Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Edule nu pagaliau džiaugsmas namuose  :4u:  vonios kilimėlis labai fainas pas mane panašus irgi yra tik trumpo kailio :D

Vėtriuk, bet kartais mums gali atrodyti, kad su skrandžiu problema, o iš tiesų pasirodys kad kokia kasa, kepenys  ar dar kas nefermentuoja :( Vaistai nepadės siūlyčiau geriau nuprikti veterinarinio skrandininkams maisto, jei nuo jo nevems virškinsis tai tuomet maistas netinka  :4u:  Pabandyk koki RC CAT calm, arba iš Specifiko kažką   :4u:​ 

Colomba aš tau parašiau laišką dėl zooplus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 22 kovo 2017 - 09:27
Labas rytas 4u.gif

Nu, pagaliau! Sveikinu, Edule, su šeimos pagausėjimu mirksiukas.gif Sakyčiau, labai gerai apsipranta bigsmile.gif Lauksim nuotraukų be šydo mirksiukas.gif

Ačiū už nuorodas liemenei, varysim pirkti. Kaži nenugrius Mėta kai aprengsiu, kaip kad Maksas biggrin.gif

Vonios kilimėlis liuks atrodo wub.gif
Atsakyti

Pamiršau parašyti, kad ir aš turiu vonios kilimėlį, tik tokio dydžio kaip kartu sudėjus Aist ir Sagytės kilimėlius :)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Edule, sveikinu parsivežus vaiką 4u.gif Kas liečia miegą, tai tikrai taip nemiegosi kaip be katės. Prikelia po kelis kartus- tai perlipa, tai prisikišus pauosto, tai užsimano paprausti. Ypač paryčiais. Vaikai užauga, o su katinu toks miegas visą gyvenimą. Bent jau man visos tokios papuolė biggrin.gif

Kažin kur busy??? Kai įsigijo Ozzi visai mus pamiršo. Tikiuosi viskas gerai pas ją 4u.gif
Atsakyti

Sveikos

Edule, šaunumėlis, lauksim fotoreportažo :)

Aist, vonios kilimėlis puikiai pukuotas :D

Vetra, daug sveikatos balioniukų Stasyčiui, va tyrimuose visiškai žalia, nieko nenusimanau.

Lapyna, kaip Tytė šiandien?

Dėl miaukimo, tai Bela plepė kaip ir aš :D taigis šnekam abiedvi

Atsakyti

Laba diena,

Eduleeee!!! :yahoo: 

Aist turi pūkuotą vonios žaisliuką. :D Beje, mūsų vonios kilimėlis niekada nebūna kailinis. Tytė vengia vonios, kai ten yra žmonių. O Mika tiesiog visko vengia :rolleyes: 

Vėtra, pabandyk RC Gastro intestinal (yra ir sausas, ir konservai) arba Hills i/d. Bet iš tiesų reikėtų bėdų paieškoti rimčiau, pasidaryti kraują su kepenų ir inkstų rodikliais. 

Atsakyti

Vėtra​ aš irgi ištirčiau kepenis, inkstus prieš ką nors darant. Nes jeigu yra rimtesnės sveikatos bėdos, tai vitaminai naudos jokios neduos.

Atsakyti

Vėtra, nusipirk maisto jautriam skrandžiui Gastro intestal (royalio ligtais) ir hil konservai i/d Fermentai ant maisto fermaktive (nebrangūs) ,dar vienus  labai vetai rekomendavo, bet tik namie pavadinimą pažiūrėsiu

Edule  smagu dabar pas jus

O čia mano augaliukai (savaitgalį fotkinta dabar jau didesni)

man brangiausias pripirko floros lempų...taigi puikiai jaučiasi daigeliai :)

6b9bd96864a4ac3c8dbd74f12050ec6f362.jpg

0eed94106ca97b8743fada238e6109a4723.jpg

c2778e0be16304510e032af1c6abb751537.jpg

910913f544a8bc96ae0ee1f067adccdb515.jpg

Atsakyti

Diinka, kas čia per stebuklas tos lempos??? Prašau išsamiau :)

Aš jau nužiūrėjau petnešas zooplus'e. :rolleyes:  Ir kainos nekanda. Skirtos šunims, bet yra klientų nuotraukų ir su katėmis, ir su triušiais. :)

http://www.zooplus.d...sonstige/232419

arba

http://www.zooplus.d...sonstige/139185

Jau sumatavau, kad Zaizai pirmojo reiktų S dydžio, o antrojo M dydžio. Neapsisprendžiu, kuris man labiau patinka. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 kovo 2017 - 10:59

Labas rytas  :4u: 

Užbėgu trumpam atsižymėti, tsakant  :rolleyes: 

Edule, pagaliau sulaukei :D  Labai gerai katė elgiasi ir jaučiasi naujoje vietoje, matau :super:

Diinkos daržas  :) 

Matau, dėl vonios klimėlių mūsų visų skoniai daugmaž sutampa  :D  ir aš tokį turiu  :B 

O čia naujiena - MB grįžęs iš darbo užtiko neįtikėtino narsumo apraišką  :rolleyes: 

1e5d630bbb93e920121d3119ac8c9b3c879.jpg

Atsakyti

Erendira​ dar 6-12 mėnesių ir Matilda miegos pa tave :D

Atsakyti

Lapyna, Flora (taip vadinasi būtent osram firmos lempos, kitų firmų modelis gali būti kitaip pavadintas) lempos turi specialų šviesos spektrą, daugiau raudonų ir mėlynų spindulių, kurie skatiną augimą (fotosintezę). Akvariumininkai irgi tokias naudoja :) Mes ant palangės kai auginom čiliukus ir pomidorus irgi pajungė spec spekto lempas buvom :)

Columba, pas MB darbe tavęs vis dar laukia hillso maisto likučiai :)

Atsakyti