Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Linas Pečiukaitis iš Jakovo skaitomas pats kiečiausias okulistas..O ir aparatūrą jie turi gerą.

Jooo,karamelinis grožis, net ašara nuriedėjo, kažkokia skysta palikau.

Atsakyti

Normali tu, Lisitėja, ir man nuriedėjo...

Nes jie mūsų draugai.

Atsakyti
Žiauriai gaila ir Erodes ir Šponkiuko. Kaip taip greitai viskas...
Kokio Mauricijus buvo amžiaus?

Atsakyti

Aš pareinu su neviltim. Ta katytė kur pagavau yra ne vienintelė. Yra jos dar panašu, kad sesė.. irgi balta juoda, tik palei ausis kitoks pamarginimas. Kaimynai įkėlė foto.   

Atsakyti

Žiauriai gaila ir Erodes ir Šponkiuko. Kaip taip greitai viskas...
Kokio Mauricijus buvo amžiaus?

Apie 8 metų. Ir, anot, gydytojo, sirgo labai labai lėtiniu inkstų nepakankamumu. Gydytojas savo praktikoj tokį atvejį paminėjo kaip vienetinį... Pas mane jis apie 2 metai. Išmestas, nes puldavo šeimos vaikus. Priglaudė mano pažįstama, kuriai, atsieit, pasireiškė alergija. Pateko perauklėjimui kaip pas kokią šamanę. Ir jie neatsiėmė jo...  :sad: Meilus man, iš pradžių kąsdavo į kojas, jei ko neduodavau. Tašė ji auklėjo, sėkmingai. 

Kaip pagalvoju, kiek galėjau padaryti... Bet, atsieit, jis buvo tikrintas, daryti tyrimai... Pagal jo linksmumą neįtarčiau apie jokias bėdas... Straksius, linksmas, pelytę nešdavo man, kad mėtyčiau, mėtydavau po 20 -30 kartų, žaidindavo Kingą. Kviesdavo žaist Tašę... Mane vonioj prižiūrėdavo. Kad tvarkingai dantukus valyčiaus. Nepaskęsčiau... Sėdėdavo ant krašto ir meilindavosi. 

Taip gelia... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 sausio 2020 - 22:40

Aš pareinu su neviltim. Ta katytė kur pagavau yra ne vienintelė. Yra jos dar panašu, kad sesė.. irgi balta juoda, tik palei ausis kitoks pamarginimas. Kaimynai įkėlė foto.   

Ta prasme, ir ją gaudyt?...  :blink:​ 

Atsakyti

Erode  :4u:  katės slapukės dėl sveikato, žinai juk... turėjot gražų laiką. Tikrai yra dalykų, kurie tau ima ir nutinka, o ne kuriuos pati padarai...

O dėl Šponkiaus naujos kaimynkos, gaudyt vienarekšmiškai, bet čia lengviausias dalykas, bet va, ką paskui daryti?

Šponkiuk, galiu apmokėti sterilizaciją.  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Erendira :victory2:​ Reikalui esant ir aš galiu prisidėti.

Atsakyti

Erodė, oj kaip suprantu tave. Aš save dėl Zugi graužiu, kodėl nepadariau kraujo tyrimų profilaktiškai ankščiau.. Tik po to supratau, kad tie pavemaliojimai buvo ne šiaip sau.. Apmaudu, kad žmonės pamelavo, bet katinas pas tave būvo mylimas, prižiūrėtas, pati parašei kokių šaunių akimirkų apturėjot.

 

Dėl kitos katytės, tai bandys prisiviliot kaimynė, jei nesiseks, tuomet gal vyšnių sodas paskolins gaudyklę. Perlaikymui aš paskolinsiu narvą, o sterilizaciją kaimynė apmokėtų (bent jau taip rašė). Gerai, kad ne vienai man rūpi, ji turi irgi augintinį ir supranta sterilizacijos reikalingumą.

Taip vakar prastai vakare jaučiausi, kad ir šiandien su panikos priepoliuku atisikėliau. Tiek reikalų vienu metu susimetė, nepaveža organizmas. Nors kaip ir jokių didelių problemų nėra, tą puikiai suprantu, bet biški streso vienur, biški kitur ir pipiec man :). Bandžiau neuro arbatos pagerti, bet skandžiui ji nepatiko. Bet kau kaip katinams patiko. Bugi į ištrauką arbatos pakelį trynėsi, Hipė vien nuo kvapo vartėsi ir trynėsi į viską. Kugis irgi bandė į lėkštę tiplti prie Bugi, kad į pakeli pasitrinti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 sausio 2020 - 11:16

Šponkiuk, vadinasi, kažkam ta arbata padeda  :rolleyes:  Žodž, sakyk jei reiks pagalbos  :4u:  Ir taip, labai smagu, kad jūsuose ne tau vienai katinai lauke rūpi. :super:

Atsakyti

Erode :console: Žinau, kad dabar norisi save kaltinti. Bet Maurio nebesugrąžinsi, jis jau Vaivorykštės šaly. Paleisk jį. Laikas nutrins aštrius kampus, ir liks gražūs atsiminimai.  :4u: 

Šponkiuk, jei reikės, aš irgi prisidėsiu. Pavasaris artėja, kuo mažiau kačių kentės meilės kančias, tuo mažiau benamiukų paskui bus.

Atsakyti

Žodž, sakyk jei reiks pagalbos  :4u:  Ir taip, labai smagu, kad jūsuose ne tau vienai katinai lauke rūpi. :super:

Na tikiuosi iš tikro kaimynė pagelbės su ta kita katyte, nes na negaliu aš nekreipt dėmesio, nors buvau sakiusi nebežiūrėsiu per kameras ir t.t. bet kai žinai, kad jei ne tu, tai niekas ir nepasirūpins.

Ačiū merginos, kad jei ištiktų finansinė ir ne tik bėda, prisidėtumėt  :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl: 

Atsakyti