, kerpa veterinarė, aš būčiau paskersta),  o Kingas yra skrandžio dredų gamintojas.

O Mauris tai tik šiaip vėmaliotojas.

Atsakyti