Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gerų jums glostynų. :) Aš truputį padžiūsiu iš pavydo, bet tikėkimės, nuo spektaklio pradžios džiūti baigsiu. :D 

Edule, puikus katės kampas  :bigsmile: 

Daredi, Mika tikra akrobatė, daugybę dalykų moka pasiimti nieko aplink nenumetus ir neišvertus.

Pasirodo, be reikalo išgyriau Miką. Dukra prisipažino, kad ryte balą nuo stalo išvalė, o išverstą vazelę vėl vandens pripylė ir pastatė. :rolleyes: 

Atsakyti

Beje, upė dar labiau patvino :) čia po darbo :  

DSC_2198_01.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 kovo 2017 - 16:16
QUOTE(Daredi @ 2017 03 10, 15:37)
Edule, oho kokie apartamentai bigsmile.gif Pritaikytas iš karto 3 katėms mirksiukas.gif

Aš šiandien prieš darbą parduotuvėn lėkiau. Turiu vyno, sūrio ir banbonkių biggrin.gif

Eina sau, kai gražu. wub.gif
Edule, gal tikrai dar kitą katuką paimk? Diinkos pvz, gera ranka, jau kai džiaugiuos savo drauge Foggy, net negaliu. Visus apvalgo, apeina, apžiūri, gal skaniau ką gavo, skundžiasi, kalbasi su manim, lenda į pažastį naktį - nešąlu tikrai.
Va kokia gražuolė išaugo.
Čia už Kingo, antram plane. vartotojo įkelta nuotrauka
AšalkanaMam,duokvalgyyyyyyttttt...
vartotojo įkelta nuotrauka
EinamValgyt????

O buvo va kokia mažyte, su Nika lygi. O dabar - cha, Nika nebenori žaist, nes Fogi ja nuverčia. Ne lygis karalevai nuverstai būt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 kovo 2017 - 16:21
Čia Manuna užrodė apartamentus smile.gif Jai didelis ačiū! 4u.gif
Dvikojai katinai apžiūrėjo, įvertino, šokoladu pakrikštijo. Labai gera jiems žemoji pakopa - ir paguli ir pasėdi. Superinis dalykas, kad tvirtos tos plokštės - 2 cm storumo!

QUOTE(Daredi @ 2017 03 10, 15:37)
Edule, oho kokie apartamentai bigsmile.gif Pritaikytas iš karto 3 katėms mirksiukas.gif

turiu tokią žydrą svajonę ax.gif

QUOTE(Erode @ 2017 03 10, 16:20)
Eina sau, kai gražu. wub.gif
Edule, gal tikrai dar kitą katuką paimk? Diinkos pvz, gera ranka, jau kai džiaugiuos savo drauge Foggy, net negaliu. Visus apvalgo, apeina, apžiūri, gal skaniau ką gavo, skundžiasi, kalbasi su manim, lenda į pažastį naktį - nešąlu tikrai.
Va kokia gražuolė išaugo.

Kokia faina! wub.gif

Kad aš dar pirmosios katės neturiu...
Apie paprastas kates neturiu blogo žodžio - visos ikitol kieminukės buvo, na išimtis buvo konteinerinis persas, aceit aristokratas biggrin.gif
Kai turėsiu pirmąją, vėliau žiūrėsim ir apie kačių šeimos pagausėjimą. Dabar susiturėsiu nuo komentarų tuo klausimu. ax.gif
Atsakyti

Ką jūs? Mes tai glostom katinukus 

DSC_2204.jpg

DSC_2202.jpg

DSC_2203.jpg

Atsakyti
A kodėl paskutiniam katukui nosytė nenuvalyta?! Kas čia per kasymas, jei katukai liūdnų akių? Skaniukų neatnešėt?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 03 10, 19:14)
A kodėl paskutiniam katukui nosytė nenuvalyta?! Kas čia per kasymas, jei katukai liūdnų akių? Skaniukų neatnešėt?!  blink.gif

Man tai visai neatrodo liūdni, o susidomėję ir šiek tiek išsigandę, juk ne kasdien tie mamkų čiauškančių susirenka mirksiukas.gif O apie Runcelį nežinai jo istorijos, kokį rado vargšelį ir kaip atsigavo pas Erendirą. Jam ir ausytės susiraičiusios, nes man atrodo buvo apšalusios, ir nosiukė tokia.Čia mūsų visų mylimukas, nes nuostabaus charakterio, besirūpinantys visais mažiukais. Net buvo gavęs garbingą tėvo vardą ir jam paskirtas kalendoriuje birželio mėnuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 kovo 2017 - 19:36

Dar foto atmeskit, o tai numirsiu iš pavydo. :PPo darbų juk reikia žmogui pasirelaksuoti.

