Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Edule, gi parodyk Barbės pasturgalį biggrin.gif Įdomu apžiūrėt uodegą ar tikrai tokia kaip Ainu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 28, 14:36)
Sveikos,
sveika Barbe, kokia tu graži nors dar išsigandusiomis akutėmis  smile.gif

Oi katuką pasiserviravę! wub.gif

Dar truputį prisibijo, ypač vaikų. Šiandien mažajai rankytę pauostė kelis kart, prisiliesdama nosim. Tai kiek džiaugsmo buvo! Suaugusių visai nebijo.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 03 28, 20:34)
Edule, gi parodyk Barbės pasturgalį  biggrin.gif Įdomu apžiūrėt uodegą ar tikrai tokia kaip Ainu  mirksiukas.gif

Nuotraukoj matyti tas uodegiukas smile.gif
Pasistengsiu nufotografuot kai bus princesei nuotaika smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
a kur čia taip visos prapuolėte, kažkaip tai prastokai prastokai bendraujate biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pirmiausia noriu pagirti Barbytę, daili katytė wub.gif V-Rinės katukė susirado gerą vietą tupėti biggrin.gif Ainu nauja lovytė biggrin.gif Nikitos pokalbis biggrin.gif
Na o jau Busy chebrytė wub.gif wub.gif wub.gif
Na vienu žodžiu visi ir visos wub.gif
Magnuna o kur tavo chebrytė?

Mano mergos gyvena gerai, tik nesugalvoju kaip Pūkelytės apetitą pažaboti ax.gif Ta tai kiekvieną indelį išlaižys, jeigu kieno nesuvalgyta.
Na o vienas iš pūkių Munis (bailesnis) savaitgalį iškeliavo į naujus namus. Bet dar labai tyliai džiaugiuosi, nes nežinau ar pavyks naujiems šeimininkams jį prisijaukinti ar nenuleis rankų. Tad dar esu tokiam laukime. O Mobis likęs vienas neliūdi biggrin.gif randa kuo užsiimti. Tik ant rankų ne visada paimti galima, kartais bėga. Bet kai ateina valgyti ar užšoka ant sofos , tada jau leidžiasi taip atsargiai.
Atsakyti

Labas rytas

Rariuk - laikysim uūdegas sumazgytas kad viskas Muniui pavyktų :4u:  o mano chebrytė bujoja tik fotografuotis nenori, visos nuotraukūs nuplaukusios gaunasi tai ir neturiu ką parodyti :) Grikelis kaip visada, meilumo sklidinas, kieivieną naktį miega šalia manęs savo grikiška poza išsitiesęs, Kruopcius kiekvieną rytą rūpinasi, kad mamka nepramiegotų  :) 

Atsakyti

Labas rytas :4u:Tikrai, gal mergaitės tylos įžadus davė? :hmm: :lol:

Pagaliau Barbė pasirodė :oro_buckis: Pripras prie vaikučių, tik laiko reikia, nemačius ji tokių monstriukų.

Gilė kad išaugusi :wub:

Munio sėkmės :4u:

Labai patiko, kad  SM fonas pasikeitė.Gal kaitalios pagal sezoniškumą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 kovo 2017 - 07:27

Labas rytas,

Na va, per didelį kompą sugebėjau įeiti į SM. :unsure:  Vaikai kažką prireguliavo, išsitrynė visi favoritai. Per ipadą įleidžia tik į seną versiją ir kaip neregistruotą vartotoją. Naujos rinktis neduoda. Bandant prisiregistruoti lūžta... O kompas gi chroniškai užimtas, jis pas mus vienintelis ant 5 naudotojų. :rolleyes: 

Vakar Zaiza buvo prapuolus, FB parašiau. Buvau jau susistresinus galutinai, jau ir skelbimų prispausdinau, ir nublioviau posmą. Bet gerai viskas, kas gerai baigiasi. Nebeleisim į kiemą vienos, ypač vakarop. 

Šiąnakt miegojau viena didelėj lovoj, tai abi katės atėjo palaikyti man kompanijos. :) Taip gražiai sugulė prie kojų. Nesusiglaudę, bet visai šalia.

Barbės uodegiuką nuotraukoj radau. Bet smagiau būtų pamatyt pilną komplektaciją. :P 

Munio naujus namus :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,  :4u:  

Laikau kumščius,kad Muniui pasisektų prisijaukinti žmones  :rolleyes: 
Lapyn, oi suprantu tave... geriau jau prižiūrėt.

Žinokit, Pedras pažįsta laikrodį  :oh:  iki laikrodžių atsukimo keldavosi 5 val padūkti. Atsukom laikrodžius, jis vistiek 5 keliasi  :mad2:  Tai arba pažįsta laikrodį, arba turi kelioliktą jausmą "valanda iki žadintuvo" - būtent tada reikia įsibėgėjus šokti į savo kartoninę dėžę ir žudyti ten nematomis priešus  :aggressive:  :lol: 

Listėja, kažkada ir senoje versijoje pagal sezonus keisdavosi fonas, pakui užmiršo, matyt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mergaitės, o kas pas mus FB yra Fotografė Gintarė? Matau bendrų draugų, bet neatrenku  :ax:​ 

Atsakyti

Laba

Gražuolė Barbė :wub: , labai bijojau kad negalėsiu žiūrėt ramiai foto, vis primins....nors spalvos tos pačios...bet nieko panašaus į Čiūčią.... :( 

Munis tikrai greit pasidaris meilus katinukas, nes kai nebus draugų, teks draugauti su žmonėm...nes vienam liūdna

Oi Zaiza išdykėlė....

Bučkis...kailiukas atauginėja...

4a971c23fda97b88ff4d21d79c9cd1b3692.jpg

ir Murziuko miegojimo ypatumai, nerealus kašarikas, myli  besąligiškai visus, katinus, šunis  žmones, pasiūtimo ir meilumo įsikūnijimas, tiesa autoritetų neturi :)...o ryt operacija....

d8f7f682bda22385ae4def35d4409da5171.jpg

cc97dd99c7fe3c61f1c175eedd0edffc840.jpg

Atsakyti

Murzius toks Pamplemusinis  :wub:​ 

Atsakyti

Žinokit, Pedras pažįsta laikrodį  :oh:  iki laikrodžių atsukimo keldavosi 5 val padūkti. Atsukom laikrodžius, jis vistiek 5 keliasi  :mad2:

Žinok, man šitas laikrodžio atsukimas irgi kažkoks nenormalus. Sekmadienį atrodė truputį keista, o paskui - viskas! Tarsi niekas nebūtų nepasikeitę. :blink:  Kiek dešimčių metų su tuo gyvenu, dar taip nėra buvę. Visąlaik išmušdavo iš gyvenimo ritmo bent savaitei, dažniausiai dviems.

Mergaitės, o kas pas mus FB yra Fotografė Gintarė? Matau bendrų draugų, bet neatrenku  :ax:

Kiek suprantu, ne kačių chebra. :) Man atrodo, ji Vilkros laputaites fotografavo, tada jos draugus į draugus pasikvietė. Spėju, žmogus klientūrą renkasi. Tik šiuo atveju, mes daug kas esam geografiškai neperspektyvūs klientai. :rolleyes:  

Murzius koks išaugęs. :blink: Ir Bučkis jau tampa gražiu pūkiu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 kovo 2017 - 10:20