Pupsę su gražiu jubiliejumi
Kokie mieli prielipos
Ainu odisėja pas veterinarus
Puodelis tai su kažkokiu ciuciku.. tai kaip iš tokio gert?
Su gimtadieniu, Lisitėja! Mylėk, būk mylima ir vertinama. Ir kad namiškiai sveiki būtų.
Evangelic, šlapimą ir kraują tyrė prie namų arčiausia Žvėryno veterinarijos klinika. Bet į ją aš va tik tokiais paprastais klausimais einu- skiepyti, profilaktika. O šiaip lankomės arba Vaidos veterinarijos klinikoje Šeškinėje, arba pas Ritą Žilinskienę Fabijoniškėse.
Ačiū, mergaitės už sveikinimus ir gražius linkėjimus ![]()
Skaičiau Ainu nuotykius ir žvengiau balsu.Įdomu,kaip maniškiai klinikoje elgtųsi?Nors geriau,kad nereikėtų turėti reikalų su gyduokliais.
Pupsiukei sveikinimai ir linkėjimai sulaukti dar daug gražių katiniškų metų
Kaip Šponkiuko sveikata?
Kaip Erodės nuotaikos?
Night, džiugu,kad tau visai neprastai sekasi.Palengva įsivažiuosi, juk niekas negimė mokėdamas.
Nieks nemaitinat konservais?
Papildomai duodu konservų.Bet sarmata rašyti,ką maniškiai gerai valgo.Molis Purina, Zunda Shebą.Bandžiau pirkti Anemondą ir dar kažkokius rimtus, kur mėsos 95 proc, tai žiūrėjo kaip į 15 pasaulio stebuklą ir nevalgė.Tai dabar nesuku makaulės nei dėl kainos, nei dėl sudėties, nei dėl pavadinimo.
Erode, stiprybės tau
Dėl konservų, visiems įtinka tik gourmet gold skardinėse (paštetas arba ragout, paprastas gabaliukai netinkamas). Kokybiški išbrokyjami pirmiausiai Bugi, kai kas Kugiui netinka, Hipė visus ėda.
Aš toliau panikuoju ir su skrandžiu kovoju. Šiandien ypatingai sunkus vakaras.
Ryt spręsis katytės likimas. Arba paims moteriškė per pietus, arba paleidžiu į lauką
Katytė meili, bet va nuėmus drabužį tkia biški kytra pasidarė, varinėt jai po kambarį reik, nelabai reaguoja kai šaukiu ateit.
Lisiteja su gimtadieniu. Zydek 😘
Pupse su graziu jubiliejumi ![]()
Pas mus Vincas toks kur neimanoma jo nu laikyti. Storas kaip balionas o manevringas kaip mano golfas 😂. Nzn kaio ji sukudinti. Ypač kai jis ne vienas. Toras isvis needa daug ko.. Tai viska ir dakalineja Vincas tai vagiliauja. Tai Tora nustumia sueda. Ne karta is bliudo pasiciupo gabala ir bigom i antra auksta 😂. Zodziu
Pati skaityk tuos savo seselius man miega nuo ju ima