Valio, namuise. Išgyvenau
Katinukai paklaikę ir susislapstę. Ilgiausiai kaip ne keista, reikėjo Kugį guosti ![]()

Ar jauti rudasis,kad šiandien sekmiaudienis?
Skaičiau Aist pokalbį su vyru, ir pagalvojau,kaip gerai,kad yra pasaulyje tokių žmonių
.Labai daili rainiukė, jei ne viena smulkmena.
Šponkiau, ar jau atsigavai?
Rytas labas. Man tai ne labas. Galvą skauda. Yra gal kokių vaistų kurie paleistų nosį bėgtį? Jaučiu, kad yra viduj gėtio, bet nieko neišpučiu.
Ir gal kam juodo katinuko? To kuris pagal pspratimą 6h už durų rėkia, nes gi laikas jau keltis.
Pasimatavau temp. 37,1
Labas rytas,
Špinkiuk, sinupret turėtų paleisti nosį.
Gal ir galvą tau nui užgultų sinusų skauda?
Laikykis
Šponkuti, laikykis
Galim keist juodą katinuką į rainą katinuką, kuriam taip pat 6 ryto užeina meilės priepuoliai
Kai Erendira ir rašė Sinupret ir dar Gelomyrtol nosį paleidžia, o daugiau Erodė gal ką patars
Šponkiuk, tai Cirrus, bet be recepto jo niekaip, kad gal čia tau ir skauda dėl sinusito?
Šponkuti, laikykis
Galim keist juodą katinuką į rainą katinuką, kuriam taip pat 6 ryto užeina meilės priepuoliai
Kai Erendira ir rašė Sinupret ir dar Gelomyrtol nosį paleidžia, o daugiau Erodė gal ką patars
Paleidžia, jei tai tik pradžia, pas Šponkių pabuvus sloga...
Aist, su profesine švente 
Erode, cirrus turiu beveik pilną plokštelę, buvo išrašę, bet nepamenu ar padėjo, bet aš gal tada tikėjausi, kad tiesiog nebesijaus, o ne, kad pravalytų. Hm išgėriau jau sinupreto, gal tada ryt pereiti prie cirrus.
Spėju, kad dėl sinusų ir skauda, nes maudžia ir jautriausius dantis. O temp spėju dėl puslelinės, dar ta šlikštynė išlindo, nors ant lūpos nesu jos turėjus.
Ne, tu Sinupretą naudok, o Cirrus gerk ryte ir vakare. Jei nemiga naktį - nuo jo, tai ryte 2, bet negerti negali. Jis suveiks po 2 dienų maždaug. Ryklę skalaujam kas valandą su druska, jei vis tik iš nosies pasirodo spalvoti gėriai, teks antibų eiti.
Sveikos.
Lisitėja, ačiū.
Šponkiuk, sveika grįžus namo. Sinupretas nesusijęs su cirrus. Aš tavo vietoje dar šiandien išgerčiau tabletę cirruso. Kaip Erodė ir rašė. Nuims gleivinių paburkimą, atlėgs spaudimas.
Zosytė naktį truputį paėdė sauso ir kraike pasišlapino ( nes daug kraiko prikapstyta). Bet šiandien tupi vis toje pačioje vietoje. Garsų jokių neleidžia. Konservų neėda. Keistai ji taip sustingusi. Žiūri, mirksi, tyli kamputyje.