Daug palaikymo

Gerai, kad mamka medikė...
Lapyna labai džiaugiuosi dėl gerų tyrimų rezultatų. Mielai susitikčiau, bet šiuo metu esu ganėtinai didelė klipata ir praktiškai nebeturiu imuninės sistemos, tai esu visų virusų ir bakterijų magnetas.
Erode sveikatos tau, Kingui, Maurui ir Tašei, sveikit greičiau
Aš tai nedaug skaudamu pilvuku, dar jautrokas. Nedaug galiu sporto ir krūvio, tiksliau nelabai galiu. Katinus nunešiau iki klinikos nuo durų ir suskaudo.
Mauriui plaučių uždegimas, rainiukas liko klinikoje. 41 temperatūra, blogi kraujo rodikliai ir debesėlis rentgene. Plauta nosiukė, lašino jį ir paliko lašinti bei vitaminus papirkau jau jam. Antibas koks tai rimtas, nepasakysiu, bet iš R...
Tašei nieko rimta, tik nosiukę išplovė ir nagiukus nukarpė, vitaminai ir viskas. Tašė ėda, pati, Mauriuką turėjau maitinti. Sakė, kad gerai padariau, jog prievartinau.
Tempa nedaug pakilus Tašės, 0,2 laipsnio tik. Paliko namie.
Fenidiaro davė, apie probiotikus - tinka ir žmogiški, taip sakė.
Night, sėkmės naujame darbe :4u:Na, jūs man paaiškinkite,kaip gali naminiai katinai taip persišaldyti? Kodėl,jie kai gyvena blogomis sąlygomis, jų nei biesas neima, o kai pasidaro naminiai, tai prasideda visokios bėdos.Svarbu,kad išsikrapštytų.Tik baisiai brangiai kainuoja gyvulių ligos.
Aš irgi su mama keliausiu į sporto salę, būsiu liekna ir grakšti.Ne,ne apsigalvojau, būsiu tik grakšti, katytei netinka būti lieknai.
Labas rytas
Erode, Gerai, kad Mauras gauna dabar skysčių ir priežiūrą. O dėl maitinimo per prievartą jau seniai išmokau, kad svarbu...
Na, manykim, termobranduoliniai antibai suveiks ir viskas bus čiki
Zunda paprašyk mamkos didesnio krepšio
Bižū rūsy dar labai mėgsta MB motociklo šarvų krepšį - erdvus toks, žinote, gaivus
Sveikos, o gal Kaune, tiksliau Kauno rajone susimatyti? plotas yra
Erode sveikatos tavo kolektyvui...galvoju, kaip man vis tik sekasi su savais katinais... neserga, o aš tiek zarazų jiems prinešu...tfu tfu tfu
Belute, sportas gerai , pabandyk
Night, - kaip panos sakė kvėpuok, arba, kai nekurie faini žmonės sakė-svarbiausia nenuleisti rankų, viskas bus gerai, jei norėsi, labai norėsi, kad būti gerai, to ir linkiu
Niu Juma su Grikiu, tai "dva sapaga para"
O pas mane kaip ir viskas neblogai, po truputį atsiranda meilė darbams kieme...pavasarėja tik vis dar labai pasigendu Fifos....o Bučkis klesti, maitinamas jautiena ir konservais pagrinde, priaugo pagaliau svorio... klesti senelis