Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Beje, o Ainu nestresavo naujoj vietoj? Ar ji pažiūrėjo į laimingą Čiją ir nusprendė, kad nelygis čia būtų savo kompleksus demonstruot?  :bigsmile:

Ainu su Čija nuo mažens įpratusios mums kažkur išvykus būti išvežtos arba pas giminaites "į kaimą" ( ten ypač smagu joms būna vasarą, nes  Ainu leidžiama tetų priežiūroje po lauką pamaklinėt kasdieną, o Čija turi galimybę voliotis tarp lysvių arba šiltnamyje nuėsti agurkus), arba pas mano draugę namie ( jos vaikai- nuostabūs Čijos ir Ainu auklinai), arba pas uošvius Panevėžyje. Visas šias tris vietas, manau, ir šuo, ir katė jau gerai atpažįsta ir nestresuoja. 

Atsakyti

Aist, receptą salotų išduok ax.gif

Pomidorų rinkinys ( kumato, geltonieji, marmande), paprikos saldžios, saulėgražų daigai, sūris burata ( arba minkštu/skystu vidumi buffalo mozarela), baziliko lapeliai, druska, pipirai, alyvuogių aliejus, sau dar užpurškiu truputį balzaminio acto ( vaikai jo nemėgsta, jiems nepurškiu). Ir juodos duonos su kanapėmis riekė šalia. Mūsų šeimos mėgstamiausios salotos. Svarbu turėti skanius kvapnius pomidorus ir šviežios grietinėlės burata arba bufalo mozarelos sūrį. 

Atsakyti

Labas rytas, visiems pūkuotukam  ir jų šeimininkėms :4u:

Dėkui Aist už salotas. Bet aš palauksiu savų, šiltnaminių.Dabar pardėj kažkokie, na  ne tokie Burata sūris, tai man negirdėta, bet būtinai susirasiu nors pasižiūrėti.

Dėl sanatorijos maisto, taip, ten viskas subalansuota be atliekų.Kiek tai sveika, nediskutuosiu, bet....

Kaip man mišrainės - makalošės neaktualu, vengiu majonezo dėl apimčių,  tai jokio pablogėjimo neturėjau.Druskininkai tai jau viskas žinoma, visos apylinkės aplandžiotos, sanatorija kaip namai. Rūpi ką nors  kitą išbandyti. Man svarbu, kad vandens neribotais kiekiais būtų.

O kaip mažylė Viktorija laikosi? Tikiuosi pačių geriausių naujienų.

Kur Diinka, Erodė, prapuolė? Dar kažkas seniai besirodė.Labai norėčiau tikėti,kad pas jas tik nekalbadieniai :unsure:

Atsakyti
Labas rytelis visoms 4u.gif ir aš iš pačio ryto atšlepsėjau per balas su jumis pasisveikinti.

Viską skaičiau, viską žiūrėjau tik kažkaip pačiai nebuvo įkvėpimo rašyt, gal artėjantis pavasaris veikia. unsure.gif
Ahabi užuojauta tau 4u.gif

Na o pas mane džiugios žinios, nes Magu (katytė) surado naujus namus.
O juodieji pūkiai Mobis ir Munis, jau po truputį drąsėja. Namus jau ištyrinėjo, žaidžia abu kaip pasitę, bet va man priartėjus bėga slėptis. Bet savaitgalį labai apsidžiaugiau, nes vienas iš jų taip nedrąsiai atėjo ant kelių ir atsigulė. Leidosi glostomas, kad pradėjo vartytis. Labai nudžiugino, nes kuo greičiau jie bus drąsesni tuo greičiau suras namus. Tas drąsuolis labai nori su Pūkyte draugauti biggrin.gif
Na ir pasirodom, tiesa abi nuotraukos yra vieno Mobio, kito nepavyko nufotkinti, bet jie vistiek vienodi. Bandžiau ieškot skirtumo tarp jų, tai lyg tai akyčių spalva skiriasi.
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip čia taip ramu blink.gif Dirbat visos ar ne unsure.gif O aš tingiu dirbt, pirmadienis doh.gif Po šitiek išeiginių labai jau sunku įsivažiuot
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Visą savaitgalį pratinginiavau ir nieko doro nenuveikiau. Visur šlapia, niūru, tai nesinorėjo ir šiltų namų niekur lysti.

