Kažkokia nekokia diena
radom sutrukusias grindis, perdžiūvo matyt per 5 metus parketas ir sugalvojo atsiskirti. Kaip tyčia.. Reikia sugalvoti, kaip sutvarkyti. Noriu nufotkinti didįjį akvariumą pardavimui, tai katės sugebėjo vieno dangčio kamštuką iškrapštyti ir nužaisti. Niekur nerandu. Įsijungiau telefone prožektorių, šviečian po šaldytuvu, nukrito ant plytelių. Suskilo telefono stiklas.
nu Šponkiukai būna dienų lyg tyčia .....
Oi, Šponkuti, nu gi būna tokių dienų
Šponkiau ,na tau tikrai TRYLIKTA ![]()
Ruste, jei dar niekam nepažadėjai ,tai pirksiu tą alyvinių atspalvių gražuolį....
Aš šiandien po visos dienos darbo, tai galva sunki kaip puodynė, todėl tik perduosiu visoms linkėjimus ir eisiu ilsėtis
</p><p></p><p>Ruste, jei dar niekam nepažadėjai ,tai pirksiu tą alyvinių atspalvių gražuolį....
</p><p></p><p>Aš šiandien po visos dienos darbo, tai galva sunki kaip puodynė, todėl tik perduosiu visoms linkėjimus ir eisiu ilsėtis
</p>
Nepažadėjau
Kiek dalinausi FB, dar niekas neužpageidavo
Susirašykim Fb adresus ir visa kita.
Pončas tavo!
Labas rytas
Pasveikinkit savo mylimiausius ir brangiausius dvikojus ir keturkojus
.Gal ir vaikiška šventė, bet savotiškai graži.
Šponkiuk, kad šita diena tau būtų geresne
Gaila, kad akvą parduodat, gražus jis pas jus ![]()
Geros darbo dienos, sergantiems linkiu greito pasveikimo ![]()
Lisitėja, parduodam, jei nebus norinčių pirkti, tuomet vešim pas MB tėvus sandėliuoti.
Tradiciškai, kai keliauju iš daktarų, keliu upės vaizdą:
Buvau pas tuk tuk daktarą per valentinkę
Sakė greičiausiai aš apdovanota papildomu nervu. Dabar reikia pasidaryti širdies monitoringą ir keliausiu pas aukštesnio lygio daktarą į santariškes.
Labas rytas,
Šponkiuk, už naują, geresnę (tikėkimės) dieną
Mika liūdi be Tytės... Slapstosi, o kai nesislapsto, tai blaškosi ir miauksi. Tytė per morčių tiek nemiauksi. Šiandien parvešiu jos kolegę, gal pagerės ![]()
Noriu trečios katės
Žinau, kokios konkrečiai. Ir man šiandien netgi ją duotų! Obettačiau... Vyrui bijau net užsiminti...
Tai tu ją šiandien vietoj Tytės parvešk
Tytė tegu pabūna veislyne dar truputį
namuose kaip ir 2 katės bus vienu metu
Lapyna kokios nori?
Sponkiau vajej kiek vakar apturejai nuostolių
O lofto pirkejai nenori akvo už papildomą mokestį?
Tute būk mano Valentina ![]()
visus ir visas mylimas ir mylinčias, mylimus ir murkiančius su širdeline diena
Šponkiuk, vakar tau diena kaip tyčia pakliuvo
Zundyte, tai su nauju pirkiniu tave
Lapyna, kokios nori, baisiai cekava? Tai tu tikrai dabar naują parvežk ir bus dvi katės. TB ir nepastebės
Kaži, kaip ten Diinka? Ar Čiučiukas neatsirado?
oi bus bus, gryzusi ispuosiu
laba diena
Kokios kates dar norisi Lapynai?