Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, kad laukimas neprailgtų :4u: Sėkmingo skrydžio :4u: Tik va labai parūpo, ko ten karvės prie jūros trinasi? Vandens juk  negeria, juk sūrus, maudosi ar jūros dumblius ėda? :hmm:
Jos ten iš vienos ganyklos pabėgo :) O ir neilgai pasidžiaugė jos, atvažiavo parsivaryti jų :) ten šalia paplūdimio eina ir upelis, ir ganyklos, ir kempingai :)

Čia tos pačios karvės jeigu kas ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 vasario 2017 - 20:29

Laba.

Ruste , įdėk pončo nuotraukikę, ilgai seilę varvinau, bet jei jis dar neparduotas,  tikriausiai jis mano, jei tik suaugusiam žmogui skirtas, ne vaikui, nes žiauriai myliu alyvines spalvas :wub:

Atsakyti
Zundyte, Ruste ponca yra i fb idejusi 4u.gif

Labas rytas visom 4u.gif

Pagaminau per savaitgali ne tik sokoladini burokeliu pyraga, bet ir naminius zefyrus. MB trina patenkintas pilva. Pyragas, nuodemingai skanus gavosi, sunkus, dregnas. Viena karta gyvenime vertas pagaminti. Kaloringas tik labai

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 vasario 2017 - 07:25
Labai gražus pončas. Man tai Busy jis labai tiko.
Pyragų yra ir ne nuodėmingų.

Ryte pabundu. Iš visų 4 pusių esu šildoma... Galvytė - Kingas prisispaudęs, šoniukai - Fogi ir Nikutė. Kojos - Tašė.

Jau neišsimiegojau - tragiškai. Bet gyvensiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra Erode, visko yra. Bet si kart, kepiau nuodeminga. Atpjoviau puse MB, kita puse vezu i darba. Ne visi megsta nenuodemingu pyragu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 vasario 2017 - 08:00

Labas rytas,

Nu kad mane katės taip pašildytų... Jei ir nueina į lovą, tai tik pas dukras. Tytė dar kartais prigula pas MB ant kojūgalio, kur jis valerijonais buvo patepęs. :)

Tytė vis dar gastrolėse. Tai Mika visą rytą kad skundėsi, kad skundėsi, kaip jai liūdna vienai... :D

Pyragas labai skaniai atrodo. Aš nuodėmingus mėgstu... Stengiuosi ne per dažnai, bet jau kai proga, tai nesusilaikau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 vasario 2017 - 08:03

Labas rytas :4u:

Koks pyragas :yahoo: , gerai, kad dar kavos turiu.Čia tas burokėlinis -šokoladinis ? Labai jau gundančiai atrodo.

Ne nuodemingų pyragų dar neteko sutikti, o jei kokį randu, tai neskanus būna.

Man Moliukas kojas šildo, o šoną -  Vėjukas.

Atsakyti

Labas rytas. Košmariškai noriu miego. Miegot nuėjom apie 1 nakties, katės pasiilgusios vis laipiojo per viršų. Bugi tai laabai pasiilgusi, nugulėjo visas rankas, išburzgė ausis. nelabai davė miegoti naktį :)

Atsakyti

Zundyte, taip, jis suaugusiam, vaikam aš net nedarius nei vieno, nors ieva jau nori, tik abejoju ar nešios :D bet reklamos tikslais gal verta padaryti būtų :D

Spalvos , aišku nėra tiksliai pagautos, gal kiek tamsesnės. Tos detalės, kur mikrofibra panaudota , kiek blizgios, nes pats siūlas toks šilkinis. Paspaudus ant foto, padidės.

debf399c6a3de841e267e5d9df6106d1293.jpg

Atsakyti

Labuka,

Aist Rapolui  :4u:  :4u:  :4u: 

Mane nustebino mano suaugęs sūnus... jo aprangos suvokimas ties treninginėmis kelnėmis, sakė net į mokyklą eitų, jei leistų..... o dabar.... paprašė švarko  :blink:  šimtadieniui  :yahoo:​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos moteriškės 4u.gif

Skaičiau, kad kačių gulėjimo ypatumus kalbėjot. Tai Mėta praktiškai visada guli parietusi po savim letenas. Kartais man atrodo, kad ten nėra kaulo, taip sulenkia, kad atrodo suluš smile.gif

Oi, koks Busy pyragas apgaulingas bigsmile.gif Vaizdas tai super puper, bet žinojimas, kad jis iš burokų su šokoladu, tai blink.gif Busy, pasakok kaip skonis?

Rustės pončai wub.gif Ypač tas Busy tai spalviškai labai gražiai žiūrisi.

Šponkiuk, sveika sugrįžus, gana ten karves ganyti 4u.gif Ale prašėm atvežti šilumos, tai ir atšils su Šponkiaus grįžimu biggrin.gif

V-Rine, kiba adijaliuko namie neturit, vargšė Gilytė ant kieto špižinio radiatoriaus miega blink.gif

Kaip gerai, kad Aist jaunuolis sveikas 4u.gif Kaip grėbiausi vieną kartą ant ledo, tai dvi savaites invalide jaučiausi.
Atsakyti

nu bet tai gausiai plepat šiandien :D

Atsakyti