Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kam dėžutės, o kam maišeliai...

Kaip nepametant pirmo maišelio, sulįsti į antrą

Priedas  20200106_221203-722x433.jpg   74,37KB   0 Parsiųsta kartų

Vienakis piratas

Priedas  20200106_221323-800x559.jpg   82,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Maiselinis Haku 🤣🤣🤣 Tiras laizo maisus. Bet cia nera laizymui skirtu. Tai buna isglausto siukslyne kur renkam plasmase aisku su visais metamais lauk maisais ir pan.

Toras karts nui karto vemia cia. Putom... Arba suestu maistu, arba nevalgo. Paskui pasitaiso ir kaulyja maisto uz du

Suesiu su visa ranka

IMG-20200105-190434.jpgjei tu nesuesi, suesiu as.... 

IMG-20200105-190745.jpg

Atsakyti

Nu žinokit namie dėžučių yr visokių dydžių  :D  bet gi Grikis svorį meta, tai vis tikrina kada pati mažiausia dėžikė taps per didelė  :rolleyes: 

Truputuką papavydėjau Haku vakarinės meilės

Viculis su Toru stiprūs valgytojai  :D 

MIšeliniai Lapynos katai  :D  Mikutė labai išradinga  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Hakutis maišiukyje  :wub:

ir broliai šaunuoliai pirštų rijikai :super:

Na, Magnuna tiesą sako - turėk kiek nori įvairių dėžikių, tai visai nereiškia, kad katinas tūnos patogiausioj :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 sausio 2020 - 09:30

Sveikos

Grooožiai visi visi  :wub: 

Erode, kantrybės ir stiprybės  :4u: 

Kaip Pusnė?

Šiandien Spurga taip vožė valgančiai Belai per galvą, kad net kasnis iškrito  :B 

Teip teip teip, mane muuuuuušėėė

E4-C84062-7-FDB-42-E2-8-BD8-D00-B5-BF9-B

Atsakyti

Night, kaip kelionė? Kaip Pusnė?

Erode, kaip Kingas?

Haku biški užpavydėjau, bet nedaug  :irnesakyk: 

Kalėdoms gavau maišiuką lazdyno negliaudytų riešutų. Tai laikas nuo laiko suveikia dūžio daviklis namuose :D Kugis vadinasi nupypino kaži kiek jų iš indo , berods surinkau, bet vis laikas nuo laiko žaisdamas gerai kaukšteli į vazoną, tenka atšaukti ekipažą :D

Atsakyti
O kodėl manot, kad dėžė nepatogi? Kaip tik mano dydžio. Grikis
Atsakyti

O kodėl manot, kad dėžė nepatogi? Kaip tik mano dydžio. Grikis

P.S. Taip taip, XS ir yra mano dydis.

Atsakyti

Taip, taip, Grikiukas mano, kad yra mažytis katinytis, telpantis į saują ir nesvarbu, kad mamkai ant kelių telpa tik jo pilvas o kojos kabo iš abiejų pusių  :) 

Night - kaip parvykot su Pusne?

Atsakyti

45d132a2f348.jpg

Vakarinis šonų šildymas :D

Atsakyti

Spurga rūpinasi Belos figura, ner ci ko pykt Grikis visai mazutis kaciukas, kaip ir Vinculis nukudes needrus labai... 😂😂😂 Zunda, visa, karaliene palikus 😍

Erode kaip Kingas?

O Pusne jau namie?

Beje jei kam truksta katino meilės Vinco galiu padalinti, taa ant tiek meilus ir draugiskas kartais net iki ikyrumo. Vyras sako dar nemates rokio deaugisko katino jam jis baisiai patinka. Bo kazkada kate turejo tai sake nemeili buvo neateidavo. O sitas tai is meiles mirt gali. Kas ryta uz duru pasitinka miaukdamas laiptais kai raketa uzkuria jei zemai buna su murkimais, miauksejimais... Maniskiai, sako as, knarkiu kartais IMG-20200107-181056.jpgmano batai , buvo du su aukstu baltu aulu IMG-20200107-194430.jpg Ir niekada, man meilės nebus per daug IMG-20200107-194858.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 07 sausio 2020 - 22:06

Sveikos. Katinas visą laiką miega. Kingas. Vėl paniro kaip ir į tokį letargą... Buvo gavęs aną savaitę nedaug hormonų ir nedaug 5 dienas leidžiamų antibų. Buvo vėl atgijęs, vedė Mauricijui bušido pamokas ir vėl aptingo. Ėdrus, netgi labai. 

Pastoviai verkia maisto, nors turi tą šėryklę, kur pati atsidaro ir užsidaro, kitaip Mauris išfyrina maistą.

Laukiu iš Pet City atsakymo, ar jie imsis operuoti. 

Atsakyti