Mūsų su Lisitėja požiūris į žiemą tiesiog identiškas bigsmile.gif

Mumiukui sveikinimai su garbinga prizine vieta 4u.gif

Vėtra, jums kantrybės ir kiek įmanoma lengvesnio biurokratinio kelio link namo svajonės 4u.gif

Ahabi, užuojauta dėl mamos, kaip čia taip staiga ir netikėtai console.gif

Erendira, su kiniečiais, matyt, reikės dar palaukti. Dabar aš dirbu viena ir nelabai galiu išeiti. Bet jei tu nieko prieš, galim po darbo kavos išgerti arba susitikti tau patogiu laiku ax.gif

Ir visam visam mūsų temos gyvūnijos pasauliui wub.gif
Atsakyti

Sveikos :4u: Bela kurmytė :D :wub: Juoduliukas :wub: :wub: :wub:

Sanatorijos tvarka dėl maisto... Liūdna... Viktorijai linkėjimai :4u:

Lapyna, šaunuoliai vaikai :4u:​ mano dičkiui irgi gerojo darbelio reikia, vis neprisiruošiu nuvežt :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 20 vasario 2017 - 10:25

Gufiui ir Apus  :4u:  :4u:  :4u:​  greičiau sveikti katyčiui

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ahabi, užjaučiu...

Šponkuti, kaip Bugi ? Ar pagerėjo tyrimai ?

Kelvis koks trumpaplaukis atrodo, pametęs rudą lapės apykaklę wub.gif

Mumiui tris kartus valio už prizinę vietą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lapyna, o į kokią prieglaudą vežei? Maniškė buvo užsiminusi apie tokį norą, tik dabar su laiku labai striuka.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 20, 07:11)
<p>Labas rytas, visiems pūkuotukam  ir jų šeimininkėms 4u.gif</p>
<p>Dėkui Aist už salotas. Bet aš palauksiu savų, šiltnaminių.Dabar pardėj kažkokie, na  ne tokie Burata sūris, tai man negirdėta, bet būtinai susirasiu nors pasižiūrėti.</p>
<p>Dėl sanatorijos maisto, taip, ten viskas subalansuota be atliekų.Kiek tai sveika, nediskutuosiu, bet....</p>
<p>Kaip man mišrainės - makalošės neaktualu, vengiu majonezo dėl apimčių,  tai jokio pablogėjimo neturėjau.Druskininkai tai jau viskas žinoma, visos apylinkės aplandžiotos, sanatorija kaip namai. Rūpi ką nors  kitą išbandyti. Man svarbu, kad vandens neribotais kiekiais būtų.</p>
<p>O kaip mažylė Viktorija laikosi? Tikiuosi pačių geriausių naujienų.</p>
<p>Kur Diinka, Erodė, prapuolė? Dar kažkas seniai besirodė.Labai norėčiau tikėti,kad pas jas tik nekalbadieniai unsure.gif</p>

Man tiesiog nekalbadieniai. Viskas gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaitau.
Atsakyti

Sveiki,

Mobis kokio grožio juočkis :wub:

Lapyna, o į kokią prieglaudą vežei? 

Ten ne aš organizavau, ten skautų vadovės. Aš tik transportas buvau :)

Važiavom į Tautmilės prieglaudėlę Rasų g. Dar atvežėm visokių dėžučių, laikraščių, senų patalynių, kai kurie vaikai guoliukų pripynė, aš mažai naudojamą puodą atidaviau. Ta priegauda iš mažiau žinomų ir mažiau remiamų, tai jiems visko trūksta.

Va mažiausioji katytė:

0e6ca4fb753226a2bb684dba48153b12666.jpg

O čia jauna katė su savo istorija. Kai ją prižiūrinti močiutė mirė, tai ji nuo tos močiutės tris dienas ir nesitraukė. Šiaip labai sociali ir padūkus.

0a3ccf66fa4045a759def0bd098df5e0606.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 vasario 2017 - 11:44