Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi koks fainas broliu namas wub.gif Azu, ko ispraudet ryzai kampa, a? bigsmile.gif biggrin.gif Akys tik suapvaleje katuko... bigsmile.gif

Baukide, aciuuu wub.gif
Atsakyti

Mumiui sveikinimai su tokia garbinga vieta!

Lapyna nežinojau, kad Mika moka duris atsidaryti. :blink:  Pas mane tik Zuikis moka užšokti ant rankenos. Na dar kartais Inteligentas pasistiebia per visą ilgį ir pabando rankeną nulenkti.

Vėtriuk, sėkmės ir kuo didesnės kantrybės su namo reikalais. :4u:

Mirtis tam oranžiniui kirmiui! Mirtis! Niam niam niam...

db17c8b4b1640e49e9eff927e3bc201b344.JPG

Atsakyti
sveikos merginos, 4u.gif
seniai buvau
einu temutes paskaitinet
tinginiaujantis Makas
vartotojo įkelta nuotrauka
Ramybės ieškanti Rastė
Tutis ir Colis (tėtės šuniukas)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 19 vasario 2017 - 14:52

Sveikos Pupytos, nu ka savaitgalis praleke kaip akimirka, ane? As tai relaksuoju ant Mamuko delninukės....Ka Jus???

018ffd15a2fffdd1aed96211f53ae907592.jpg

Atsakyti

A, tikrai, kur visos dingot? Ar vėjas nunešė? :hmm:

Opa, tai Cukriuko delninukė :oh: ,O tai kaip tavo čiumodanas atrodytų? :lol: Gal į kokią kelionę ruošiesi?

Makas tai ne žodžių, o Rastės akys kiauri veria, biški toks kraupokas žvilgsnis.

Ciucikai kvadratu :oro_buckis:

Azu, ko taip katuką skriaudi ? Akys net ant kaktos lipa :blink:

Čia Lunytė, kirmino nugalėtoja? Biškį maišau Colombos katukus :blush-anim-cl:

Atsakyti
tikrai labai tylu.
Rastukės žvilgsnis piktas. Katytė meili labai, tiesa tik mums su vyru. svetimi jos nepaims ax.gif šnypš..rėks..
Aš po truputį grįžtu į gyvenimą. prieš savaitę palaidojau mamytę. mirė staiga, visai netikėtai. Didžiulis skausmas ir skylė širdy.
po laidotuvių tėvelis su savo Coliuku keletą dienų liko pas mus. Bijojau del katinų. ir ką. Makas pamatęs šuniuką šoko į aukščiausią lentyną ir žiūrėjo va tokiom blink.gif akim. maždaug kas tas..
bet netrukus visi draugavo (žinoma be Rastės tik)
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Sveikinu Mumį su garbinga pergale!  :clap: 

Busy auklėtiniai kaip veiksmo filme- off mygtuko neturi.  :laugh:  Kiara gražOlė, ale mamkos įkyrumas  :hihihi:  Tutė svajoklė  :wub: 

Azu ryžas kampan įspraustas  :ninja: 

Kostia kelionėn susiruošęs.  :good: 

Ahabi, užuoja dėl netekties  :4u: 

Vėtra, sklandaus biurokratizmo pakeliui į namą  :4u: 

Grikis pilvūzą išvertęs, visas apsipatenkinęs.  :wub: 

Mes vakar grįžom iš Birštono "Vytautas Mineral Spa". Vakare nuėjome "Emilijos" pažiūrėt. Visiems patiko. Manau, kiekvienas iš mūsų šeimos kažkuo praturtėjome. Sūnus fimas "užkabino" vienaip, mano vyrą- kitaip, mane- dar trečiaip... Neverkiau ( prisipažįstu, kad filmų žiūrėjime aš beviltiška Ledo karalienė- neverkiau nei kai Bembio mama, nei kai Hatčiko šeimininkas mirė ), tačiau finalinė daina emociškai stipriai užkabino. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi režisieriaus ir komandos darbu.  :first: 

Šiandien nuvažiavome parsivežti Ainu su Čija iš draugų. Dabar jau vėl full house'as kaip tame pokeryje. 

Atsakyti

Kur, sakai, važiuosim? Namo? O tai čia kas tada? Viešbutis? Maisto duoda, glostyt glosto, tualetą išvalo. Chmmm...nevažiuosiu.  :bebe: 

IMG_6013.jpg

Atsakyti

Lisiteja, ne niekur nelekiam-dariau generaline uborka namuose... Tai Kostei dziaugsmas-dezes, lagaminai ir t.t.t. :))

Ahabi, nuosirdi uzuojauta. Zinau ka reiskia netekti Mamos...

Atsakyti

Ahabi, kaip gaila, gili užuojauta, tik tiek galiu.Laikykis, kaip nors :4u:

O kas nors iš esate buvusios Birštono Eglėje ?Mes visada važiuodavom į Druskininkų Eglę+, gal ir Birštone kas nors panašaus yra.Skaičiau, skaičiau, vis tiek ten man neaišku. Labai patiko kaip Druskininkuose pliuse viskas vienoje vietoje.

Atsakyti

Tutukas šunų daržely apie Giliuką švajoja :wub: :D 

Vosilisijus slepiasi, nepozuoja vaikinas :wub: Rastės žvilgsnis :wub:

Makas pilvūziukas :wub:

jorkučiai :wub:

Kostia susiruošęs keliauti :)

Colomba, kirmis gyvas? :unsure: :D

Ainu visur jaučiasi ir atrodo puikiai :bigsmile:

Ahabi, užjaučiu :heart:

Mes senamiesty buvom, nu šlapia šalta, bet pavaikščiojom :) čenakai vakarienei :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 19 vasario 2017 - 20:16

Kas labiausiai pavargo šį savaitgalį poilsis :)

05560b120c45735aff5c1510bf6a1c38232.jpg

Atsakyti