Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. Oras įdomus. Kol pravažiavau 20 km  buvo pūga saulė kruša saulė vėl pūga.... grįžom namo Gilė siurprizą padariusi -sugraužė telefo pakrovėjo laidą 😈😈 nu supykau.... toks geras ilgas buvo. Kiti namuose esantys trumpi...  na jos tas graužimas tai jaip šuns - mačiau net kraiko dėžės kampą graužė...dantys gal kokie ...

Atsakyti

Daiktai yra dedami į jiems skirtas vietas, o ne mėtomi bet kur.Nemokat tvarkos,  Gilė išmokins :mirksiukas: Kol Molis neišeidavo į kiemą, labai daug smulkių daiktų yra nužaidinęs.Nieko negalima būdavo palikti ant žurnalinio staliuko.Taip techniškai išžvejodavo iš padėkliuko, ir sveikas dingęs. Dabar nebekenkia, bet aš jau esu išauklėta, viską moku pasidėti į vietą. :didis:

Šiandien keliausim į svečius, atseit žiemą vysim.Tai vietoje blynų nusivešiu vaflių. :hihihi:

Atsakyti

Na žinau. Pati palikau ant lovos. Pati kalta.  Nu bet vistiek pikta ☺ bet ir norėk graužti laidą.....😕😕   O žiemą tai vykit lauk. Nusibodo...baaaisiai pavasario norisi...   Mes irgi eisim į svečius. Tik ne žiemos vyt o pas mb brolį įspūdžių ir lauktuvių iš Afrikos-Indijos- tailando . Vakar grįžo mėnesį keliavęs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 vasario 2017 - 16:49
Labas vakaras, kaip jūsų savaitgalis?
URL=http://www.radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
Atsakyti

vaje, Makas šlaputėlis  :D  maudynių diena buvo?  :D 

Rine - dantukai Giliukei matyt pradeda keistis, štai ir graužia viską  :4u:  Kruopa man kelias ausines nugraužusi, vos nusisukdavau, jau ir stveria už laido, tiesiog iš rankų, paskum išaugo ir baigėsi  :) 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 02 25, 19:37)
<p>vaje, <strong>Makas </strong>šlaputėlis  biggrin.gif  maudynių diena buvo?  biggrin.gif 

Taip. Rastei taip pat
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Rastytė - gražuolė  :wub:  :wub:  ir kaip pavyko maudynės? nesipriešino?

Atsakyti

Ahabi o tai su šampunais maudai? ar tik šiaip po vandeniu pakiši? Aš Giliuko niekad nesu maudžius per 2 metus :) Man jis išvis kvapo jokio neturi , o letenytes baltos baltos :)

Ką aš du metuš nešipraušęš!

488e0cadb9dd741d967d9e01a2b05166781.jpg

Atsakyti
Gražuoliš baltalapčiš Gyliukaš
su šampūnu smile.gif atsiklaisiau veisėjos pirmiausia tai pasakė, kad pati už maudymą ir rekomendavo kas tris mėnesius. Kaip pvz. Rastės kailiukas būna tarsi riebaluotas, nebeśvarus, o po maudynių puri, švari. Tas pats ir su Maku.
Lipa į lovas, ant spintelių...man švariau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 25 vasario 2017 - 21:28

Gali būti žinau kad va sfinksai tikrai maudomi :)  Dėl garbaniu maniau jos išvis nei seresi nei riebaluojasi :) gražuoliai pas tave katukai , Makas auga ant mielių jau visas katinas atrodo :)

Atsakyti

Pas Ahabi pirties diena.Jau du švarūs sėdi :hihihi: Pabandyčiau aš saviškį nuprausti, gal skyrybų ilgam paduotų.

Bet kai į lauką neišeina, ar yra koks tikslas prausti?

Teisingai, Giliuk, nesiduok prausiamas, juk ne šuo koks esi :mmm:

Atsakyti

Gufa irgi neskalbiamas.... kojas pats kas dien plauna, tai as i jo asmenini gyvenima nelendu 🤣😂🤣

Atsakyti