Čijai ,baisiosios šakos nugalėtojai ![]()
O ką, ten pas jus sostinėje sniego visai nėra?
Galiu atmesti nors 5 cm. Pas mus per naktį gal 10-15 cm prikrito, ir dar žada.
Nikutė tikrąja prasmė užlipus ant kupros ![]()
Lisiteja sniega sau pasilaikykit !
Aist - mergaite tu mergaite !
ner kam Čijai pagalius is tako nurimkt?
Visom linkejimai, Gufa ... letai labai letai bet gyja.... ryt dienai leido bliuda nuimt ir ziuret jei nelys prie akies- leis nuo pirmadienio visai nedet... deja nakciai kai nematau bliudas grys....
Visu pukuotirms po pele, visiem gimtuvininkam po dvi !!! ![]()
Labas šeštadienis
Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad Špulytė atrado savo apetitą
ir Zundytės tetai - daugiau jokių ligoninių
Gufai irgi linkėjimai
džiugu, kad pagaliau katukas laisvės gavo
Lisitėjos pagalviniai sostų karai
Čija - įžūlių šakų tramdytoja
Nikutė - ant pečių pasilypėjusi namus apžiūri
Na o aš kaip visada, 5.30 sužinojau, kad šiandien šeštadienis t. y. ėjimo į svečius diena , Kruopydliukas man apie tai paslaugiai pranešė
Erendira - kaip tavo traktorius, gal jau baigi važinėtis? Gal turėsi laiko kitą savaitę susitikti?
Sveikos
Kaip džiaugiuosi, jog Gufis išlaisvintas
dabar tegu tik sklandžiai gyja akis.
Ainu 7 ryto gailų kniaukimą buvo už mūsų miegamojo durų įjungusi:" Pramigot ar ką? Įleiskit pas save kambarin katytę našlaitę sušalusią meilės išsiilgusią..." Vyras nučiupęs žurnalą ėjo rėksnei taisyklių aiškint, bet Ainu iš žingsnių pažino, kas jos laukia, ir kažkur "išgaravo". Grįžo vyras netrukus lovon sumišęs- " Neradau aš jos...". Po 5 minučių dar keli gailūs kniauktelėjimai iš toliau pasikartojo ir nurimo. Aš dar užmigau iki 9, kai galutinai prižadino Čijos serijinis lojimas, nes už tvoros užmatė praeinančią benamę katę. "Prakeiktas zoologijos sodas ramiai miegot neduoda, reikėjo gyvatę ir tarantulą augint",- pasiguodžiau vyrui, bet tas jau nuo 7 ryto Ainu dėka nebeužmigęs ir šalia tyliai skaitęs knygą tik šyptelėjo.
Važiuojam pas mano tėvus, galvojam vakarop nulėkti kartu į Pakruojo dvarą ledo skulptūrų pažiūrėti. Graži saulėta diena kelia nuotaiką.
Špulytė gražuolė.
Ar mėgsta ant kelių gulėt, ar labiau savarankiška katytė? Zundyt, aš keldama nuotrauką spaudžiu ant ikonėlės ( žalsvai melsvas kvadratėlis), iššoka naujas langas ant viršaus "nuotraukos ypatybės", į ten įdedu nukopijuotą nuotraukos tiesioginę nuorodą iš postimg.cc ( kraudama ten nuotrauką pasirenku 640x480 dydį), spaudi "gerai". Foto atsiranda tekste.