Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :-)

Diinka, trūksta žodžių...

Ačiū, visoms už puikų vakarą🎈 turėjau garbės beveik visą vakarą mėgautis Runcuko kompanija ant kelių:-) apturėjau tikras glostynes:-)
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 03 11, 09:08)
<p>Smagus buvo vakarėlis, bet kur Bižu kudlos? vos pažinau..</p><p>Vidam suskytės jos abi....tik Sosiska- Sofi, buvo jauniklė, gal dėl to lengviau, kai atgavau norinčių buvo daug, pasidovanojo ji sėkmingai, reiks kada vėl foto paprašyti, labaiiiiii graži mergaitė...Fersytė jau pagyvenus balta persė...rasta  prie konteinerio liepos 1, padovanota sausio pradžioj jau panaši į persų katę.....puse metų, tyrimo, gydymo, spec. maitinimo, vitaminų.....viskas kaip į...ir ne todėl kad kažką ten blogai padarė, tiesiog nesiteikė informuoti, kad jai blogėja, viskas gerai sakė, fotkę buvo atsiuntus, bet tik veiduko viskas gerai atrodė, neseniai vėl užklausiau, sko pradėjo plikt, paprašiau foto...o ji paprašė kad atvažiuočiau, tai ką pamačiau, tiesiog netekau amo, likau šoko būsenoj, dabar nesuprantu kodėl vakar nepaėmiau...bet vėliausia ryt pasiimsiu mažutę, tikiuosi atleis ji man, daugiau nedovanosiu..."susitvarkiau lentynėles" kažkaip tilpsim</p>

Eina sauuu koks liūdesys... Bet kokia esi rūpestinga! wub.gif
O atiduos? unsure.gif

Kaime jauna šeima turėjo tokį ilgo plauko nerealaus grožio katiną. Vieną vasarą pamačiau išsigandau - sulysęs, nuplikęs lopais, kur nenuplikęs kaltūnai. Ausys erkučių kupinos. Nubėgau pas kaimynę, sakau matau katukas serga, jei negydot, atiduokit man - pasirūpinsiu. Tai kai gavau velnių! Jie katiną labai myli, vaikai verks (paaugliai). Argumentų neisklausė, nes "meilė" aukščiau visko... Dabar galvoju, reikėjo man tą katiną vogt iš jų...
Atsakyti

Sėdi,  paukštukų laukia 

DSC_2264_01.jpg

Atsakyti

Sveikos :lietuva:

Diiiinka, labai gaila del Fersytes ir neatsakingumo zmoniu.

ACIU visom uz nerealu vakara ir gera kompanija visom, ypac pukuotiem terapeutam :wub: Aist tobulas brownis ir Rustes nerealusis kopustinukas ir Erendiros brokolinukai :wub:

Hipe, a dauk paukstuku parskrido? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 11 kovo 2017 - 12:27
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 11, 10:43)
<p>Sėdi,  paukštukų laukia </p><p></p>
</p>

Koks žiūrovas lūšinis! wub.gif

Man tai galvon netelpa, kaip taip nesirūpint gyvūnu, matant kad kažkas negerai? Ką nėra veterinarų?!
Neišeina iš galvos ta katytė.
Atsakyti

Labos mielosios :4u: 

Edule, liūdna, bet ne taip jau mažai žmonių mano, kad gyvūnas tėra žaislas, kad tokia gyvybė nieko neverta, kad nusipirkus naują sofą galima išmesti katiną, kad katinui susirgus reikia jį užmigdyti, nes "kam čia leisi pinigus, geriau žmonėmis rūpintis reikia", bet tokie žmonėmis irgi nesirūpina... 

Diinka, Bižū jau ne pirmi metai kaip nebeužsiaugina puošnaus žieminio kailio, tai yra taip saikingiau plaukuota, bet dėl to ne mažiau principessa  :rolleyes: 

Va kaip ji vakar pažindinosi su Gieliux dovanotu žaislu (viduje skaniukai)

https://www.youtube....h?v=oBBPf2OC-EM

Perdiukas, kaip nedidelio protelio kačiukas uostė ir žiūrėjo į mane - ei, mam, tai išimk man tą kas skaniai kvepia  :B 

Bet šiandien jau perprato, abu su Bižū žaidė  :)​ 

Atsakyti

Gražus žaidimas, nuotaikai pakelti labai tinka.

