Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 10, 19:41)

O koks katas pirmoje nuotraukoje? Matilda? hmm.gif</p>

Pirmoje nuotraukoje Bižu princesa smile.gif Matilda pilkai raina. Ir nemanau kad ji ant tiek išdrąsėjo, kad prisileistų svetimus žmones, gal net nepamatys jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 10, 20:22)

Bet tai Pedras kokis didelis patapoooo... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

Dar labai norėjau Fogyte psidžiaugt, pasisekė jai, beje  ši vada laukinukai buvo(papuolė labai segantys, ), Fogytė meiliausia buvo, kiti visai laukinukai, o bet tačiau visiem pasisekė su šeimininkais Ačiū Jurga :oro_buckis: 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 03 10, 21:14)
prašysiu paimti dalelę negatyvo iš manęs......Ačiū kad esat ir atsiprašau už negatyvą 4u.gif  Labos nakties</p><p></p>

Diinka... Jetau... console.gif
Atsakyti
Diinka, labai labai tave suprantu console.gif Juk pažadėjo rūpintis, matė ką ima ir kaip taip greit smarkiai susargdino. Liūdna...et jei išloščiau daug pinigų duočiau tau kad galėtum nusipirkti kokią sodybą ir ten gyventi su katinų pulku. O dabar nu ką...

Edule, o kodėl tau taip ilgai neatiduoda katės ? Nikita kai sterilizavo, tai veisėja atvežė po penkių dienų .
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 03 10, 21:23)
<p>Dar labai norėjau Fogyte psidžiaugt, pasisekė jai, beje  ši vada laukinukai buvo(papuolė labai segantys, ), Fogytė meiliausia buvo, kiti visai laukinukai, o bet tačiau visiem pasisekė su šeimininkais Ačiū Jurga oro_buckis.gif </p>

Fogytė yra atsargiausia ir bailiausia iš visų mano katinų, netgi ne visada galiu paglostyt, labai staigių judesių, greita, lekianti, bet visada padėkoja man už pusryčius ir vakarienę (pasiglausto - nors tai nereiškia, kad galima paglostyt), kalbamės. Pasišaukiu, kai guliu, arba ateina pas mane į vonią, mėgsta pasivartyt ant kilimėlio, kažkodėl jai gal ten saugu atrodo, kalbinu, myluoju, tikrai sveika ir energinga katė. Labai energinga ir iškados ją pačios randa. Kailis labai landus, šukuoju, pratinu, nes povilnė balta, labai pilna plaukučių tų ir profesionaliai apipūkina viską baltai.
Labai mėgsta konservus, praktiškai tinka bet kurie, o Gourmet paštetas labiausia, nors jo jau nebeperku, daugiausia Animonda maitinu, patinka, kada ją glosto Jomantas, kedena galvytę, paausius, leidžia jam pilvą pakasyti.
Ir labai mėgsta povilnės šukas. Net atbėga.
Ir žaisti, žaisti, žaistiiii.

Diinka, o tai maitino netinkamai, kas atsitiko?
Ne, nu... O kodėl nesikreipė, jei matė, kad blogyn? Mušt tokias ilgai ir badu marint, muš ir marint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 kovo 2017 - 21:42
Diinka! Ojetus, o kas tai Fersytei?! Jai spec. priežiūros reikia, ta moteris jos nesuteikia?! Plačiau prašom! Net širdis spurda, kaip čia taip?! Būna žmonių, nenorinčių investuot į augintinius anei cento. Svarbu gyvi ir jiems to pakanka.

Vidam, pirmadienį tik išims siūlus po sterilizacijos (nesuprantu, kodėl paprastais siuvo, bet ne man spręsti). Po to man labai intensyvi savaitė laukia, savaitgalį seniai suplanuota išvyka. Tai beliks tik nuo 20 d, kažkurį vakarą nuvažiuot sostinėn patiems ir pasiimti. Aš ir labai nesiveržiu anksčiau pasiimti - ta katė turi dar neparduotą dukrelę, tai man atimt iš katytės mamytę ir taip jau didelis stresas. Nors sakė, jog jau atskirai jos gyvena. unsure.gif

Linksmesnė tema. Jūs man sakykit, dabar tokios WC lopetėlės, ar aš per klaidą kambarinės karvės priežiūrai skirtą nusipirkau? blink.gif (wc, apsiskaičiavau ir paėmiau 40 cm ilgio, teks didesnį pirkti)
Priedas  wc.png   149,34KB   3 Parsiųsta kartų
Papildyta:
Erode, o kaip atrodo povilnės šukos? Man rekomendavo paprastas metalines šukas įsigyt, bet ne šepetį - tiesiog paprastas metalines vienos eilės šukas. Sako, plaukui tokios geriau. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 03 10, 22:00)

Erode, o kaip atrodo povilnės šukos? Man rekomendavo paprastas metalines šukas įsigyt, bet ne šepetį - tiesiog paprastas metalines vienos eilės šukas. Sako, plaukui tokios geriau.  hmm.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Fersytė alergiška, man rodos, daug Diinka ten meilės ir kantrybės sudėjo, kiek vežiojo ją...
Buvo tokia suskytė, ataugo plaukas, gavo šeimininkus...
Ir va...
Atsakyti

DSC_2225.jpgDSC_2226.jpg

Atsakyti

Ačiū merginoms už vakarą,  Aist dar ir už pavėžėjimą! 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 03 10, 22:09)
vartotojo įkelta nuotrauka

Fersytė alergiška, man rodos, daug Diinka ten meilės ir kantrybės sudėjo, kiek vežiojo ją...
Buvo tokia suskytė, ataugo plaukas, gavo šeimininkus...
Ir va...

O tos šukos ką daro? Tausoja plauką? Kaltūnus šukuoja? Poplaukį surenka?

Eina sau! Pasiutimas dėl Fersytės! Pasakyčiau riebiau ir daugiau, bet tebus namų sienom, o ne forumui... Tyliai keikiuos, nes vaikai dar nemiega...
Vat yra žmonių, kurie nenori piršto pajudint dėl augintinio gerovės. Iš serijos "taigi ėst duodu, lauk neveju, ko jam dar reikia?!" gun_bandana.gif
Kai savo konteinerinį dėl struvitų vežiodavau pas veterinarus, tai durne į akis vadino ir liepė nekankint nei katino nei savęs. Sakau, tai kai jums galva apsisuka irgi vyras įkapes ruošia? Vaikai palikimą dalintis ima? Ai. nu ne. Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 10, 22:18)
<p>Ačiū merginoms už vakarą,  Aist dar ir už pavėžėjimą! </p>

Kokios gražios.
O Magnuna vėl su garbanikėm... Labai gražu. Šponkiaus kasos ataugę. Visos šypsosi. Matyt, geros glostynos. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Edule @ 2017 03 10, 22:18)
O tos šukos ką daro? Tausoja plauką? Kaltūnus šukuoja? Poplaukį surenka?

Poplaukį surenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 kovo 2017 - 22:22