O koks katas pirmoje nuotraukoje? Matilda? :hmm:

Atsakyti

DSC_2255.jpg

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 03 10, 19:34)
Man tai visai neatrodo liūdni, o susidomėję ir šiek tiek išsigandę, juk ne kasdien tie mamkų čiauškančių susirenka mirksiukas.gif O apie Runcelį nežinai jo istorijos, kokį rado vargšelį ir kaip atsigavo pas Erendirą. Jam ir ausytės susiraičiusios, nes man atrodo buvo apšalusios, ir nosiukė tokia.Čia mūsų visų mylimukas, nes nuostabaus charakterio, besirūpinantys visais mažiukais. Net buvo gavęs garbingą tėvo vardą ir jam paskirtas kalendoriuje birželio mėnuo smile.gif

A va kaip čia! Maniau senas katukas ir nuo to nosis apmusijo. O čia pasirodo išgyvenimo mokyklą praėjęs jaunuolis!

Šponkiuk, susipakavai išsinešimui? bigsmile.gif
Atsakyti

Dėžinukas :wub:

Ačiū, Šponkiuk, tu tikras draugas :4u:

Atsakyti

Bižu ?...tikrai ji?...o kudlos kur "

Runcius ypatigas katinas išlošęs loterijoj- šeimininkus- Erendiros šeimą Rado ji gatvėj apie 2.5 kg jauni žmonės...apskambino daug vietelių...aš tada galėjau pasiūlyt tik vet kliniką, ten jis išgyveno apie  1.5 mėn. buvo labai mylimas, nes kaip Erendira sakė...įsiskiepydavo bet kam ant kelių... po visų privalomų procedūru atkeliavo pas many.....mažai vilčių buvo rast namus....iki šiol dėkinga Erendirai už Runcių (Tenderį) Dabar tai visai kitas katinas, toik va įsiskiepyt ant kelių vis dar moka.....ir dabar prašysiu paimti dalelę negatyvo iš manęs...buvau pas Fersę...tai ką pamačiau...man trūksta žodžiū - šokas, pyktis, neviltis, kaltės jausmas, vos neapsiverkiau, bet važiuojant namo stabtelėjom ir ...tiesog reikėjo brendžio. Neturiu kam pasiguost palikau ne tik vaistus vežtus Fersei, bet ir pilkio antibus... Fersė  atrodo vos ne blogiau nei rasta...tik kad nenusibadavus...čia ir dabar netrėjau kur paimt, bet jau žinau kad nuosavų katinų padaugės... Fesytę atsiimsiu, pusė metų vargo, ir tikrai daug mano asmeninių ir  žmonių  suaukotų pinigų....veltui...negaliu sau atleisti, viską teks pradėt nuo pradžiu ... net pasiguost neturiu kam... tai nuoširdžiai mylinti gyvūnus moteris, jauna ir lyg protinga. Taip nenorėjau jos dovanot, bet galvojau, bus geriau Fersiukei, galės lovoj miegoti......Paglostykit mane prašau, man taip reikia Ryt kažkaip katinus reik sudėliot...nesterilizuota katė, nekastruotas (ir zaraznas) katinas, bailiukė jaunyklė....Fersiukė- vienas kambarys  ie nei vienas laisvai negali vaikščioti..ai pamiršau dar ryt katė su 2 sav, kačiukais turėtų atvykt...ką tik nusipirkau didelį narvą...bet vis vien vieno trūksta...per savaiitgalį reik kažkaip viską į "lentynėles sudėliot"..prašiau MB paglostyt...bet knarkia jau chrenas  :rolleyes:  Palengvėjo kai išsikalbėjau, daugiau neturiu kam , Ačiū kad esat ir atsiprašau už negatyvą :4u:  Labos nakties

Atsakyti