Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Atsirado, praalko ir išlindo iš tos pats spintos, kur  buvo ieškota. Pindžius.

Grikis mamą prispaudęs - tik neišeik.

Atsakyti
Nu labai gražūs Aist ir Magnumos reportažai. smile.gif

Magnuma, pirma darbo diena rytoj. bijau.gif Nerealiai psichuoju nuo vakar, atrodo, apsivemsiu nuo nerimo. Nereikėtų vairuot tokios stadijos, bet važiavau į mišias, kažkiek trumpam palengvėjo (aš davatkėlė, tai sekmadieniais lankausi, išskyrus, kai buvau pas draugą).
Grįžau, noriu gulėt ir nejudėt. Nieko naujo. Sorry, kad nesusituriu nuo dejonių.

Beje, kai buvo namiškis, Pusnė buvo daug šnekesnė. Dabar vėl grįžo tokia, kaip buvo. Aišku, aš irgi jos dabar neturiu jėgos kibint.

Erode, o kaip tavieji peršalo? Eina į lauką? Nes aš galvoju, mamos Juodulys gastroliuoja po laukus, bet nieko jam.
Čia juodulys:


Pridėta:

Atsakyti

Night, jie nuo Kingo užsikrėtė, o tas iš klinikos jiems dovanyčių parvežė. Greit pasveiko. O abudu kiti pradėjo gal 4 dienos po Kingo sirgt. Dar tokio Mauricijaus nesu mačius. Tašė nors paėda, Mauris negali. 

 

Ei, panos, kažkuris trydalioja, nuo antibų, ko gera, kokias bakterijas jiems nupirkt? Būna special katėms ar žmogiškąsias pirkt?

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 19 sausio 2020 - 21:19

Erode, yra spec katėms probiotikai. Bet jei dabar turi žmogiškų, nemanau, kad pakenktų. Dar Finidiar tablečikės pariša gerai pilvo bėdas. O tu Maurį kaip nors pamaitini per prievartą? Negerai ilgai neėst...

Atsakyti

Aš maitinau jį, Erendira. Per prievartą. Pats suėdė gal šaukštuką. Ir skysčius pyliau gerklėn.

Atsakyti

Visiems, kam reikia palaikymo ir sveikatos po :4u:

Night, nieko nebijok, viskas bus ore, mes su Zunda laikom už tave kumščius :D

9b873bea7d8f.jpg

Atsakyti

Night - kvėpuok, kvėpuok  :4u:  viskas bus gerai,  rašyk mums kaip sekasi  :4u: 

Evangelic - ačiū už pagyrimus mano baltapilviui  :4u:  Jumcė išdykauja po namus, tampo Grikį už uodegikės, žiaumoja jam ausis, lipa man ant kaklo, glaustosi, neša man pažaisti savo mėgstamiausią žaisliuką, dėmesio nepavydi nes pati jo su kaupu išsireikalauja ir iš Grikio ir iš manęs  :D 

Viską kas buvo suplanuota šiai dienai padariau - ką dabar daryti?  Viską pakartoti ar naujų išdaigų sugalvoti? 

20200118-163251.jpg

Atsakyti

Night, kvėpuok giliai, viskas turi būti gerai. :4u: 

Erodės chebrytei greičiau pasveikti. :4u: 

Magnuna, tavo chebrytė prašviesina apniukusią dieną. :)

Aš irgi netrukus eisiu pakvėpuoti. :) Tyrimas toks.

Mergikės, esu dabar Vilniuje ir labai jūsų pasiilgau. Gal kada nors penktadienį-šeštadienį yra šansas susibėgt?.. Savo ploto neturiu, galim kur nors mieste pasiplevėsinti.

Atsakyti

Lapyn, aš mielai :)  :4u:  Laukais plaikstytis žvarboka ir gripoka  :unsure:  Bet reikia tik noro, sprendimai atsiras  :D 

Atsakyti

Lapyn, kuo palankesnio tavo tyrimo!  :4u:  Aš mielai už susimatymą. Tik mano vyras kažko atkrito, vėl sukarščiavo, nors geria stiprius antibiotikus. Tai savo namų susitikimui negaliu pasiūlyti šį kartą.  :hmm: 
Jumos ir Grikio fainumai  :wub:  :wub: 
Zunda plunksnas išsikedenusi  :wub: 
Erode  :4u: 

Atsakyti

Sveikos

Erode, greičiau visi išgytų pas tave  :4u:  dėl probiotikų kaip tik šnekėjau su viena, tai Toto klinikoj pasakė, kad geraiu katiniški, bet ar tai tik marketingas, tai negaliu pasakyt.

Aist, tavo TV kaip tik į temą pagautas  :D 

Magnunos porelė  :wub: 

Night, kaip tu? Aš irgi vakar bažnyčioj buvau, tiesa ten buvo mišios už dėdę Bernardinuose ir giedojo choras, kuriame jis dainavo, tai pasisėmiau irgi tokios ramybės.

Lapyna, smagu būtų pamatyt tave  :rolleyes: 

Atsakyti

Lapyna, aš už.

Galėčiau savaitgalį, tai visom 4 už.

Žinokit, Tašei ir Mauriui blogėja. Mauris, galvojau naktį duos dubą, nes jis nepaeina net. Tašė karščiavo visą naktį prie manęs prisispaudus, protarpiais čiaudėdama ir mane aptaškydama nesakysiu kuo.

Kingas eina sienom, kad atsigavo, ryja už 2, kniaukia už 3, gaubto nededu, ausies likučio nedrasko. Dabar jis panašus ir į panką, ir į gremliną, ir į indėną irokėzą...

Atsakyti