Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

oho, tiksliai, neįtikėtinas plepumas biggrin.gif

Šponkiuk, tu dar atostogose ar jau darbuose?

Aš šiandien susibiesinau ax.gif Nupirkau vaikui žieminius batus Oze už 80 eur. Pavaliau bespalviu tepalu ir nuėjo tie batai dėmėm. Atrodo kad sušlapę. Ir dar kabliukas iškrito. Nunešiau į parduotuvę, parašiau pretenziją. Nagrinėjo 2 savaites ir pareiškė, kad aš pati kalta, ne ta priemone valiau kaip reikia. O svarbiausia, šį savaitgalį Batų kalne šitus batus radau už 33 eur! Tai nei pinigų, nei normalių batų. Tai va, pasiguodžiau ax.gif
Atsakyti

Aha, jau darbe. Sunkiai dirbasi :)

Blyn gaila pinigų už batus, kaina dar kokia.. 

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 vasario 2017 - 17:01

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 vasario 2017 - 17:01

ne nu tris kartus nulūžo SM o po to bac, jau trys atsakymai.. nu ir tegu.. 

Atsakyti
Aš tai net bebūčiau sakiusi, kad kuo tepiau.Perėjo per lauką, ir nuėjo dėmėmis. Žinia, kad gaila batų ir pinigų.Bet ir antkainiai pas juos žvėriški doh.gif
Šponkiuk, gal jau darbas baigėsi.Tikrai sunku, unsure.gif taip tiesiai iš oro uosto į darbus,
Atsakyti

Šiandien kaip tik ir anksčiau į darbą, ir ilgiau būsiu, nes ryt einu pas kardiologą, tai kadangi pas mus yra laiko apskaitos sistema, tai nenoriu savaitės gale minusą turėti ir ilgai atidirbinėti, žodžiu kaupiu pliusą sistemoje :)

Atsakyti
Daredi, gaila del batu blink.gif dar už tokią kainą.
Dabar kainos ir kokybės santykis kažkoks neadekvatus.
Apus, nusipirkai kostiumą? Sorry, jei rašei, aš priebėgom SM kurį laiką skaičiau ax.gif
Atsakyti
Daredi, skanus 4u.gif KOlegems nunesiau, palaukiau kol isragavo ir tik tada pasakiau, kad burokeliai biggrin.gif

Labas dienas, Magnuna kur tai prasmegusi, matyt skendi darbuose
Atsakyti

Daredi, gaila del batu blink.gifdar už tokią kainą.
Dabar kainos ir kokybės santykis kažkoks neadekvatus.
Apus, nusipirkai kostiumą? Sorry, jei rašei, aš priebėgom SM kurį laiką skaičiau ax.gif

Jo turiu !!!! 

Atsakyti

nu va penktadieni Gufai siulus isimines, ziuresim kas ten po tuo voku dedasi ....

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

Labas dienas, Magnuna kur tai prasmegusi, matyt skendi darbuose

Busyt - juo, darbai užplūdę, kolegė savaitę atostogose buvo ir šiandien turėjo darban ateiti, o vat ėmė ir gripas pas ją į svečius užėjo, o darbe mane visi į gabalus plėšo, nu gi žinai, taip visada būna, kai tik lieki darbe viena, taip ir sugriūva ant galvos visi darbai  :)  tai stebiu jus iš užribio, nebūna jėgų ir minčių rašyti. Dar kokis tai trydvirusis buvo užpuolęs, tai nė nuotaikos nė apetito nebuvo. Nu bet nieko, viskas praeis  :)  vat pamačiau nuodėmingą pyragą ir jaučiu apetitas pareina, griebčiau gabalą  :D 

Apie šildytojus - Grikelis beveik kas vakarą ateina manęs apkabinti ir užmigdyti  :D​ 

Atsakyti