QUOTE(diinka @ 2017 03 10, 21:23)
<p>Dar labai norėjau Fogyte psidžiaugt, pasisekė jai, beje ši vada laukinukai buvo(papuolė labai segantys, ), Fogytė meiliausia buvo, kiti visai laukinukai, o bet tačiau visiem pasisekė su šeimininkais Ačiū Jurga

</p>
Fogytė yra atsargiausia ir bailiausia iš visų mano katinų, netgi ne visada galiu paglostyt, labai staigių judesių, greita, lekianti, bet visada padėkoja man už pusryčius ir vakarienę (pasiglausto - nors tai nereiškia, kad galima paglostyt), kalbamės. Pasišaukiu, kai guliu, arba ateina pas mane į vonią, mėgsta pasivartyt ant kilimėlio, kažkodėl jai gal ten saugu atrodo, kalbinu, myluoju, tikrai sveika ir energinga katė. Labai energinga ir iškados ją pačios randa. Kailis labai landus, šukuoju, pratinu, nes povilnė balta, labai pilna plaukučių tų ir profesionaliai apipūkina viską baltai.
Labai mėgsta konservus, praktiškai tinka bet kurie, o Gourmet paštetas labiausia, nors jo jau nebeperku, daugiausia Animonda maitinu, patinka, kada ją glosto Jomantas, kedena galvytę, paausius, leidžia jam pilvą pakasyti.
Ir labai mėgsta povilnės šukas. Net atbėga.
Ir žaisti, žaisti, žaistiiii.
Diinka, o tai maitino netinkamai, kas atsitiko?
Ne, nu... O kodėl nesikreipė, jei matė, kad blogyn? Mušt tokias ilgai ir badu marint, muš ir marint.