Šponkiuk, kad laukimas neprailgtųJos ten iš vienos ganyklos pabėgoSėkmingo skrydžio
Tik va labai parūpo, ko ten karvės prie jūros trinasi? Vandens juk negeria, juk sūrus, maudosi ar jūros dumblius ėda?
Čia tos pačios karvės jeigu kas ;)
Šponkiuk, kad laukimas neprailgtųJos ten iš vienos ganyklos pabėgoSėkmingo skrydžio
Tik va labai parūpo, ko ten karvės prie jūros trinasi? Vandens juk negeria, juk sūrus, maudosi ar jūros dumblius ėda?
Čia tos pačios karvės jeigu kas ;)
Labas rytas,
Nu kad mane katės taip pašildytų... Jei ir nueina į lovą, tai tik pas dukras. Tytė dar kartais prigula pas MB ant kojūgalio, kur jis valerijonais buvo patepęs. ![]()
Tytė vis dar gastrolėse. Tai Mika visą rytą kad skundėsi, kad skundėsi, kaip jai liūdna vienai... ![]()
Pyragas labai skaniai atrodo. Aš nuodėmingus mėgstu... Stengiuosi ne per dažnai, bet jau kai proga, tai nesusilaikau. ![]()
Zundyte, taip, jis suaugusiam, vaikam aš net nedarius nei vieno, nors ieva jau nori, tik abejoju ar nešios
bet reklamos tikslais gal verta padaryti būtų ![]()
Spalvos , aišku nėra tiksliai pagautos, gal kiek tamsesnės. Tos detalės, kur mikrofibra panaudota , kiek blizgios, nes pats siūlas toks šilkinis. Paspaudus ant foto, padidės.