Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

jei už dyką paliksim, naudotų, o taip tai kaip ir nereikia. o jį tokį, kad naują sukomplektuoti, nerašysiu geriau skaičiais kiek gautųsi :) dėvėtą pardavinėsim už 1000 ir tai skaitysis, kad parduodam už labai gerą kainą :) 

Dėl to papildomo nervo, gydytojas išsireiškė, kad :"Dievulis mane apdovanojo papildomu nervu", kaip supratau dažnai pasitaiko taip, tik dažniausiai jis atsibunda gerokai vėliau. Šiaip labai apsidžiaugė gydytojas, kad šeimos gydytoja daug kraujo tyrimų padariusi ir viskas kas gali panašius simptomus kelti atkrenta. Šiaip pati širdis graži, jokių pakitimų :) 

o jei pasitvirtins diagnozė (čia jau santariškėse) tai daroma kažkokia mini operacija ir jis prideginamas, ir namo paleidžia tą pačią ar sekančią dieną. 

Jei kas nežino apie ką čia kalba, tai čia ėjau dėl fizinio krūvio nebetoleravimo, dažno pulso, jo aritmijos.

Atsakyti

o Lapynos katės foto, kurios ji nori aš jau mačiau. ir aš norėčiau jos :)

Atsakyti

laba

...sapnavau kad čiūčia grįžo...deja tai buvo tik sapnas  :(  Pabusiu pogrindy kurį laiką.....bėra noro bendraut . Gražios visom dienos, nesirkit

Atsakyti
Su Valentino diena!

vartotojo įkelta nuotrauka

O cia spec.Kruopytei nuo Kostuko! Miauuuuuuuuu!!!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labuka,

ir aš noriu pamatyti Lapynos norą....  :ax: 

Su Valentynke  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :heart:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Ale cekavos visos :D Kokią kokią... A ką aš galėjau nužiūrėt? ǹugi meiniukę pas veisėją. :D  Kiek vežu Tytę, tiek vis ją pasiglostau (gretimam voljere). Mažikė ji, beveik iš standarto iškrentanti, palikta tik už spalvą (mėlyna). Sakė, 1-2 vadas darys ir sterilizuos. Ir atiduos... Tai ir užsirašiau į eilę. Sakiau, per metus kaip nors su vyru susitarsiu. :) Bet ji, kaip ir Tytė, niekaip nenudžiugina palikuonimis. Ir išvis jos morčių nesimato (ji amžiaus panašiai kaip Tytė, t.y. beveik 2 metai). Žodžiu, tik vietą voljere užima  :rolleyes:

Rodau

ec475e3696abd3bfc222ea2c50bd24ab401.jpg

Vasarą jos kailis ne toks prabangus, tada ji paprasta pilka pelytė. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 14 vasario 2017 - 10:55

O naujam name niekur neisipakuos tas akvariumas? 

Lapyna labai garži mėlynkailė :D Na jau matau kaip po metų 4 katės pas jus :D Tytė, Tytės vaikas, Mika ir šitas grožis :) 

Lauksiu labai Tutės  :) Pasiilgau jau tos voverės :)

Atsakyti

Turbūt nebus Tytės vaikų. Veisėja sakė, kad katino taip ir neprisileido. Matyt, nepatinka jai tokie macho :rolleyes:  (labai aršus tas katinas, man į ranką iki kraujo įkando, kad neteisingai paglosčiau)

Atsakyti
Šponkiau, linkiu viską išsiaiškinti ir susiremontuoti sveikatą 4u.gif

Diinka 4u.gif

Lapyna, vaje kokia gražuolytė mėlynkailė wub.gif Nekankinkit jūs tų katinėlių su tais morčiais, sterilizuokit ir ramiai gyvenkit 4u.gif Geriau darbuokis TB psichologiniame paruošime kačių didėjimo klausimais biggrin.gif

Kokie Kostuko linkėjimai thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos :4u: Koks grožis mėlynas, Lapyna  :wub: apykaklė kokia :wub: Giliukaš :wub: Pončas labai gražus :4u: Šponkiuk  :4u:

Diinka, labai sunku, kai dingsta... :heart: Linkėjimai iš Druskininkų 5bd60d1ff1210838c65205a7db044f23241.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 14 vasario 2017 - 11:23

Sveikos

Vaje kokis Kostukas romantiškas, parnešiu vakare liniėjimus Kruopai

Linkėjimai iš Druskininkų kokie spalvingi

Šponkuti - linkiu kad visos sveikatos bėdos paiškėtų ir išsispręstų

Diinkai - apkabinimas

Na ir  neriu į darbus atgal

Atsakyti

O naujam name niekur neisipakuos tas akvariumas? 

Sunkokai. Bet jei neparduosim, tai vešim pas MB tėvus, o po to jau ir į namą. Biški nervina tikimybė 200km į vieną pusę vežiojimas ( o jo gabaritai ir svoris nemenki), bet Vilniuje nebūtų kur laikyti dabar. Na tikiuosi parduosiu. Reik vakare nufotografuoti ir dėti skelbimą, bet taip ir neradom to sušikto dangtelio. Teta sakė prieš savaitę katės nukniso ir ji pati jo ieškojo, ir nerado. 

Diinka, laikykis  :4u:​ 

Atsakyti