Oi katuką pasiserviravę!
Dar truputį prisibijo, ypač vaikų. Šiandien mažajai rankytę pauostė kelis kart, prisiliesdama nosim. Tai kiek džiaugsmo buvo! Suaugusių visai nebijo.
Nuotraukoj matyti tas uodegiukas
Pasistengsiu nufotografuot kai bus princesei nuotaika
a kur čia taip visos prapuolėte, kažkaip tai prastokai prastokai bendraujate
Pirmiausia noriu pagirti Barbytę, daili katytė
Na o jau Busy chebrytė
Na vienu žodžiu visi ir visos
Magnuna o kur tavo chebrytė?
Mano mergos gyvena gerai, tik nesugalvoju kaip Pūkelytės apetitą pažaboti
Na o vienas iš pūkių Munis (bailesnis) savaitgalį iškeliavo į naujus namus. Bet dar labai tyliai džiaugiuosi, nes nežinau ar pavyks naujiems šeimininkams jį prisijaukinti ar nenuleis rankų. Tad dar esu tokiam laukime. O Mobis likęs vienas neliūdi
Labas rytas
Rariuk - laikysim uūdegas sumazgytas kad viskas Muniui pavyktų
o mano chebrytė bujoja tik fotografuotis nenori, visos nuotraukūs nuplaukusios gaunasi tai ir neturiu ką parodyti
Grikelis kaip visada, meilumo sklidinas, kieivieną naktį miega šalia manęs savo grikiška poza išsitiesęs, Kruopcius kiekvieną rytą rūpinasi, kad mamka nepramiegotų
Labas rytas :4u:Tikrai, gal mergaitės tylos įžadus davė?
![]()
Pagaliau Barbė pasirodė
Pripras prie vaikučių, tik laiko reikia, nemačius ji tokių monstriukų.
Gilė kad išaugusi ![]()
Munio sėkmės ![]()
Labai patiko, kad SM fonas pasikeitė.Gal kaitalios pagal sezoniškumą?
Labas rytas,
Na va, per didelį kompą sugebėjau įeiti į SM.
Vaikai kažką prireguliavo, išsitrynė visi favoritai. Per ipadą įleidžia tik į seną versiją ir kaip neregistruotą vartotoją. Naujos rinktis neduoda. Bandant prisiregistruoti lūžta... O kompas gi chroniškai užimtas, jis pas mus vienintelis ant 5 naudotojų.
Vakar Zaiza buvo prapuolus, FB parašiau. Buvau jau susistresinus galutinai, jau ir skelbimų prispausdinau, ir nublioviau posmą. Bet gerai viskas, kas gerai baigiasi. Nebeleisim į kiemą vienos, ypač vakarop.
Šiąnakt miegojau viena didelėj lovoj, tai abi katės atėjo palaikyti man kompanijos.
Taip gražiai sugulė prie kojų. Nesusiglaudę, bet visai šalia.
Barbės uodegiuką nuotraukoj radau. Bet smagiau būtų pamatyt pilną komplektaciją.
Už Munio naujus namus
Labas rytas,
Laikau kumščius,kad Muniui pasisektų prisijaukinti žmones
Lapyn, oi suprantu tave... geriau jau prižiūrėt.
Žinokit, Pedras pažįsta laikrodį
iki laikrodžių atsukimo keldavosi 5 val padūkti. Atsukom laikrodžius, jis vistiek 5 keliasi
Tai arba pažįsta laikrodį, arba turi kelioliktą jausmą "valanda iki žadintuvo" - būtent tada reikia įsibėgėjus šokti į savo kartoninę dėžę ir žudyti ten nematomis priešus
Listėja, kažkada ir senoje versijoje pagal sezonus keisdavosi fonas, pakui užmiršo, matyt
Mergaitės, o kas pas mus FB yra Fotografė Gintarė? Matau bendrų draugų, bet neatrenku
Laba
Gražuolė Barbė
, labai bijojau kad negalėsiu žiūrėt ramiai foto, vis primins....nors spalvos tos pačios...bet nieko panašaus į Čiūčią....
Munis tikrai greit pasidaris meilus katinukas, nes kai nebus draugų, teks draugauti su žmonėm...nes vienam liūdna
Oi Zaiza išdykėlė....
Bučkis...kailiukas atauginėja...

ir Murziuko miegojimo ypatumai, nerealus kašarikas, myli besąligiškai visus, katinus, šunis žmones, pasiūtimo ir meilumo įsikūnijimas, tiesa autoritetų neturi
...o ryt operacija....

Murzius toks Pamplemusinis
Žinokit, Pedras pažįsta laikrodį
iki laikrodžių atsukimo keldavosi 5 val padūkti. Atsukom laikrodžius, jis vistiek 5 keliasi
Žinok, man šitas laikrodžio atsukimas irgi kažkoks nenormalus. Sekmadienį atrodė truputį keista, o paskui - viskas! Tarsi niekas nebūtų nepasikeitę.
Kiek dešimčių metų su tuo gyvenu, dar taip nėra buvę. Visąlaik išmušdavo iš gyvenimo ritmo bent savaitei, dažniausiai dviems.
Mergaitės, o kas pas mus FB yra Fotografė Gintarė? Matau bendrų draugų, bet neatrenku
Kiek suprantu, ne kačių chebra.
Man atrodo, ji Vilkros laputaites fotografavo, tada jos draugus į draugus pasikvietė. Spėju, žmogus klientūrą renkasi. Tik šiuo atveju, mes daug kas esam geografiškai neperspektyvūs klientai.
Murzius koks išaugęs.
Ir Bučkis jau tampa gražiu pūkiu. ![]()