Lisitėja, esame buvę ir Birštono Eglėje. Patiko. Mano uošviai yra Birštono Eglės fanai- buvo gal kokius 8 kartus.
Baukide, pas jus čenakai, pas mumi- salotai

Ahabi - labai užjaučiu dėl Mamos netekties ![]()
Mumytis poilsiaujantis po turiningo savaitgalio ![]()
Ainu su Čija turbt vistik džiaugiasi namo parkeliavusios
nors ir anuos namuos ir valgyti davė ir glostė ![]()
O orelis šiandien iš tiesų toks, kad nesinori nosį laukan kišti, labai jau žvarbus vėjas
Labas vakaras,
Ahabi, užuojauta.
Sunkus Tau dabar metas.
Katai visi fantastiški, jau nesuskaičiuosiu po vieną.
Vicečempionas Mumis kad pavargęs
Aist salotos labai skaniai susižiūrėjo. MB žolėmis tai nepapirktum, o aš va pamatau - ir varvinu seilę. ![]()
Beje, o Ainu nestresavo naujoj vietoj? Ar ji pažiūrėjo į laimingą Čiją ir nusprendė, kad nelygis čia būtų savo kompleksus demonstruot?
Aš savo jaunąjį skautą ir jo pusbrolį šiandien vežiau gerojo darbelio į gyvūnų prieglaudą. Gavo vyrukai kartu su bendražygiais šunis pavedžiot ir paskui kates paglostyt. Buvo vienas mėnesio amžiaus miaukaliukas, kuris nupirko visus vaikus. Bent keli norėjo įsikatinti, tik sakė, kad tėvai nepasirašys.
Rytoj gal kokį vaizdelį parodysiu.

Gielux,buvo tokia istorija su bandele ,kai Viktoriją tarpe tarp chemijų , tėvai nusivežė į Eglę už savo pinigus,o ji kaip žinia, valgyt nelabai nori,pakrapštė lėkštėj keletą makaronų ir paliko ,pasiėmė bandelė ,atsikando ir pasakė, kad nori ją suvalgyti kambaryje su kakava, nes kakavos valgykloje nebuvo na ji nešėsi tą prakąstą bandelė pro duris ,bet buvo sustabdyta darbuotojos,,..nepadėjo jokie aiškinimai ,išplėšė bandelė vaikui iš rankų rėkdama ,kad vėžininkam išlygų nedaro (Vikutės galvytė tuo metu buvo plika ,be plaukučių - nuo chemijos nuslinko)Na paskui ten kilo skandalas,nes jos mama ne iš tų,kur tyli,tai ten ėjo visi atsiprašinėt,net sanatorijos direktorė...užglaistė...bet širdyje liko daug nuosėdų