Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lapyna @ 2017 03 29, 10:51)

<p>Žinok, man šitas laikrodžio atsukimas irgi kažkoks nenormalus. Sekmadienį atrodė truputį keista, o paskui - viskas! Tarsi niekas nebūtų nepasikeitę. blink.gif  Kiek dešimčių metų su tuo gyvenu, dar taip nėra buvę. Visąlaik išmušdavo iš gyvenimo ritmo bent savaitei, dažniausiai dviems.</p>

Pritariu, visiškai taip pat jaučiuos. Man seniau būdavo totali mirtis krapuose, o dabar - nieko. blink.gif
Labas
vartotojo įkelta nuotrauka
Na ir kas, kad išploviau grindis su kokosų aliejum, ten gi tik puslitris buvo. Ką su tokiu kiekiu išplausi?
vartotojo įkelta nuotrauka

Nikita, Bučkis, Murzius, Zaiza wub.gif Murzilka, atsipalaidavęs wub.gif
Muniukui gerų namų 4u.gif
Visai užgriuvę darbai, reikalai, mažės gimtadienis dar buvo, lekiu ir nieko nespėju unsure.gif
Atsakyti

Truputis Zaizos kriauklėje su žmogučiu labai patiko :wub:

Belutei - labas :D Darbininkė kokia, pablizgino grindis, ania? :)

Atsakyti

Oi, visi žino, kad parketus blizginti reikia, tik tingi, tai Bela rūpinasi  :D 

Toks jausmas, jie su Pedru vieno kraujo, tiks tas gal su amžium ima susitupėti. Ką bedarytum, po ranka randi jo nosį - o ką darai, o ką čia turi, kodėl man negalima, o gal galima, tada paglostyk kačiuuukąąąą. Nukrito? Nieko nežinau, manęs čia nebuvo, Ir ko jis čia stovėjonir erzinosi? Jis pirmas pradėjo (čia apie nuo spintelės nuskridusį virdulį)  :rolleyes: 

Atsakyti

Bela darbštuolė :4u: Ot, tie dvikojai nežino,kad aliejus ir viskas kas gali išsipilti, laikomas spintutėje.O virdulys privalo stovėti toli nuo krašto arba būti stabilios psichikos. :hihihi:

:lol: Zaiza kriauklinė

Nenoriu sukioti laiko, sunku persiorentuoti. Iš rikiuotės išeinu beveik dviem savaitėm :blink: Labai norėčiau, kad paliktų vasarinį variantą.Mėgstu ilgus vakarus.O žieminis laiko atsukimas tiesiog  žudo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 kovo 2017 - 15:03
Ne veltui UAB BelPedro biggrin.gif Išblizgino man Belutė virtuvės plyteles, atblizginau tik su pusbonkiu indų ploviklio biggrin.gif O tatai nutiko, nes katukui mirtinai prisireikė užlipti ant atidarytų spintelės durelių, kadangi josios, goželės, atsidaro į viršų ir yra baisiai silpnų nervų, kad išlaikytų laibają katytę. Todėl vargšė nieko dėta katytė nusirito žemėn, nušluodama su savim aliejau stiklainį, sausų pusryčių pakelį bei užtvirtindama dar viską cukrumi, kad mažą nepasirodytų. Tatai aš ruošiausi viską sudėti į tą pačią nevykėlę spintelę, tiesiog trumpam nusisukau rankų nusiplaut, kadangi keberiokšt buvo baisiai trankus, tai vargšė katytė net bart negavo, o buvo apčiupinėta ir išglostyta ar nieko nenutiko biggrin.gif
Belai truputį svorio trūksta, porą kg priaugtų, galėtų šauniai nešt nuostolius į namus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 29 kovo 2017 - 15:14

dar aš galvoju ar tos kriauklės pas jus taip aukštai ar tas žmogus dar toks mažas .... biggrin.gif

Kriauklė kaip kriauklė...  :rolleyes:  Dvimetukui ji tik su kėdute pasiekiama. Betgi čia reikėjo katytę pasiekti čia pat, skubiai, net kelnių neužsimovus :D

Bela šaunuolė, rūpinasi grindų atnaujinimu :super:

Atsakyti
Erendira, ta Gintarė įsiprašė į draugus pas visas, kurios palaikino ar pakomentavo Vikros mergaičių foto.

renkasi klientūra žmogus, aš priėmiau.
Atsakyti

mano gražoliai Voverytei pirmošioš žibutėš!

02d212c83b539028e791d75bb350af23581.jpg

Atsakyti

DSC_5490.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, truputį vėlai tas rytas išaušo, bet vis tiek super. :D Rimtai, nereali nuotrauka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 kovo 2017 - 22:51

Sveikos sulaukusios naujos dienos :4u: Koks kiaulystės dėsnis, šiandien bus saulėta, o man į darbą reikia. :oh: Negalėjo saulė vakar susiprasti ir šviesti? :hmm:

Giliukas su puokšte :4u:

Šponkiuk, ačiū už sostinės vaizdus.Foto kaip atvirutė.

Atsakyti

Labas rytas

Šponkuti - ačiū, nuotrauka puiki :4u:

Giliukas žibučių priskynė :D

Aš visą savaitę su sloga kovoju, turbūt neatsargiai palaikinau ir įsiprašė į draugus

Atsakyti