Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, esame buvę ir Birštono Eglėje. Patiko. Mano uošviai yra Birštono Eglės fanai- buvo gal kokius 8 kartus. 

Baukide, pas jus čenakai, pas mumi- salotai  :D 

IMG_6014.jpg

Atsakyti

Mumytis :wub:

Kaip skaniai atrodo salotai :bigsmile: :essen:

Čenakų jau nėr, nenufotkinau net :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 19 vasario 2017 - 21:33

Profesionaliai apipūkinu lovas. Juodai. Nemokamai :4u:8af507a635457184c62f2601e14bdc72849.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 19 vasario 2017 - 21:40

Apipūkintojas profesionalas Kelvis  :wub: 

Mumis pavargęs  :wub: 

Besisvečiuojanti porelė:

IMG_6015.jpg

Atsakyti
sveikos, Pirmiausia ,didžiausia užuojauta Ahabi dėl Mamytės netekties, prieš devynerius metus, paskutinę vasario dieną ir aš Mamos netekau...Deja, toks gyvenimas.... Lisitėja, aš irgi buvau jau du kartus Birštono Eglėje ir vėl ketinu važiuoti pavasarį.. Pliusai - naujos statybos pastatai, jauku, gražu, personalas visas, nuo registratorių iki kambarinių dirba savo darbą puikiai, sesutės ,masažistės, kineziterapeutės fantastiškos, procedūros kokybiškos, visa programa veikia minutės tikslumu...žodžiu ,labai labai gera aura ten ir gamta aplink fantastiška ir netoli Kauno, per pusvalandį ir nuvažiuoji..be to ,per du metus apsilankant tam tikrą dienų skaičių ,kaupiasi nuolaidos, prasideda lojalumo programos, mes su sese po trečio kartu jau būsim sidarbiniai klijientai Minusai - po pirmo trumpo apsilankymo nepastebėjau , bet po antro apsilankymo per daugiau nei savaitę pastebėjau ir savo k0nu pergyvenau( vėmiau ir viduriavau)tai ,kad valgykla veikia be nuostolių -jei ryte buvo grikių košė, tai vakare bus grikių košės apkepas, jei vakare buvo keptos daržovės - tai ryte bus kiaušinienė su daržovėmis ir tt.Niekas NEIŠMETAMA,daug tokiu ne grynų produktų o visokių makaliošių,.Žinoma nesijaučia kad sena ,bet mano jautrus skrandis pajuto matyt,nes antros dienos naktį pradėjau vemti...paskui žinoma jau rinkausi dietinį stalą, bet ten dažniausiai viskas jau atšalę ir niekas nieko nebepapildo, beveik neturėjau ką valgyti ,į tas košes makaliošes net pasižiūrėt nenorėjau be to žiauriai saldūs visi desertai, kompotai, neįmanoma į burną įsidėti,,be to nieko negalima neštis iš valgyklos ,net prakąsto obuolio, prisimenate mano pasakojimą apie Viktorijos bandelę tai va tiek...
Atsakyti

Garbanė Čija ir karališkoji Ainu :wub: hierarchijos laipteliai čia? :laugh: Kaip gera tokius draugus turėti...kuriems galima palikti porelę :4u:

Atsakyti

Ahabi - labai užjaučiu dėl Mamos netekties  :console:

Mumytis poilsiaujantis po turiningo savaitgalio   :wub:

Ainu su Čija turbt vistik džiaugiasi namo parkeliavusios  :D  nors ir anuos namuos ir valgyti davė ir glostė  :)

O orelis šiandien iš tiesų toks, kad nesinori nosį laukan kišti, labai jau žvarbus vėjas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 19 vasario 2017 - 22:24

Ahabi, nuoširdi užuojauta. Suprantu, neseniai ir mano mama iškeliavo pas Dievulį. Laikykis, būk stipri, nepasiduok sielvartui.

Atsakyti

Labas vakaras,

Ahabi, užuojauta. :console: Sunkus Tau dabar metas.

Katai visi fantastiški, jau nesuskaičiuosiu po vieną. :ax: 

Vicečempionas Mumis kad pavargęs :D  :wub: 

Aist salotos labai skaniai susižiūrėjo. MB žolėmis tai nepapirktum, o aš va pamatau - ir varvinu seilę. :)

Beje, o Ainu nestresavo naujoj vietoj? Ar ji pažiūrėjo į laimingą Čiją ir nusprendė, kad nelygis čia būtų savo kompleksus demonstruot?  :bigsmile: 

Aš savo jaunąjį skautą ir jo pusbrolį šiandien vežiau gerojo darbelio į gyvūnų prieglaudą. Gavo vyrukai kartu su bendražygiais šunis pavedžiot ir paskui kates paglostyt. Buvo vienas mėnesio amžiaus miaukaliukas, kuris nupirko visus vaikus. Bent keli norėjo įsikatinti, tik sakė, kad tėvai nepasirašys. :) Rytoj gal kokį vaizdelį parodysiu.

Atsakyti
Ahabbi, labai užjaučiu del mamos.
Katukai, šuniukai visi patys nuostabiausi ir apipūkintojai, darželinukai, ryžiukai, besisvečiuojantys ir kirminų žudikai. Ai dar delninukių saugotojai biggrin.gif
Zundyt, kas ten su Viktorijos bandele buvo ax.gif suintrigavai.
Aš turiu namie naują žvėrį kurmį-Belissima. Kas tai mano paikai mergai užplaukė blink.gif knisasi į kaldras, pagalves, po žmonėm. Pas mus šiap labai šilta, patys trumpom rankovėm lakstom, tai dėl šalčio tikrai neturėtų. O be to net užklojus vis tiek knisasi...giliau blink.gif radau į sofos skylę pusiau sulindusia. Kas čia do čiūdai?
Aist, receptą salotų išduok ax.gif
Erendira, Colomba, Diiinka kaip laikotes?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atidengiau, kad kvėpuot kuo turetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 vasario 2017 - 22:39

Gielux,buvo tokia istorija su bandele ,kai Viktoriją tarpe tarp chemijų , tėvai nusivežė į Eglę už savo pinigus,o ji kaip žinia, valgyt nelabai nori,pakrapštė lėkštėj keletą makaronų ir paliko ,pasiėmė bandelė ,atsikando ir pasakė, kad nori ją suvalgyti kambaryje su kakava, nes kakavos valgykloje nebuvo na ji nešėsi tą prakąstą bandelė pro  duris ,bet buvo sustabdyta darbuotojos,,..nepadėjo jokie aiškinimai ,išplėšė bandelė vaikui iš rankų rėkdama ,kad vėžininkam išlygų nedaro (Vikutės galvytė tuo metu buvo plika ,be plaukučių -  nuo chemijos nuslinko)Na paskui ten kilo skandalas,nes jos mama ne iš tų,kur tyli,tai ten ėjo visi atsiprašinėt,net sanatorijos direktorė...užglaistė...bet širdyje liko daug nuosėdų

Atsakyti
O tu siaubeli blink.gif na ir tvarka blink.gif
Atsakyti