Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erode @ 2020 01 20, 14:10)
<p>Lapyna, aš už.</p><p>Galėčiau savaitgalį, tai visom 4 už.</p><p>Žinokit, Tašei ir Mauriui blogėja. Mauris, galvojau naktį duos dubą, nes jis nepaeina net. Tašė karščiavo visą naktį prie manęs prisispaudus, protarpiais čiaudėdama ir mane aptaškydama nesakysiu kuo.</p><p>Kingas eina sienom, kad atsigavo, ryja už 2, kniaukia už 3, gaubto nededu, ausies likučio nedrasko. Dabar jis panašus ir į panką, ir į gremliną, ir į indėną irokėzą...</p><p></p><p></p>

cray.gif

Daug palaikymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gerai, kad mamka medikė...
Atsakyti

Vajei, Erode... :huh2: 

Aist, ačiū už palinkėjimus, jie labai pravertė: mano plaučių funkcija visiškai normali nepaisant vaizdelio rentgene. Jei tolesni tyrimai patvirtins diagnozę, nereikės ėsti hormonų! :yahoo: 

Jau pasiilgau savo uodegų... :unsure:​ 

Atsakyti
Kaip ligoniai? Neramu
Atsakyti

Lapyn, :super:

Erode, kaip ten pas jus?

Kaip tai ko? SPORTUOTI!

20200120-192050.jpg

Atsakyti

Lapyna labai džiaugiuosi dėl gerų tyrimų rezultatų.  :4u:   Mielai susitikčiau, bet šiuo metu esu ganėtinai didelė klipata ir praktiškai nebeturiu imuninės sistemos, tai esu visų virusų ir bakterijų magnetas.  :unsure:​ 

Erode sveikatos tau, Kingui, Maurui ir Tašei, sveikit greičiau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 20 sausio 2020 - 21:07

Aš tai nedaug skaudamu pilvuku, dar jautrokas. Nedaug galiu sporto ir krūvio, tiksliau nelabai galiu. Katinus nunešiau iki klinikos nuo durų ir suskaudo.

Mauriui plaučių uždegimas, rainiukas liko klinikoje. 41 temperatūra, blogi kraujo rodikliai ir debesėlis rentgene. Plauta nosiukė, lašino jį ir paliko lašinti bei vitaminus papirkau jau jam. Antibas koks tai rimtas, nepasakysiu, bet iš R...

Tašei nieko rimta, tik nosiukę išplovė ir nagiukus nukarpė, vitaminai ir viskas. Tašė ėda, pati, Mauriuką turėjau maitinti. Sakė, kad gerai padariau, jog prievartinau.

Tempa nedaug pakilus Tašės, 0,2 laipsnio tik. Paliko namie. 

Fenidiaro davė, apie probiotikus - tinka ir žmogiški, taip sakė.

Atsakyti
Gerą mamką Erodės katai turi. Sveikatos jiems.

Ačiū, merginos, už palaikymą. Kvėpavau giliai prieš užeinant ir meldžiausi. Nelabai miegojos naktį. Grįžus nulūžau. Panikos didelės dieną nebuvo, bet ir džiaugsmo nejaučiu. Buvau sakius, kad bijau šeimos verslų, bet, kaip supratau, ir čia yra TAI... Jau ne pirmas ir net ne trečias darbas, kai užsiraunu "ant to"... Žodžiu, nejaučiu, kad čia mano vieta. Jaučiuos vėl pakliuvus į kalėjimą.
O šiaip daug skundžiuos, bet objektyviai žiūrint, kaip pirma diena, buvo normali.

Pusnė ateina pas mane miegoti. Neilgam, kol pasijudinu, bet miela. Gal irgi pasiguosti nori...
Grįžau neėdus visą dieną, tai kol nusisukau, pragraužė mano dešrelę. Nežinau kas jai užėjo, nes niekad nesidomėdavo dvikojų maistu.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2020 01 21, 00:42)
Gerą mamką Erodės katai turi. Sveikatos jiems.

Ačiū, merginos, už palaikymą. Kvėpavau giliai prieš užeinant ir meldžiausi. Nelabai miegojos naktį. Grįžus nulūžau. Panikos didelės dieną nebuvo, bet ir džiaugsmo nejaučiu. Buvau sakius, kad bijau šeimos verslų, bet, kaip supratau, ir čia yra TAI...  Jau ne pirmas ir net ne trečias darbas, kai užsiraunu "ant to"... Žodžiu, nejaučiu, kad čia mano vieta. Jaučiuos vėl pakliuvus į kalėjimą.
O šiaip daug skundžiuos, bet objektyviai žiūrint, kaip pirma diena, buvo normali.

Pusnė ateina pas mane miegoti. Neilgam, kol pasijudinu, bet miela. Gal irgi pasiguosti nori...
Grįžau neėdus visą dieną, tai kol nusisukau, pragraužė mano dešrelę. Nežinau kas jai užėjo, nes niekad nesidomėdavo dvikojų maistu.

Su pirma diena naujam darbe! 4u.gif
Gal bent finansiškai į gera bus naujas darbas...
Pusnė šaunuolė. Beje, pasinė nuotrauka buvo wub.gif

Erode 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vargšas Mauriukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 21 sausio 2020 - 00:29

Night, sėkmės naujame darbe :4u:Na, jūs man paaiškinkite,kaip gali naminiai katinai taip persišaldyti? :mastau: Kodėl,jie kai gyvena blogomis sąlygomis, jų nei biesas neima, o kai pasidaro naminiai, tai prasideda visokios bėdos.Svarbu,kad išsikrapštytų.Tik baisiai brangiai kainuoja gyvulių ligos.

Aš irgi su mama keliausiu į sporto salę, būsiu liekna ir grakšti.Ne,ne apsigalvojau, būsiu tik grakšti, katytei netinka būti lieknai. :nail:

cf4eb11bbdbc.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Erode:4u:  Gerai, kad Mauras gauna dabar skysčių ir priežiūrą. O dėl maitinimo per prievartą jau seniai išmokau, kad svarbu...

Na, manykim, termobranduoliniai antibai suveiks ir viskas bus čiki  :rolleyes:

Zunda :hihihi: paprašyk mamkos didesnio krepšio  :D

Bižū rūsy dar labai mėgsta MB motociklo šarvų krepšį - erdvus toks, žinote, gaivus :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 sausio 2020 - 09:39

Sportai, kokie dar sportai. Niekanežinaumiegam  :D 

49-A52366-8311-49-D5-8-E37-135540-EC66-C

Atsakyti

Sveikos, o gal Kaune, tiksliau Kauno rajone susimatyti? :) plotas yra :)

Erode :4u:  sveikatos tavo kolektyvui...galvoju, kaip man vis tik sekasi su savais katinais... neserga, o aš tiek zarazų jiems prinešu...tfu tfu tfu

Belute, sportas gerai , pabandyk :)

Night, - kaip panos sakė kvėpuok, arba, kai nekurie faini žmonės sakė-svarbiausia nenuleisti rankų, viskas bus gerai, jei norėsi, labai norėsi, kad būti gerai, to ir linkiu

Niu Juma su Grikiu, tai "dva sapaga para" :)

O pas mane kaip ir viskas neblogai, po truputį atsiranda meilė darbams kieme...pavasarėja :) tik vis dar labai pasigendu Fifos....o Bučkis klesti, maitinamas jautiena ir konservais pagrinde, priaugo pagaliau svorio... klesti senelis :)

Atsakyti