Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jo, jo, jo, Šponkiuk, reik Kalėdom pievutę paruošt  :D 

O jau Čija kokia laiminga  :wub: 

Jumos išraiška nugriuviminė  :D 

Atsakyti

O mes va sunkius prieškalėdinius žiemiškus darbus dirbam

Teip, teip, naujosios Kalėdos čia vadinasi, kas pirkią kuopia, kas žolę pjauna :blink:

Atsakyti

Šponkiuko šeimos žiemiški darbai labai sezoniški  :D  :D 

Čijos plati šypsena man labai patinka  :wub: 

Moliukas, nežiūrint šiltų orų, sąžiningai impregnuoja Lisitėjos megztinį  :D 

Mes su Grikiu ir Mika buvom gydykloje - padarė abiem kraujo tyrimus. Grikio rodikliai beveik normalizavosi, uff  :rolleyes:  Mikutę dar pažiūrėjo echoskopu - nieko blogo nerado, kraujo rodikliai irgi faktiškai normalūs. Nupirkau maistelio kristalams šlapime tirpdyti. Po mėnesio kartosim Grikio kraujo tyrimą ir Mikos šlapimo tyrimą  :)​ 

Atsakyti
Viktorinos klausimas : Kokia katės forma?

vartotojo įkelta nuotrauka

NE - katės forma riestainis

Nu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 21 gruodžio 2019 - 21:57

Katės forma -Katius dryžuotasis var. rainuotasis  :D O jau pricesitos snukiuki išraiška  :B  :wub: 

Atsakyti

Night, Lietuvoj profilaktikos nieks nedaro. Ir nesiūlo, gerai, kad nedarai. Profilaktiškai viską darysi mokamai, tai jei nori gramatnai - aš dirbu su tyrimais, prašau. Ypač, kai toks nuovargis kai visai nėr jėgos atsistot. Ir dar ryte jauti, kaip būsi pavargus. 100 proc. turi D vitamino deficitą, o kitus tyrimus reikia padaryt.

Atsakyti

Night, Lietuvoj profilaktikos nieks nedaro. Ir nesiūlo, gerai, kad nedarai. Profilaktiškai viską darysi mokamai, tai jei nori gramatnai - aš dirbu su tyrimais, prašau. Ypač, kai toks nuovargis kai visai nėr jėgos atsistot. Ir dar ryte jauti, kaip būsi pavargus. 100 proc. turi D vitamino deficitą, o kitus tyrimus reikia padaryt.
Užteks man "yra bėdų" arba "nėra bėdų".  Bet turėsiu omeny jei ką, ačiū už info. :) Aš gydymo įstaigas mačius [COLOR=yellow]PSC[/COLOR] arba dėl tėvų, daugiau labai jau išimtinais atvejais ir l. retai. Žinau, kad neužtenka užsirašyti, reikia dar ir nuvažiuoti...
Man keista, kad siunčia priminimus dėl gimdos kaklelio pasitikrinimo, yra ir skambinę. Esu ir užsirašius ne kartą, kai gaunu priminimą, bet taip ir nenusivilkau per darbus. Tai turbūt, čia vienintelė profilaktikos programa senoms moterims (supraskit, man).

Kodėl aš nematau Evangelic nuotraukų?  :unsure: Bandžiau naują versiją persijungt, bet vis tiek nėr, tik tušti tarpai.

Lisitėja, aš negaliu žiūrėt kokio meilumo atrodo Molis.  :D Iš tikrųjų meilus, ar geras aktorius jis?

O aš buvau šian va tokioj pily:

86f13d8847b6e458b6211168935b2258275.JPG
Atsakyti
blink.gif

Neįsivaizduoju, kodėl Night nerodo gerbiamų keturkojų nuotraukų :O Kėliau kaip visada, man rodo įprastai, gielux irgi mato.

Beje, mano dukrai nuolatinis vitamino D trūkumas :O pernai buvo perpus mažesnis rodiklis už minimalią ribą, gėrė dvi ampules po 100 tūkst. (lygtai) TV, dabar geria praktiškai kasdien 4000 TV (kaip suprantu, čia max stiprumo vitaminai, kuriuos galima įsigyti vaistinėje). Rudenį buvo pati apatinė normos riba. Peršalimo ligomis serga praktiškai visą šaltąjį sezoną :O, leidžia laiką prie elektronikos smile.gif, o į keliones iki šiol vos ištempdavau blink.gif (nors į paskutinę vyko noriai). Kokiai nors veiklai vos vos išsijudina (depresijos jai nėra), kai padaro, patenkinta, bet prisiversti blink.gif . Visgi tikiuosi, kad kai pradės gyventi savarankiškai, daug kas pasikeis - organizmas mobilizuos jėgas.
Atsakyti

Viktorinos klausimas : Kokia katės forma?

