Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Rastė su Maku išskalbti  :D 

Ainu nėra nė karto maudyta per savo 3 metus. Bet švari.  :hmm: 

Atsakyti
Nikita irgi tuoj bus trys metai kai nemaudyta smile.gif O mano nykštukėlis Skipė dešimt metų buvo neskalbta biggrin.gif

Ainu kailinukai papurę, tai kam ją maudyti. Nikita nėra tokia puri, bet kai tokia pakulinė, tai kažin ar maudymas padėtų...o be to tuoj pati vėl susilaižytų. Mėgėja praustis dar ir mane vis taikosi prie to pačio paprausti biggrin.gif
Atsakyti

Maniškiai irgi nemaudyti, tik kelnes vasarą nuskalbiu, jaučiu jeigu Grikelį bandyčiau numaudyti tai anas iš strioko pusę svorio ir pusę plaukų pamestų, užkimštų man visą kanalizaciją, tai ir nemaudau  :)  Mauras kol pas mane gyveno tai per karščius tik vandeniu apliedavau, jam patikdavo, vaikščiodavo po namus šlapias ir specialiai nesipurtydavo, kad kailiukas ilgiau šlapias išliktų  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Vėl mūsų platumose sninga.

Vakar kaip sąžiningai vijom žiemą, šunys irgi vijo.Bet matyt, niekas su vafliais niekas neveja. Reiks blynus kepti ir pervyti. :hmm:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lisitėja ir pas mus atvijot žiemą, jau kvepėjo pavasariu, vis lijo, sniego nebuvo, o šiandien visur balta. Matyt supyko kad per anksti pradėjo ją varyt ir parodė ką gali mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar Pakruojo dvare:

IMG_6058.jpg

IMG_6052.jpg

IMG_6060.jpg

IMG_6064.jpg

Vyresnėlis likęs namo, nes turi daug mokytis, vakar skambina nustebęs: " O tu žinai, šiandien užgavėnės ir kaimynų vaikai buvo atėję skanėstų ar tai blynų prašyti?" Klausiu, ką jiems davė. " Varškės 4 sūrelius",- atsakė. Namie pilna šokoladų ir visokių saldainių ( man pacientai daug pridovanoja, bet tikrai ne visos rūšies saldumynai pas mumy valgomi), o tas žioplelis sūrelius dalina.  :rolleyes: 

Atsakyti

Na žiema dar turi laiko iki trečiadienio o tada jau tegul susipakuoja ir varo į ašigali iki gruodžio :)

Aist na kas šovė į galvą tą davė :) Pas mus dar nevaikšto bet manau antradienį vaikai ateis nes mokyklose antradienį švęs :) Labai gražios skulptūros Pakruojo dvare mano močiutė nuo Pakruojo rajono tai vasaros ten praleistos :) 

Atsakyti

Sveikos. Aist ar patiko Pakruojyje? Mano kaimyninis rajonas tai mėtėmis mėtėmis važiuot ar ne. Bet vakar planai kitokie šiandien oras nežavi plius mb dirba. Pilnas fb nuotraukų iš ten nes gal visi pažįstami ten buvo nulėkę , tai tų skulptūrų sakyčiau neperdaugiausia buvo.... o tas tipo šou buvo kažkoks ?

Kelintokas tavo dydysis kad taip rimtai mokosi ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 vasario 2017 - 12:09

Kai sakau:" Ei, varyk iš nuotraukos, negadink romantikos!"  :devil: 

IMG_6062.jpg

Atsakyti

V- Rine, vienoliktokas tarptautinio bakalaureato ( studijuoja ne pagaal nacionalinę programą, o viską anglų kalba pagal tarptautinę programą). O Pakruojyje mes buvome dieną, tai dar žmonių nebuvo per daug. Bet išvažiuojant temstant jau mane glumino kilometrinės automobilių besirenkančių eilės bei masės besigrumdančių žmonių ir prie bilietų, ir prie skulptūrų. Kurių, beje, buvo nedaug. Bet gi pirmas toks renginys Lietuvoje. Manau, yra, kur tobulėti.  :) 

Atsakyti
aaaišku biggrin.gif tai gal ir gerai kad ir nevažiavom į tą Pakruojį biggrin.gif nes aplamai paskaičius atsiliepimus tai labai daug blogų atsiliepimų...

čia sekmadienis. aš prie puodų sukiojuosi, vaikis pamokas daro (aišku per atostogas laiko tam nebuvo ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ), Gilė irgi šalia. Padeda, Sąžiningai šalia. ilgai pamokas darė, tai net snūstelėjo... bet svarbu šalia smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 vasario 2017 - 16:29

O mes tik pargrįžom iš snieguotųjų miškų.Tundrų tundra, niekaip kitaip nepavadinsi :D Net netikiu, kad kada nors viskas ištirps ir bus žalia. 2cefc452668f.jpge8ab6cdcbd99.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 vasario 2017 - 16:14