V-Rine, dėl katukų tai būk rami - Runciui ir Pedrui tik paduok mylėtojų
UAB'as pas mane, šiaip gaunasi kaip tik gan negriežtai, nes tu gali derintis pagal sutuoktinio darbą, pagal vaikų vežimo grafiką ir pan., tai logiškiausias sprendimas, padaryti laiko apskaitos sistemą. ateidamas į ofisą atsižymi, išeidamas vėl atsižymi
vieną dieną gali ilgiau dirbti, kitą trumpiau. Svarbu kad penktadienį baigiant darbą, būtum išdirbęs reikiamą valandų kiekį.
Dėl laisvo atėjimo laiko, aišku tai negalioja, tiems kas dirba klientų aptarnavime, ten jau numatytas standartinis darbo laikas.
Erendira, be mandarinų gal yra ką reiktų prigriebti iš parduotuvės?
Aš iš darbo išpėdinsiu 17,10, po to namolio, šmutkes paiimsiu: piražoką, surioką ir dar gal ką geriamo rasiu
nepamenu, kas namie yr
. Tikuos namiškai nesuras mano užslėptų šmutkių
Aist, skambtelsiu tau ~17 val. paėmimo dislokacijos tikslių koordinačių suderinimui
Šponkuk, kad vargiai - kiek galima ėsti
mes visad per daug visko prisinešam. Aš kepsiu keksiukus su brokoliais ir turiu raudono vyno butelį, dešrytės, sūriuko...
na aš turėsiu laiko kokią valandą panoramoje prastumti
tai va sugalvojau, kad pajamsiu mandarinų ir jei rasiu nealkoholinio vyno ![]()
Rimiškėj tikrai nealkoholinio vyno būna
Sveikos
smagiu jums glostynų
vis dar turėjau viltį, šiandien iki 16 dirbu, tai galvojau gal....o bet tačiau katinai nesutiko
naujokui lašai į akis kas 2-3 val.... jau taip dieną nemažas tarpas praeina...o čia dar ( MB sulašintų 15...o paskui kažkur tik apie 22 gautųsi) ai kitą kart
Erode, kirpimas atidedamas...akytė prodžioj atrodė tik pašlapiavus, vakar ryte lyg truputį puliavo...o vakare, sloga ir akis baisiausia raudona (nors iš kart tepiau) ...tai dabar jau intensyviai teks lašinti...dar ryžiukai globoj po nukirminimo suviduriavo, teks nuvežt vaistų, dal Fersiukė lyg vėl plikt nori, važiuosiiu žiūrėti kas ten ir kaip...tik sugalvok kur nusirauti
O su naujoku taip turėsim ką veikt pilnos ausys erkių vienoj dar uždegimas prasidėjęs...taip kad tikimybė, kad atsišauks šeimininkai mažėja, beje skelbimus popierinius savpo kaime iškabinau...tyluma.
Šponkiuk, šaunuoliai jūs, o darbo laiko apsk sist man patiktų visai.
Gilė darbininkė
Diinkut
permesiu kitą savaitę tau trupinuką, šitiek reikalų...
<p> </p>
O kas dabar neleidžia?
Aš vis pagalvoju kad būt gerai ką vėl pasimokyt, bet jau juokias iš manęs visi...
Solidarizuojuos su Diinka, mes ramiai pabūsim, jūs ten linksminkitės. Mum gavėnia
Aš katei gautą kraitelį parodysiu.
Va surenčiau katei namelį:
karstyne.jpg 56,22KB
2 Parsiųsta kartųAš šiandien prieš darbą parduotuvėn lėkiau. Turiu vyno, sūrio ir banbonkių
O kas dabar neleidžia?
Ir dirbti ir mokytis dar kartą nepatemsiu. O kol vėl pakeitus darbą pradėsiu padoresnį atlyginimą gauti.. Tai gal aš geriau darysiu, ką dabar darau (tfiu tfiu tfiu, kad neišpirdolintų lauk)