Bižū nereikia gyventi lauke, tai kam jai puošni apykaklė ir didelis kailis?

O kas ten tokie brokolinukai ir kopūstinukai? Greitai receptukus neškit čia.

Aš tai šiandien bandžiau ryžių- faršo apkepą.Nu, durnystė gavosi :oh: , net Vėjas atsisakė ragauti :blink: Totalus kulinarinis košmaras. :oh: Aš tai valgau, nes valgyti labai noriu. :lol:

Atsakyti

DSC_2253.jpg
Sveikos. Nors šiandien šventė bet visiškai nešventinius darbus dirbu. Pavargau. Prisėdau žiūriu o čia jūs visos gražios. Nepykit už klausimą o kuri esat antra iš kairės ?  Nepažįstu ☺Kitas jau daug maž atrenku 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 kovo 2017 - 15:42
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 11, 15:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Šponkiukas" data-cid="71497451" data-time="1489178235"> vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Sveikos. Nors šiandien šventė bet visiškai nešventinius darbus dirbu. Pavargau. Prisėdau žiūriu o čia jūs visos gražios. Nepykit už klausimą o kuri esat antra iš kairės ?  Nepažįstu ☺Kitas jau daug maž atrenku 😊

Sėdi iš kairės - Erendira, Gielux, Rustė, Daredi, Šponkiukas.

----------------

Dalinuosi receptu

Kopūstų pyragas
0,5 kg kopūstų
125 g sviesto
3 kiaušiniai
5 v.š. grietinės
3 v.š. majonezo
6 v.š. miltų
0,5 a.š. kepimo miltelių
krapų
Kopūstus smulkiai susmulkinti.
Ištirpinti sviestą ir atšaldyti.
Tešla:
Išplakti kiaušinius, sudėti visus ingridientus supilti sviestą. Viską gerai išmaišyti. Įdėjau kopūstus ir viską gerai išmaišiau. Supilti į kepimo formą ir kepti 15 min. 200 C, po to 25-30 min.- 180C.
Šiaip kepimo laiką žiūriu pagal situaciją, kol gražiai pakepa.
Skanaus

Mano pastebėjimai: aš su temperatūros nežaidžiau, mano dujinė orkaitė nesireguliuoja taip tiksliai. Vietoj majonezo galima dėti grietinės, ir apskritai tas majonezo/grietinės santykis gali būti koks nori, manau, nes kepiau su su majonezu ir be jo, ir skonyje nepastebėjau skirtumo visiškai. Be abejo, vietoj sviesto galima dėti kepinių margarino. Kopūstus smulkinau blenderiu, bet puikiai ant burokinės tarkos sueitų. kepti gana plonai, ne daugiau 3cm storumo, nes manau gali neiškepti. kepu 28cm apvalioje silikoninėje formoje. Kepiau emaliuotoje metalinėje - labai aplipo kraštai - išsiėmė gražiai, bet ir liko ant dugno, nors ir buvau palikus orkaitėje atmirkti.
Atsakyti

Ruste ačiū. Galiu pasakyt kadtu tai atrodai kaip pacankytė ☺ tave jau atpažįstu ☺

Aš turėjau brokolį kuris mėtėsi nevalgomas. Tai vakar pridėjau daugiau daržovių ir išviriau sriubą. Tai galiu pasakyt na koks neskanumas nuo to brokolio  😆😆😆😆 fui. 

Atsakyti

Buvom Varnikų taku pasivaikščioti,  tai fotiko neėmiau pažiūrėjus,  kad dangus pilkas. Tai labai gerai, kad neėmiau, žmonių daug, nieko ir nebūčiau nufotografavusi.. 

DSC_2288_01.jpg

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 11, 16:39)
<p>Ruste ačiū. Galiu pasakyt kadtu tai atrodai kaip pacankytė ☺ tave jau atpažįstu ☺</p><p></p><p>Aš turėjau brokolį kuris mėtėsi nevalgomas. Tai vakar pridėjau daugiau daržovių ir išviriau sriubą. Tai galiu pasakyt na koks neskanumas nuo to brokolio  😆😆😆😆 fui. </p>

Ha ha, man 38, čia jeigu ką biggrin.gif

O su brokoliu Erendira kiaušinieninius keksiukus darė, nu super ten jie tiko ir patiko smile.gif
parašys receptą tiksliai, ba aš mačiu kaip darė, bet galiu ką pamiršti biggrin.gif
Atsakyti