Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, su gimimo diena tave,viso tau ko geriausio, svarbiausia ramybės tavo širdutei  s105.gif

Atsakyti
Ačiū, merdžinos už sveikinimus. rev.gif heart.gif Sėdžiu namuose, laukiu dovanų. biggrin.gif Vėliau važiuosiu pas mamą. Būčiau gal net neatkreipus dėmesio, kad jau ateina TA diena, kol prieš sav. nepriminė.
Atsakyti

Night, su gimtadieniu  :4u:  :birthday2: daug daug daug saulėtų dienų tau!!!

Aist, woooow, su grobiu :bigsmile: saulėta fotosesija puiki :wub: 

Seniai nemačiau saldžiosios porelės ir Magnunos  :ax: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Night, su gimtadieniu!

Aist, va kaip gerai gavosi :super:

O tuo tarpu kažkas pradea dieną  :D 

20200208-121118.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Night, jaukaus gimtadienio! 

Erendiros atsipalaidavę gražuoliai švenčia savaitgalį.  :wub: 

Jūsų linkėjimai geros medžioklės išsipildė - ačiū.  :4u: Džiaugiuosi. Papasakosiu. :) 5.24 su vyru pabudome nuo telefono signalo, kad fiksuotas terasoje judesys, įsijungė kamera. Viltingai stebim video - katė ties narvo prieangiu ėda pirmą konservo dozę. Tyliai einam prie lango ( miegamasis antrame aukšte), stovim abu pusnuogiai, šnabždamės:

- Kažkokia šita didelė... Gal ne ta. 

- Gal nėščia jau...

- Noriu į tūliką, bet o jeigu išgąsdinsiu ir pabegs.

- Tai nedek šviesos ir nenuleisk vandens.

- Ką ji taip ilgai ten ėda, per daug maisto pridėjau.

- Aha, jau 20 minučių stovim čia. Kodėl tas narvas neužsitrenkia? Gal ne taip užstatei ką nors?

- Ką aš žinau, lyg ir taip. Gal prišalo mechanizmas? Ir maistas sušalo turbūt. 

- Pusvalandį laukiam. Kojos šąla. O, žiūrėk, man rodos, užsitrenkė durelės!

- Neįžiūriu. Bet ji vis dar ėda. 

- Suėdė, pradėjo blaškytis. Tikrai užsitrenkė. Einam miegot. 

Gulim lovoj, negalim užmigt. Aš:

- Nemiegi? Šalta jai ten. 

- Laukinei katei?

- Aha. Nešam į garažą. 

- Dabar?

- Aha, tik kojines reik apsimaut. 

6 ryto. Katė nešama kažkiek blaškėsi, bandė per narvą nagais kirsti vyrui, bet tas buvo su židinio stora pirštine. Palikom gaudyklę su grobiu garaže. Ten 17 laipsnių. Tyli. Išsigandusi. 

12 val su Rapolu nuvežėme į Nordikos Pet City. Mašinoje važiavo labai tvarkingai -  tylėjo ir nesidaužė. Mažutė tokia. Ties vardu parašiau Zosė. Einu dabar garaže Erendiros skolintą narvą montuoti. Laikini Zosės namai bus. Vakare parsivešime. 

05-EB722-D-B198-40-FC-99-D4-4-E1-B4-E786

Atsakyti

Night linkiu jaukaus ir gražaus gimtadienio,  ir vidinės ramybės  :4u:

Aist sveikinu su sėkmingomis gaudynėmis. Juokiausi balsu, kai skaičiau :D

Yuffie meilus žvilgsnis   :rolleyes:

20200208-121437.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 08 vasario 2020 - 16:22

Dardam atgal. Išvažiavom 9h. Jei negrįšiu, tai pakeliui nusibaigiau arba nuo skrandžio, arba nuo galvos skausmo, arba nuo gerklės. Kaip norėčiau teleportuotis tiesiai namo.

Aist, smagiai susiskaitė pokalvis su vyru. Saviškiui daviau paskaityt, kad parodyt, kad ne mes vieni tokie :D

Atsakyti

Night , su gimtadieniu! Kad ateitų ta taika su savim ir pasauliu! :4u: 

Šponkiuk , o varge, kai atostogose daugiau kančios nei džiaugsmo... :huh2: 

Aist , kaip Zosytė?  :) 

Beje, su tokia nostalgija žiūriu į Čiją... Jaučiu jai silpnybę. :) Ji truputį primena mano buvusią šunę.

Ką ten Yuffie taip medžiojo? :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 08 vasario 2020 - 20:07
Ačiū už sveikinimus ir dėmesį. Šponkius išdavikas, bet dėmesys malonus. wub.gif Keista, bet gimtadienio dieną nuotaika būna gera jau eilę metų.
O čia ryte:

Pridėta:

Atsakyti

Šponkiuk, gero kelio namo!  :4u: 

Yuffie vyzdžiai  :blink:  :D kur jau ten meilus, medžiotoja ne kitaip  :gun_smilie: 

Zosė jau parvežta. Sakė, kaip laukinukė, labai tvarkinga - švarios ausys, akys. Jaunutė, 7-8 mėnesių, negimdžiusi. Pasidžiaugėme kartu, kad pačiu laiku, būtų pavasarį tikrai pastojusi. Zosė dar kiek apspangusi, niekaip iš bokso nėjo į narvą. Tęko švelniai atsargiai iškratyti. Tupi dabar kamputyje, snaudžia. Veterinarė patarė palaikyti šiltai 4 dienas. Labai džiaugiuosi, kad gan sklandžiai pirmos dvi raidės iš PSP operacijos pavyko. Ačiū jums visoms už palaikymą. 
Globos namai:
FB8-E92-B8-6-A43-4456-AE6-E-27-AB7-B382-

Mažutė Zosė ir mano studentiškas oranžinis megztinis:
E8-D3-F6-D7-B969-4361-A954-370-C2-D75-B3

Atsakyti

Night, niu Pusnės išraiška nugriuviminė  :D duooook man tassss dovanassss, žmooogasss  :D Visai gerai Šponkiukas padarė, kad išdavė, smagu sveikint bendratemininkes  :4u:  o dėl nuotaikos, tai dabar užfiksuoji ir laikai iki kito gimdienio  :rolleyes:  

Zoskai greit atsigaut  :4u: 

Atsakyti

Dar dvi h kankynės ir namuose. 

O Zosė graži rainiukė. Reiks ir man gaudyti kitą baltąją, bo tyli kažkaip gatvės bendruomenė :( Reiks irgi skolintis gaudyklę.

Night, gerai, kad bent per gimtadienį nuotaika geresnė :) Taip išdaviau, bet na smagu gi kai pasveikina ;)

Atsakyti