Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, stiprybės ir emocinio sklandumo asmeniniuose santykiuose.  :4u: 

Šponkiuk, ramaus skrandžio ir poilsio naktį, o rytoj, kad sėkmingai pasidovanotų priglaustukė.  :4u: 

Atsakyti

Erode , apie konservus. Savo šiknapučiams irgi neatitaikau. Pirmą dieną daug ką ragauja, o paskui ėsk pati. Neblogai ėdasi visoks junkfood'as a-la Sheba. Ir dabar visai maloniai čepsi Schesir tuną (iš vokiečių). Net Haku, kuris į žuvį nelabai žiūri.

Mes su Mikute pagaliau vėl miegam kartu. :)

Priedas  20200131_231811-600x831.jpg   124,94KB   0 Parsiųsta kartų

Haku patenkintas susirangė mažiukų kambary.

Atsakyti

Lapyna, sveika grįžus į šeimą.  :4u: 

Ai, dar prisiminiau, kokie konservai labai patinka Ainu - Lovely hunter tuniniai iš zoobazės: 

https://zoomaistas.l...onservai-katems

Atsakyti
Kas čia bosas? [Žinau, žinau, aš ne alfa, bet pasvajoti tai galima].

vartotojo įkelta nuotrauka

Erode verysad.gif 4u.gif

Mūsiškiai ėda Gourmet Gold, tik paštetą. Nuo guliašinių vėmalioja, nors jeigu gauna kartais, labai puola smile.gif)) Češyrą ir dar vieną panašų (Sheba?) pabandė, viena kita skardinė dar dar, o paskui suka nosis ir reikalauja Gourmeto. Gerai, kol dar apyjauniai smile.gif, vėliau jaučiu sudėtinga bus prie kitokio ėdalo pripratinti, jeigu reikės keisti.

P.S. Šeimyna iš manęs šaiposi, bet aš iš kiekvienos kelionės nuperku lauktuvių Gourmetu. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 01 vasario 2020 - 00:05

Lisitėja, su gimtadieniu :4u:  Gražių, gerų metų  :4u: 

Pupsę su peliadieniu  :4u: 

Prisidariau nesamoniu, iš tos serijos, kad už iniciatyvą baudžiama, dabar sėdžiu zebro š...j, bet pirmadieni gal išsiridensiu iš ten  :D 

Atsakyti

Ačiū,Gielux :4u: Tai ko prisidirbai?Tikuosi iš namų neišmes? :D​ 

Atsakyti

išmestų mane, cha... Apšaukiau Jomantą, tai Tašė man priėjus įkando.

:unsure:  :huh2:  :blink:​ 

Atsakyti

Erode  :4u:  tikiu viskas susitvarkys

Grozio procedūros kieme

IMG-20200201-150148.jpg

Atsakyti

Lisitėja, nea, bet namiškiai pirštu sukioja prie smilkinio. Darbuką vieną apsiėmiau padėt, tai sėdžiu išvarvėjusiom akim prie pc :D

Erode, man taip Bela daro, bet nusprendžiau, kad katėm tiesiog nepatinka garsus balsas ir tiek :D

Atsakyti

Užmečiau akį į Azu foto, galvoju jeeetau, katuką prausia, po to pagalvojau, kad gal tik šukuoja :D bet snukelis daug pasakantis :D

Atsakyti

Man tai toks įspūdis,kad katiną į šiukšlių konteinerį kiša :blink:

Gielux, nenukabink nosies, pamatysi,kaip viskas bus gerai.Darbą padarysi, o namiškiai tam ir namiškiai,kad eismą reguliuotų.

Atsakyti

Tai ką ten Azu katuką mūčini?  :D  Mes su Pedru irgi pas vetus šian buvome, nes pakosėdavo taip keistai, nors šiaip pilnas laimės. Tyrimai ok, tik vienas parametras biškį pakilęs ir sako apie alergiją arba kirminus :blink:  nukirminau šian visus. Viena iš teorijų ko kosti - astma. Bet tik teorija, na, žiūrėsim, nes apart to tai jaučiasi puikiai  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 vasario 2020 - 18:56