Teisinga katės forma yra riestainis :wub:

Night, jei siunčia kvietimus pasitikrinimui, tai ir eik.Man regis dar ir kitokių tyrimų pagal metus priklausytų.O jei nenori tikrintis, ir galvoji,kad seniems nieko nereikia, apsilankyk onko skyriuje.

Kaip mat kitaip mąstyti pradėsi.

Įspūdinga pilis, nenustebčiau, jei ten drakonas gyvena.Moliukas nėra meilus, jis bailiukas.Nėra agresyvus, pirmas nepuola, bet ir nesiduoda skriaudžiamas.Gerai sutaria su namų keturkojais.Tik Zundytei kartais šonus apvanoja,kai kantrybė trūksta.Mažoji kibina jį žaisti, o šitas pirdžius ne visada nori.Bet, šiaip jie gražiai dūksta ir miega šalia.Beje, Molis nė 5 kg nesveria.

b8de386613b2.jpg

Ai, apkalba mane, visai aš ne bailiukas, ir Zundos nelupu, beveik nelupu :blush-anim-cl:

Atsakyti

Geriam kavutę  :D 

20191222-095700.jpg

Atsakyti

Evangelic, matau jau gražuolius didžiai gerbiamus keturkojus. Vadinasi, tiesiog neužkrovė.

Molis nuotraukose tiesiog kvieste kviečia jį niurkyti. :rolleyes:

Bet gi nebūtina katiniukui svert tuos 5, čia jau daug. Vis tiek drūtas vyras atrodo.

Lisitėja, nesižavintiems gyvenimu dvikojai onko nebijo. Žinoma, bijo nepakeliamų skausmų, o kai serga ir kankinas artimas išvis... Mindavau tą slenkstį dėl artimo. Čia nėra depresyvi mintis, nes taip pat manau ir ramiu laiku - atrodo, taip ilgai gyvenu jau, pavargau.

Atsakyti

blink.gif

Beje, mano dukrai nuolatinis vitamino D trūkumas :O pernai buvo perpus mažesnis rodiklis už minimalią ribą, gėrė dvi ampules po 100 tūkst. (lygtai) TV, dabar geria praktiškai kasdien 4000 TV (kaip suprantu, čia max stiprumo vitaminai, kuriuos galima įsigyti vaistinėje). Rudenį buvo pati apatinė normos riba. Peršalimo ligomis serga praktiškai visą šaltąjį sezoną :O, leidžia laiką prie elektronikos smile.gif, o į keliones iki šiol vos ištempdavau blink.gif(nors į paskutinę vyko noriai). Kokiai nors veiklai vos vos išsijudina (depresijos jai nėra), kai padaro, patenkinta, bet prisiversti blink.gif. Visgi tikiuosi, kad kai pradės gyventi savarankiškai, daug kas pasikeis - organizmas mobilizuos jėgas.

Evangelic, kaip gydytoja, dirbanti su tyrimais, dažniausia matau klaidas - nuolat vit D reik gerti. Ir tavo angelui - 3 mėn po 8000 UI reiktų suvartoti, kad pakelti vit D iki 50 mcg/l bent jau. O tada tie 4000 Ui parai nuolat iki gyvos gavos, kol ji gyvens Lietuvoje. Pati turiu 37 mcg su paskutiniu tyrimu (norma 30-100), ir geriu po 4000 UI, kartais, protarpiais - 8000 UI. Anksčiau gerdavau ampules - beje, ten vienoj yra 200000 UI parai, tačiau aukščiau 38 mcg jos nepakelia man koncentracijos. Beje, jos ne visada savinasi.

Beje, ne tik D atsako už "jėgų ir energijos" turėjimą. ATsako ir folinė rūgštis - beje, stokos arba apatinės normos ribos labai dažnos - ir dar ir vit B12, moterims tikrinu ir feritiną - Fe atsargų baltymą. Tada lieka skydliaukė ir kortizolis. Čia esminiai nuovargio tyrimai. + visada pasižiūriu bendrą kraują - daug kartų teko išaiškinti lėtines ligas, kurias apslopinus savijauta pasitaiso.

Saugokit save. Giedros kelėdinės nuotaikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 gruodžio 2019 - 13:25