Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode.  :4u: MB tave paguosti norėjo. Savaip jam išėjo. Tu labai jautriai suregavai.

Pas mus toks jumoras yra įprastas. Jei jau taip blogai, kad blogiau būt negali - pradedame juokauti, guosti gana grubiai. Kartais tai padeda atsibusti iš nevilties ir įvertinti tai, ka turi.

Visiems sveikatos ir šilčiausi linkėjimai. Visiems siunčiu saulutės spidulėlių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 18 sausio 2020 - 08:56

Erode, aš būdama tokios būklės irgi pasijuščiau kaip skuduru gavus, matyt čia vidinė būsena sužaidė. Kaip Kingas ir kiti šiandien?

Evangelic, ar jau turit atsakymus dėl dukros?

Azu, pavydžiu dviejų rankinių katinų. Neturiu nei vieno rankinio iš likusių :(

Atsakyti

Sveikos. 

Erode, kaip Kingas ir Co? Nepyk ant saviškio, vyriškai pajuokavo, bandė žmogus nuimti įtampą.  :4u: 

Lapynos vaikui teks sakyt, kad mano katė suėdė mano namų darbus.  :D 

Grikelis su Juma tobulieji  :wub: 

Azu mielieji ryžikai  :wub: 

Šponkiuk, laikykis.  :4u:  Klausyk, aš tau esu palikusi Virbac struvitinio truputį pabandymu. Ar nori?

Atsakyti

Aist, dabar nupirkau specifiko antrą  pakuotę. Bugi pilvas tai baltas, tai rožinis. Matyt paragauja ir kitiems padėto hills, kuri keičiu į Taste of the wild žuvinį. Tai Hipė dabar ėda Bugi struvitinį. Tai šiam momentui gal dar neįmaišyčiau dar vieno maisto. Geriausiai tai aisku būtų šlapimą nuvešt ištirt, bet kad be šansų ją ten sumedžiot.

Atsakyti

Vėžliakatinis

20200118-130906.jpg

Atsakyti
Nu va. Išleidom namiškį ką tik. Tempiu lūpą. Neapspręsta kas kaip toliau ir kada pasimatysim. Greičiausiai vasarą. Toks nerimas ir nesaugumas... cray.gif
Pusnei irgi pasikeitimai. Niekas nesėdės su ja per dienas, bus uždaryta viename kambarėly.
Taip sunku emociškai atrodo dabar dar ir tas naujas darbas. verysad.gif

Kaip Kingas šiandien jaučias?
Atsakyti

Night - aukščiau nosytę, viskas po truputį įsisuks, susidėlios  :4u: 

Laukiu žinių dėl Kingo, kaip jis šoandien ?  :4u: 

Šponkiuko vėžliakatis  :D  gerai kai namas visada kartu

Toras meilusis  :wub: 

Kai kas ryte padėjo darbuotis

20200118-103523.jpg

20200118-103617.jpg

Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Reiktų patarimo...
Žodžiu netyčia paaiškėjo kad katinas turi šlapimo pūslės uždegimą. Gaudžiau katės šlapimą, pagavau ir katino tad profilaktiškai nuvežiau abiejų. Veterinaras išrašė antibiotiką Enroxil 150 mg, duoti po ketvirtį. Katinas sveria 7 kg. Nu ok, sugirdžiau bet vėliau žiūriu kad ant pakuotės užrašyta šunims. Paguglinau, tas pats antibiotikas yra skirtingų stiprumų bet ant silpnesnių rašo ir šunims ir katėms o ant šito būtent rašo šunims. Vaisto aprašas vienodas. Tai dabar nežinau ką daryti, duoti ar ne. Beje vakar sudavus katinas už pusvalandžio išvėmė viską ką turėjo skrandyje, ir maistą ir plaukus. Gal turit patirties kad pakomentuoti?

P.S. Katei irgi pūslės uždegimas, šlapimas su krauju, jai skyrė synulox.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 18 sausio 2020 - 15:53

Dėl antibo dozuotės nepatarsiu, bet jei vemia, geriau leisti, Barone

Kingas skraido ir bėga nuo manęs - nes ta mamka VĖL gydys. Šiandie po katinų tik tik užpakalį padėjau. Vieną į kliniką, antrą vėl į kliniką... Vienam Žodž, Tašė pagerėjo, Mauris pablogėjo, Kingas skraido. Buvome rodyt ausiukę, tai viskas ten gyja gerai, nuėmiau gaubtą, bet nakčiai dedu. Jis kažkodėl visai nemiega. Pagal aną Kingą, kaip buvom pripratę  - ištisai miega, nežaidžia, o dabar tokiais ratais eina... Bet ausies nesikaso, tai sprendžiu, neskauda, vakar skaudėjo. 

Mauricijus - blogėja, tai vežiau į kliniką. Leido vaistus ir tada dar plovė nosį. Vaje, visas daktares jis pasiuntė. Toli ir ilgai. 

Tašė miega, bet ėdė ir lakė, truputį čiaudi.

Atsakyti

Night, dabar esant vienai, gal kaip tik viskas susitvarkys, nes žinai, kad nebus pagalbos iš šono, o bus daugiau veiklos ir tai gal išjudins po truputį iš tos būsenos.

Erode, paguoda, kad bent vienam iš katinų geriau šiandien. Sunku, kai tiek jų serga ir dar vienu metu.

Barone, aš dėl visą ko pasiskambinčiau į kliniką (galbūt net kitą, kad išgirsti kitą nuomonę), bet manau kad nėra skirtumo, nes esu ir aš didesnės dozės tabletes dalinusi į 1/8. Tiesiog turėjo dideliam svoriui tabletes (tokių, kur katinai jau nebūna) todėl turbūt nupieštas tik šuo. O dėl vėmimo, yai gali būt kad sudirgino, mūsų kai kuriose klinikose klausdavo kaip norim vaistų, leidžiamų ar tabletėm.

Stebuklas. Aišku neatėjo pats, bet užkeltas liko. Bijau ir pajudėt. 20200118-175801.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 sausio 2020 - 18:03
Erode & Co. laikykitės verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šponkiuk, antradienį sužinosim rezultatus. Laukiam.

Night 4u.gif Na, gal susikraidysit vienas pas kitą ir anksčiau, nors trumpam pasimatyti. Kol lėktuvų bilietai vis dar įkandami. O tu biure dirbsi ar namie?
Atsakyti

Bliam, nesuprantu kas vyksta. Taip nėra niekad buvę. Hipė pati atėjo. Kugis atsineštas.

20200118-191440-01.jpg

Atsakyti