Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū merginos už patarimus ir rūpestį  :wub:​ 

Atsakyti

Aist, jai gali būti baisu, įdėk jai dėžutę-namuką arba visai uždenk narvą. Turėtų aprimti

Atsakyti

Šiandien apie Tapelių ir Juodžio ežerus aptapnojom. Saulė, ledas, pušynai, laiminga Čija. 

39-EB1974-C707-433-A-BE21-FBC42-EBCC08-F

D8-EF23-C1-9-D44-48-FC-989-F-7-EA7-DD006

A7035-AFA-533-E-437-F-ADDB-6-B7-D6-AB797

Atsakyti

Erendira, dėkui už patarimus. Bandysiu uždengti narvą. Jai tikrai baisu. Bet vakar truputį ėdė. O šiandien nieko. Ji stresuoja ir elgiasi kardinaliai priešingai negu Ainu stresinėje situacijoje. Ainu aršiai kovoja, šita - apatiškai sustingusi. Į garažą kas kelias valandas nueiname atsargiai patikrinti jos. Bet šiaip ten ramu, palikome neryškią degančią lemputę, nebloga garso izoliacija. Ainu su Čija net neįtaria, kad turim laikiną viešnią. Dar žalios mėsos pasiūlysiu ir tuno. Gal susigundys. Vargšiukė laukinukė. 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 02 08, 22:00)
<p>Night, niu Pusnės išraiška nugriuviminė  biggrin.gif duooook man tassss dovanassss, žmooogasss  biggrin.gif Visai gerai Šponkiukas padarė, kad išdavė, smagu sveikint bendratemininkes  4u.gif  o dėl nuotaikos, tai dabar užfiksuoji ir laikai iki kito gimdienio  rolleyes.gif  </p><p>Zoskai greit atsigaut  4u.gif </p>

Dabar tik pamačiau kaip tą nuotrauką kompe rodo. blink.gif blink.gif blink.gif Tel. normaliai ir neapverstą.
Ten, maždaug, kaip tai čia ne man?? blink.gif blink.gif
Aš nesu nuotaikos žmogus. smile.gif Gal keistai nuskambės, bet ana dažniausiai normali. Tiek, kad nerimas ar įtampa valgo.
Mamos Juodulys nebuvo labai laimingas mane pamatęs. biggrin.gif Nors ir lauktuvių nuvežiau.

Gaila, kad Šponkiukui taip per atostogas ne kas buvo. unsure.gif
Atsakyti

Žiūriu šiandien į katinus ir suprantu, kad ir vėl maisto kito reikua ieškoti. Visi pleiskanoti nuo taste of the wild žuvinio  :oh: 

O ryt neisiu į darbą, paimsiu papildomą išeiginę, kad suprasti sergu ar ne. Ryte buvo temp, per pietus ne, vakare vėl yra. 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 02 09, 22:16)
Žiūriu šiandien į katinus ir suprantu, kad ir vėl maisto kito reikua ieškoti. Visi pleiskanoti nuo taste of the wild žuvinio  doh.gif </p><p>O ryt neisiu į darbą, paimsiu papildomą išeiginę, kad suprasti sergu ar ne. Ryte buvo temp, per pietus ne, vakare vėl yra. 

Turiu įtarimą, kad Pusnynai žuvinis irgi netinka. Bet jau nuo mažens įtariau, tai vengiu. Anoji nusidraskius buvo kaklą ir taip sutapo, kad tais kartais šėriau maistu su žuvim. Gali būt sutapimas, bet nerizikuoju.

Kaip pavydžiu baltai tau, Šponkuli, išeiginės.
Man vėl sekm. vakaras ir kyla panika viduj. Rodos, ne kaip tame darbe man sekas.
Bet kaip taip... Nu kiti žmonės, kaip žmonės, nesiskundžia darbais ir laisvalaikio turi. O aš....

Ne į temą. Baigės langų skystis maškėj ir kažkas atsitiko rankenėlei, kur pakelia variklio dangtį. Nu blyn, kaip susinervinau. Kaip kokia blondinių blondinė dabar važiuosiu į kokį servisą, sakysiu atidarykit, man neatsidaro. doh.gif

Atsakyti

Šponkiuk, o gal pleiskanoja nuo streso, kad buvot išvykę, o ne nuo maisto?

Erendira, tavo patarimai padėjo. Ačiūūū! Įdėjau į narvą mažesnę uždarą dėžutę su įklotu megztiniu, patį narvą uždengiau pilnai. Ir ką, ateiname su vyru patikrint po kurio laiko - panašu, kad Zosė tūsinosi.  Suėdė konservus ir žalią jautieną, atliko visus reikalus wc dėžėje ir po to labai įnirtingai kasė. Bentonito prižarstyta visur - apie narvą, geriamame vandenyje, sausame maiste. Žodžiu, ką tik viską aptvarkiau. Ir dar pridėjau šviežio konservo. Kad jau 5 žvaigždžių viešbutis su all inclusive, geru klimatu ir kasdienėmis tvarkytojos paslaugomis. Mažą dėžutę raina architektė susistumdžiusi taip, kad aš viešnios nebematau, panašu, kad mėgsta intymumą. 

Labanakt. 

Atsakyti

Pilnai nuo streso gali pleiskanoti katinai.Aist, labai smagiai susiskaitė apie rainą katytę.Tavo dėka pavasarį nebebus nereikalingo prieauglio.Koks vėjas pas mus,šlapdriba prasidėjo, šluotų nebespėjo dėlioti į savo vietas,galvą skauda nuo pat ryto.Praėjom rytinį ratuką,Setas slenka susirietęs, ir tas vėjo bijo.

Ką, mieli kolegos nuveikėte sekmadienį?Mes su mama orchidėjas laistėm :ax:

ead7aeefa5d2.jpg

Atsakyti

Labas rytas. Vėjas tai baisulinis, lauke kažkas sudundėjo, tai šokau iš lovos žiūrėti ar šiltnamio nenunešė.

Niekaip neapsisprendžiu, ką daryti. Temp 37. Iš simptomų tik temp, gerklės skausmas, lengvas kosuliukas ir galvos skausmas. Ar čia šiandien pagulėti ir ryt drožti darban, ar varyti nedarbingumo, o apsipręati reikia greit, nes šeimos gydytoja pirmoj dienos pusėj šiandien dirba

Atsakyti

Imk nedarbingumą ir nesuk dėl nieko galvos.Pagulėk, patingėk,apsiramink.Žinok,kad darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs, o jei pabėgs, tai ten jo vieta.

Atsakyti

Man labai finansiškai šį mėnesį negerai nei atostogaut, nei sirgti, bet jau pasiskambinau į kliniką, varysiu vienuoliktai valandai, nes temp vėl 37,2, tai tikrai per šiandien neišgulėsiu aš jos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 vasario 2020 - 09:00