Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pupsę su gražiu jubiliejumi mirksiukas.gif

Kokie mieli prielipos wub.gif

Ainu odisėja pas veterinarus doh.gif Jaučiu, kad man su Mėta būtų taip pat kaip ir Aist su Ainu..
Puodelis tai su kažkokiu ciuciku.. tai kaip iš tokio gert?
Atsakyti

Su gimtadieniu, Lisitėja! Mylėk, būk mylima ir vertinama. Ir kad namiškiai sveiki būtų.  :4u: 

Evangelic, šlapimą ir kraują tyrė prie namų arčiausia Žvėryno veterinarijos klinika. Bet į ją aš va tik tokiais paprastais klausimais einu- skiepyti, profilaktika. O šiaip lankomės arba Vaidos veterinarijos klinikoje Šeškinėje, arba pas Ritą Žilinskienę Fabijoniškėse. 

Atsakyti

Lisitėja, su gimtadieniu!

Atsakyti
Lisitėja, linkiu žydėti ir spindėti!

QUOTE(Erode @ 2020 01 29, 22:26)
Apie 8 metų. Ir, anot, gydytojo, sirgo labai labai lėtiniu inkstų nepakankamumu. Gydytojas savo praktikoj tokį atvejį paminėjo kaip vienetinį... Pas mane jis apie 2 metai. Išmestas, nes puldavo šeimos vaikus. Priglaudė mano pažįstama, kuriai, atsieit, pasireiškė alergija. Pateko perauklėjimui kaip pas kokią šamanę. Ir jie neatsiėmė jo...  sad.gif Meilus man, iš pradžių kąsdavo į kojas, jei ko neduodavau. Tašė ji auklėjo, sėkmingai. 
Kaip pagalvoju, kiek galėjau padaryti... Bet, atsieit, jis buvo tikrintas, daryti tyrimai... Pagal jo linksmumą neįtarčiau apie jokias bėdas... Straksius, linksmas, pelytę nešdavo man, kad mėtyčiau, mėtydavau po 20 -30 kartų, žaidindavo Kingą. Kviesdavo žaist Tašę... Mane vonioj prižiūrėdavo. Kad tvarkingai dantukus valyčiaus. Nepaskęsčiau... Sėdėdavo ant krašto ir meilindavosi. Taip gelia... 

console.gif Pas Tave bent laimingai pagyveno. Ir be išdavystės nuojautos.

Pusnė tokio pat amžiaus, ir irgi atrodydavo viskas ok, kol nepradėjo vemti dažnai, žiaugčioti, nevalgyti. verysad.gif
Beje, grįžę taip ir nebuvom pas vet. Gaila stresinti, kai jos tokia reakcija, o ir ar bus kas kitaip... Na, kol kas, ačiūdie, valgi ir nevėmalioja. Bet jau parašiau ir nejauku, kad vėl neužeitų, kaip anąkart.

QUOTE(Evangelic @ 2020 01 31, 00:58)
Aist, o kokioj jūs klinikoj lankotės (gal ir rašei, pražiopsojau)?

Kur mūsų Night, jau antra naujo darbo savaitė į pabaigą...

Tik 1 dieną neparašiau, bet jau kaip malonu, kad prisimena. biggrin.gif
Išgyvenau ir antrą sav., tik visiškai neproduktyvi buvo. Tris dienas šią sav. man suorganizavo mokymus dėl tos programos, bet kažkaip mažai aš ten išmokau, sunkiai sekas. Visa mano laimė, kad kompas jau pasipildė ir programomis, kuriomis dirbdavau įprastai.
Kolegos abu geri, padeda kuo reikia. Aš ten naujausia, bet mes visi ten nauji. Vienas jų, kur daro tą patį darbą, kaip aš, darboholikas, tai jaučiuosi truputį lūzerė. Anam neįklijavo mokytis su ta programa, nors irgi su ja nedirba.
O va įm. savininką pamačius sutrinku. O leisti laiko vienoje mažoje patalpoje reikia nemažai. Nieko jis man nedaro, bet, matyt, sunku ištoleruoti žinią, kad jis ten viršesnis, ir tai prie jo reikia taikytis ir pan.
Atsakyti

Ačiū, mergaitės už sveikinimus ir gražius linkėjimus :4u:

Skaičiau Ainu nuotykius ir žvengiau balsu.Įdomu,kaip maniškiai klinikoje elgtųsi?Nors geriau,kad nereikėtų turėti reikalų su gyduokliais.

Pupsiukei sveikinimai ir linkėjimai sulaukti dar daug gražių katiniškų metų :4u:   Kaip Šponkiuko sveikata?

Kaip Erodės nuotaikos?

Night, džiugu,kad tau visai neprastai sekasi.Palengva įsivažiuosi, juk niekas negimė mokėdamas.

Atsakyti

Šūdina ta nuotaika. Byra santykiai, nėra gera namie, bet atkuto abu likusieji uodegiukai. Kol kas ryja - Tašė dvigubai. Kingas šiaip sau, klausiau panų apie konservukus nevalgiukams, kurie gerai ėdami, bet jos nesako. 

Nieks nemaitinat konservais?

Atsakyti

 

Nieks nemaitinat konservais?

Papildomai duodu konservų.Bet sarmata rašyti,ką maniškiai gerai valgo.Molis Purina, Zunda Shebą.Bandžiau pirkti Anemondą ir dar kažkokius rimtus, kur mėsos 95 proc, tai žiūrėjo kaip į 15 pasaulio stebuklą ir nevalgė.Tai dabar nesuku makaulės nei dėl kainos, nei dėl sudėties, nei dėl pavadinimo.

Atsakyti

Erode, aš apiw konservus nežinau, pas mane tik kai serga kas jų būna...

Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Ainu ėda Canagan, applaws arba schesir. Paskutinis iš Rimi lentynos. Šituose visuose mėsa ar tunas tokios aiškios struktūros. Konservai pašteto tipo arba, kur gabaliukai sublendinti neaišku iš ko - griežtai nevalgomi.  

Atsakyti
Na va. Skirtingai reiškia. Pusnyna kai negalavo, geriausiai pavykdavo įsiūlyti Royalio konservų su vištiena, kur gabaliukais (ne iš skardinės, o paprasto pakelio).
Atsakyti

Erode, stiprybės tau  :4u:  Dėl konservų, visiems įtinka tik gourmet gold skardinėse (paštetas arba ragout, paprastas gabaliukai netinkamas). Kokybiški išbrokyjami pirmiausiai Bugi, kai kas Kugiui netinka, Hipė visus ėda.

 

Aš toliau panikuoju ir su skrandžiu kovoju. Šiandien ypatingai sunkus vakaras.

 

Ryt spręsis katytės likimas. Arba paims moteriškė per pietus, arba paleidžiu į lauką :( Katytė meili, bet va nuėmus drabužį tkia biški kytra pasidarė, varinėt jai po kambarį reik, nelabai reaguoja kai šaukiu ateit. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 sausio 2020 - 21:12

Lisiteja su gimtadieniu. Zydek 😘

Pupse su graziu jubiliejumi  :4u:

Pas mus Vincas toks kur neimanoma jo nu laikyti. Storas kaip balionas o manevringas kaip mano golfas 😂. Nzn kaio ji sukudinti. Ypač kai jis ne vienas. Toras isvis needa daug ko.. Tai viska ir dakalineja Vincas tai vagiliauja. Tai Tora nustumia sueda. Ne karta is bliudo pasiciupo gabala ir bigom i antra auksta 😂. Zodziu

Pati skaityk tuos savo seselius man miega nuo ju ima

FB-IMG-1580437147716.jpg

Atsakyti