Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gerų tyrimų Tašiukei! :4u:

Beje, ukrainiečių vetai namie surinkto šlapimo nepripažįsta: grūda kateterį ir patys ima. Suprantu, kad bakteriologiškai patikimesnis būdas, bet juk žymiai labiau stresinis katams. :unsure:

Night neturiu ką patart. Pati esu linkusi į depresijas (jau nuo gilios paauglystės), bet dabar tam dažniausiai neturiu laiko. :rolleyes: Nesakau, kad visąlaik gerai: jau kai būnu ant ribos, tai užtenka mažo grumsto po kojom, ir nugriūnu ir subyru į gabalėlius. Bet pagulėjus veidu į žemę ir paverkus tuoj tenka tuos gabelėlius susirinkti, susilipdyti ir neštis toliau. Nes, na, nėra kada, reikia tai k*kiną užpakalį nuplaut, tai namų darbus padėt ruošt, tai "namie nieko nėra valgomo", tai "kur mano sporto apranga? Dar neišskalbei? Man rytoj varžybos!"...

Gimtadieniui reikia tinkamai pasipuošti

Priedas  DSC01296cs.jpg   387,06KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  DSC01290cs.jpg   398,63KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  DSC01300s.jpg   321,06KB   0 Parsiųsta kartų

Na štai, dabar jau gražus

Priedas  DSC01302cs.jpg   351,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 vasario 2020 - 12:06

Kokios Hakūno asasnos   :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos. 
Haku, su gimtadieniu! Nuostabaus grožio ir gerumo katinas ( kokia šeima, toks ir katas). :wub:  Taip ir toliau jaunuoliui.  :4u:  :4u: 
Linkiu Tašei kuo geresnių tyrimų!  :4u: 
Dėl Night nėra prasmės kartotis - visiškai pritariu Erendiros, Gielux, Lapynos nuomonėms. 

Ruošiuosi šią naktį medžioti. Kol ta raina laukinukė vasaros naktimis ant mūsų lauko baldų gulėdavo, nesureikšminom. Kai mūsų kieme pradėjo š.kt, dar kentėjom. Bet dabar ji, blyn, artiste patapo - prieš mūsų kameras nusprendė naktimis dainas dainuoti. Bijau, kad po 2 mėnesių vaikų po stalu terasoje nesuneštų. Iš Beglobio pasiskolinau gaudyklę, iš Erendiros - narvą, rytoj rezervavau vizitą sterilizacijai, iš zoobazės nupirkau konservų ( atsakingai pasikonsultavusi su pardavėja, koks konservas galimai skaniausias ir kvapniausias  :rolleyes:), bentonitinio kraiko ( negi laukinis padaras eis į medžio drožles  :hmm: ). Žodžiu jeigu šiąnakt ji neįklius, rytoj būsiu pikts ir frustracijoje. 

Atsakyti

Aist, linkiu gero grobio ir nefrustruot  :D   šaunuolė :4u: 

Haku tooks babyface'as  :wub:  lydausi pamačiusi

Erendira, kas yr asasnos? Labai indomus žodis pasirodė  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 vasario 2020 - 15:55

Gielux, tai yra žodis asanos su papildoma s raide  :D  :D  :D  man raidžių negaila :D kaip tik verčiu dokumentą, kuriame yra 221398 raidės, tai saują kitą galiu švystelt  :D

Aist, geros medžioklės ir nefrustruok, katės juk paslaptys ir zapadliūgos ten visokios, tai kam joms darmai tas furstracijas švaistyti, tiesiog jei neateis šiąnakt, ateis kitą naktį, o jei reiks pagalbos, sakyk  :rolleyes:

(aš irgi žiauriai nemėgstu kai būna ne taip, kaip suplanavau, bet to mano nemėgimo vis tiek taip kaip noriu nepasidaro  :rolleyes:​ )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 vasario 2020 - 16:28

Blyn, nu tikrai galvojau, kad čia kažkas tarmiško  :D  šiap pagalvojau, kad ant letenų tarp pirštų tie plaukai  :D oi, su raidėm ir pas mane blogai, mano telefonui ryški disleksija, na arba mano pirštai ne ty tapšnoja  :D 

Atsakyti

Kai tokia saulė, negali nefotografuot.  :D 

7-CCF70-D6-5420-48-B3-AA60-B3921-E31-D2-

4-F8064-AE-C66-D-4-A84-8-DAF-5-D345-D94-

A5-D3633-A-FBEE-4-D20-9-D60-561-C2-C196-

36-F4-C569-4-D35-44-FB-AE19-BC0588463-A9

Atsakyti

Priedas  IMG_20200207_175740.jpg   87,48KB   0 Parsiųsta kartųKiek gyvenimo džiaugsmo... Haku asanose, ir beje, laabai gražus, mano svajonė...  :wub:  Turėsiu meiniuką. Važiuosiu ir imsiu, bet - kol kas atidedu. Ainu mėgavimesi saulytėj - džiaugsmas, ir šunės linksmybės ore...  :wub:  Žinokit, ta veidinio nervo parezė ir ausies neturėjimas visai neturi įtakos gerklės galingumui... Šiandie grįžau, surijo 3 grūdus jautienos, kita jau gal nešviežia. Nuėjo. Ok, nuėmiau. Na ir tada ritualinis pasivaikščiojimas į WC, ten jo sienos pakrapštymas, atsieit, užkasimas ir .... AUAUAUAUAUAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU! Aš nustebus - Kingai, katės sako  MIAU. - MIAAAAAAAAUUUUUUUUUU. Sakau, tikrai miau? MAAAAAAAAAAAAAAUuuu ir laksto po visus 3 kambariukus, ant lovos, ant draskyklės, po ja, ant Jomanto lovos, atgal, smarkiai drasko draskyklę ir užsiverčia 2 šuoliais ant draskyklės viršaus - MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuuuuu.... ir įsiverčia į lizduką pavirškint....  :sleep:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 vasario 2020 - 17:59
Hakūnui gero šventimo. Gimtadienį beveik galėtume kartu švęst. tongue.gif

Dėl savijautos, tai jaučiuosi pavargusi, bet krutu. Kaip jau rašiau, arba dirbu, arba miegu, daugiau laiko normaliai niekam nelieka. O mintims papildomo laiko nereik. Nepaisant, kad nuolat dirbu, rezultatas mažas ir nesuprantu kodėl...
Specas man būtų neprošal, bet nėra kada pas juos važinėti - poliklinikos dirba mano darbo metu, gi tik įsidarbinau, nesakysiu, kad, žinote, man reikia medikus aplankyti...

Pusnė kažkokia įtartinai draugiška.

Atsakyti

Įkliuvo. 

Atsakyti

Haku, pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu :4u:

Night, pasirodo tu vandenukas  :wub:

Aist,kaip grobis?

Atsakyti

Night, fb pašnabždėjo, kad gimtadienis. 

Su gimtadieniu! Ramybės galvoje!

Atsakyti