Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

aš neprapuolus, tiesiog..... :( ...nežinau kada atlėgs.....jau 3 sav. gyvenu nervinei įtampoj, nebemoku atsipalaiduot...dar ir susidėjo ne viena problemėlė....jau sakiau šiandien eisiu pasitart su vaistininku :)  širdis maskatuotis pradėjo. o šiaip viskas gerai, globotinius praktiškai išsidovanojau, liko murziai :) nieks foto nepadaro, na o broliui dar ir iki operacijos daaugt reikia... bet su jais smagu... sunku bus išrinkt šeimininką...čia jau turbūt niekam nereikia mažo džiaugsmo ? Prie laukinukės 9 mėn milos (rodžiau) eilė susidarė.... dabar sesė jos globoj bailesnė šiek tiek...ir 2  iš to paties kleboniškio sterilizavau, perlaikiau ir paleidau- visiškai laukinės...kokį mėn pailsėsiu sąliginai...o tada prasidsės...

Lapyna, Tautmilės prieglauda žinoma tikrai neblogai, kaip ir pati Tautmilė , šauni moteris. va prisidaviau kad gyva...ir vėl prapulsiu .....

Atsakyti
Diinka, tai kaip suprantu, taip ir neatsirado? verysad.gif Nu graudu kaip...

Atsakyti

Diinka, užuojauta :4u:

Klausykit, o jūs nesusidūrę su katės kraujavimu tuštinantis? :unsure:  Dar nežinau tiksliai kuri, bet panašu, kad Tytė. Antrą kartą randu kraujuotą "baranką". Pirmąkart buvo prieš 2 dienas. Nesu 100 proc tikra, kad nebuvo daugiau, bet tiesiog kol užkasdavo, tol nesimatė.  Veterinarė telefonu sakė, kad gali būti kolitas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 vasario 2017 - 13:08
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 20, 13:07)
<p>Diinka, užuojauta 4u.gif</p>
<p>Klausykit, o jūs nesusidūrę su katės kraujavimu tuštinantis? unsure.gif  Dar nežinau tiksliai kuri, bet panašu, kad Tytė. Antrą kartą randu kraujuotą "baranką". Pirmąkart buvo prieš 2 dienas. Nesu 100 proc tikra, kad nebuvo daugiau, bet tiesiog kol užkasdavo, tol nesimatė.  Veterinarė telefonu sakė, kad gali būti kolitas.</p>

Dievuliau, ne. Kas tai Zaizai, jetus...
Tik Kingas skystai daro. Bet jam vėl antibai. Mąstau apie tą dantų rovimą... jam neužgyja opos burnoj, nors taip nebesmirda. Ilgalaikiai hormonai ir antibai.
Man jau nusibodo juos šert, o Kingūzas skystai daro.
Tašę reik vežt vetams, nežinau, kada ištaikyt šią savaitę.

Sudaviau kitokių vaistų 10 d., nes tyrimai nepagerėję.
\Ėda puikiai, pas mus dabar kuris kurį apvalgys...
Tašė ėda mažių maistą, Kingas savo, mažės Kingo...
Atiminėju pastoviai.
unsure.gif

Dar mielai paimčiau to džiaugsmo, bet bijau išsikrausčius netilpt su visais...
Diinka, nežinau, kaip paguosti... console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 vasario 2017 - 13:46
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 20, 13:07)

<p>Klausykit, o jūs nesusidūrę su katės kraujavimu tuštinantis? unsure.gif  Dar nežinau tiksliai kuri, bet panašu, kad Tytė. Antrą kartą randu kraujuotą "baranką".   Veterinarė telefonu sakė, kad gali būti kolitas.</p>

Neleisk jai gerti iš to klozeto. Man tai vis akyse reklama kur įsukūrusi visa karalystė bjaurių padarų, fuuiii . Nesakau kad nuo to gali būti, bet vis tiek...
Atsakyti
busy, ar parašė tau dėl to katinuko, kur prašė pinigėlių operacijai?
Atsakyti

Vidam, nebeleidžiam. Kai pradėjo gert iš fontanėlio, unitazus uždarėm. Dabar išvis iš krano lakt išmoko. Čia kažkas kito.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 20, 14:57)
<p>Vidam, nebeleidžiam. Kai pradėjo gert iš fontanėlio, unitazus uždarėm. Dabar išvis iš krano lakt išmoko. Čia kažkas kito.</p>

Vaistų nuo kirminų nedavei?

manieji visi, ir globotiniai, ir nuosavi būdavo pakraujuodavo kokį kartą kitą po vaistų. Paviduriuodavo irgi kažkiek.
Atsakyti

Kažkas mane minėjo, prisiduodu, kad gyva, tik naujam darbe, tai esu užsikasusi. [b]Ahabi,[/b] užuojauta dėl netekties... :4u:

Lapyna, 20 Vas 2017 - 14:57, parašė: Vidam, nebeleidžiam. Kai pradėjo gert iš fontanėlio, unitazus uždarėm. Dabar išvis iš krano lakt išmoko. Čia kažkas kito.
Inteligentui buvo, kai antrą kartą grąžino, netiko maistas. Lunai irgi buvo, pirmuonys buvo.
Atsakyti
Vidam, nea 4u.gif

Diinkut, gal mano petys tau tiktu? Bet kokiu atveju, laikykis

Tytei pasveikimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 vasario 2017 - 17:10

Sveikatos  visu pupom :) mes eilini kart is veto.... nu kaip sunkiai viskas gyja.... sako kitiem savaite ir usio ... Gufai min mėnuo .... 

Atsakyti
ačiū mergaitės už palaikymą. labai sunku man..vaikams..tėčiui ir sesei..
šiandien darbo daug turejau. susikaupė per nedarbo savaitę tai dirbau dirbau užsimiršti stengiausi.
mano organizmo reakcija į stresą- valgymas. žinau, kad žmonėms būna taip, kad visai nevalgo, man priešigai..ir jaučiu, kad svorio priaugau
Atsakyti