Pakikenau.
Bela visai graži, nusišnekat, apkalbėjot katytę. 
Pedrito labai išdidėjo, bet gero katino turi būt daug, Matildos pasiekimai - vau. 
Pasigedau Magnunos. 
Ainu labai gražiai pasislėpus, bandė mamkai padėt, ta neįvertino... Zosės nuotykiai 
Ką Hipė bando čia padaryt, Šponkiau? Link konservų veda? Ar tu gavai tik nedarbingumą, ar ir kokį gydymą paskyrė?
Kraiko 10 kg Zverlit raudono perku Kalvarijų turguj kioske, ten pigiausia, ką randu. Mažiausia man jis nešiojas ir gerai sugeria kvapą. Sukimba gerai.
Mane užp... užknisa Kingo kniaukimas. Ypač toks pratisas, vos ne staugimas, laabai gerai girdimas 5,00. Gal jis laikrodį turi ar pažįsta, nežinau. Pvz šiandien visą vakarą kniaukia, atrodo, ką skauda, bandau paimt ant rankų, bėga ir pasirodo, kad jam reikia padraskyti draskyklę, - matai, matai, kaip draskau?? ... šuoliais pervaryt kambarius, Tašė ant jo šnypščia ištisai, gal susipyko.
Tada 3 šuoliais į draskyklės viršūnę ir miaukiant pratisai reikia įsiverst savo guoliukan ir galų gale - palaiminga tyla. 
Neiškenčiau tos laimės šiandien. Pavaikiau ir gavau - 10 balų vaiko akyse. Už katino "nepakentimą".

Ar jūsiškiai irgi kniaukalioja? Fogi, būdavo, tai kalba - taip vaikšto ir burba, tai buvau pripratus, o čia tas eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuu!!! kažkaip... netekau kantrybės...